"Greek National Pride" blog / ΕΛΛΑΔΑ / Λαθρομετανάστες / Τουρκία

Επίθεση Sabah στον Γ.Καρατζαφέρη.


ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

H τουρκική εφημερίδα Sabah κατηγορεί τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη σχετικά με τις δηλώσεις του για τους λαθρομετανάστες.

Η Sabah αναφέρει ότι ο «πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος ΛΑΟΣ , δήλωσε ότι αν έρθει στην κυβέρνηση θα βυθίσει κάθε πλοίο που φέρνει λαθρομετανάστες.

 

Η τουρκική εφημερίδα υπενθυμίζει ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρη έχει ταχθεί εναντίον του τεμένους στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε τις δηλώσεις αυτές  μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο στη Λάρισα
Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «όταν έρθει στα πράγματα, μέσα στον πρώτο χρόνο, θα φροντίσει να φύγουν από την Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί».

onalert.gr

20 thoughts on “Επίθεση Sabah στον Γ.Καρατζαφέρη.

  1. Τώρα βέβαια δεν το πιστεύω αυτό k. πρόεδρε,
    αλλά, μια και το λέτε, αξίζει να σας ψηφίσω.

  2. Άλλο ένα χάιδεμα αυτιών από τον γνωστό κολοτούμπα , Άραγε πόσα πρόβατα θα τον πιστέψουν……

  3. Δεν είπε θα βουλιάξει πλοίο με μετανάστες, αυτό είναι ψέμα!
    Είπε θα διώξει όλους του λαθραίους και κάθε πλοίο ή αεροπλάνο
    που θα εισέρχεται σε Ελληνικό χώρο θα βυθίζεται/καταρρίπτεται.
    Για μένα έστω που το λέει είναι αρκετό, εξάλλου, δεν έχουμε
    κανέναν άλλο πολιτικό ή κόμμα που να έχει πατριωτικό λόγο!

  4. 1.Ας κοιτάξουν τα του οίκου τους και τον ρατσισμό του κράτους τους, και ας αφήσουν ήσυχο τον Καρατζαφέρη, που γκρινιάζει για αυτούς που οι ίδιοι μας φορτώνουν έστω και έμμεσα.
    2.Η φωτό όμως που επέλεξαν είναι τρομερή.
    Έχει «κάτσει» το μικρόφωνο μπροστά απο το στόμα και φαίνεται σαν μουστάκι Χίτλερ.
    Ανυπομονώ να δώ παρόμοια με τον Ερτογάν.

  5. ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ…ΑΛΛΑ Ο ΚΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΛΕΙ ΚΑΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ;

  6. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΕΝΕΤΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ Η ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ !!! ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ? ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!!!

  7. Το σίγουρο είναι ότι στην Ελλάδα έχουμε φτάσει στο Αμήν με τους λαθρομετανάστες, με τους υποστηρικτές τους και τον εύκολο τρόπο απονομής της Ελληνικής υπηκοότητας. Πουθενά στο δυτικό κόσμο δεν παίρνεις υπηκοότητα αν δεν γνωρίζεις τέλεια την γλώσσα, την ιστορία του τόπου και δεν πληρής και άλλες προϋποθέσεις… Συνεπώς ο Καρατζαφέρης έχει πιάσει τον παλμό του Ελληνα.

  8. Σαφώς δεν είπε τέτοια πράγματα για τους λαθρομετανάστες. Το μόνο που είπε είναι ότι θα διώξει 1.200.000 από αυτούς.
    Περί χτυπήματος πλοίων και αεροπλάνων αναφερόταν στα Τούρκικα που παραβιάζουν τα χωρικά ύδατα και τον εναέριο χώρο της πατρίδας μας.
    Βέβαια η παραπληροφόρηση οργιάζει, π.χ. το blog ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ και η τούκρικη SABAH ταυτίζονται στην παραπληροφόρηση. Καλά για τους Τούρκους αλλά ελληνικό blog να παραπληροφορεί τον κόσμο? Και τι δεν θα κάνουν για να πολεμήσουν το ΛΑΟΣ!!
    Ντροπή και πάλι ντροπή! Τι να πώ.

  9. Δυστυχώς Άγνωστη έτσι είναι ο Έλληνας, προτιμά τον λόγο,χωρίς να λαμβάνει υπόψιν του,της πράξεις,το ερώτημα είναι γιατί!.
    Γιατί σκέπτεται όσο και ένα πουλί.Που όταν πυροβοληθεί,φεύγει αλλά μετά από πέντε λεπτά γυρίζει στο σημείο όπου πυροβολήθηκε,τεράστια ομοιότητα το παράδειγμα.=

  10. Χρήστο ένα quiz;Κόμμα με 4 γράμματα που έχει στις τάξεις του το μοναδικό Έλληνα βουλευτή που δεν έχει πάει στρατό……………ΛΑΟΣ.

  11. @12 Νομιζεις οτι οι υπολοιποι πολιτικοι που υπηρετησαν εκαναν κανονικη θητεια?Αυτος ο βουλευτης δεν εχει την αισθηση του καθηκοντος,ο πατριωτισμος του ειναι μονο στα λογια.
    Οι Τουρκοι τι προβλημα εχουν?Ποια ειναι η συμπεριφορα τους απεναντι στους λαθρομεταναστες η στους Κουρδους?

  12. Την κοπτοραπτική του ΔΟΛ και του Λαζόπουλου πριν λίγο την υιοθέτησε και η Τούρκικη εφημερίδα! Τόσο πολύ φοβάται να αναφέρει η τουρκική πλευρά την ακριβή δήλωση του Pροέδρου περί καταρρίψεως τουρκικών πολεμικών πλοίων ή αεροπλάνων που θα παραβιάζουν εναέριο ή θαλλάσιο χώρο της Ελλάδος;

  13. Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΓΡΑΙΚΙΛΟΥΣ.ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ,ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΕΝ ΤΩ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΩ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ Κου Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

  14. @13 Με απασχολεί και αυτό που λές αλλά περισσότερο με απασχολεί η καταστρατήγηση του Συντάγματος της Ελλάδας.Επίσης με ενδιαφέρει και η προοπτική ενός βουλευτή-αρχηγού κόμματος που είναι διατεθιμένος να κάνει και να πει τα πάντα για να μπεί σε κυβέρνηση καθώς αυτό με κάνει να σκεφτώ πως μπορεί να κάνει και τα πάντα αφού μπει.Τέλος για αυτούς που θίχτηκαν ας σκεφτούν πως ενώ ο ίδιος ο Καρατζαφέρης έχει κάνει ενέργειες και δηλώσεις υπέρ του Παπανδρέου αυτοί είναι οι πρώτοι που τον κατηγορούν για προδότη.Ή ο αρχηγός του δεν ξέρει τι του γίνεται ή αυτοί πρέπει να αλλάξουν στάση ή κόμμα.

    ΥΓ. Για την Τουρκία δεν κατάλαβα γιατί το έθεσες.Θα έπρεπε να με νοιάζει τι κάνουν οι Τούρκοι στη χώρα τους;Με νοιάζει τι κάνουμε εμείς στη δικιά μας.
    ΥΓ2.Πολύς χαμός δεν έγινε για το τι είπε η σκανδαλοθηρική εφημερίδα της Τουρκίας για τον Καρατζαφέρη;Μέχρι στιγμής 15 σχόλια.

  15. Χρήστο ένα quiz;Κόμμα με 2 γράμματα που έχει στις τάξεις του το μοναδικό Έλληνα βουλευτή KAI αρχηγο του που δεν έχει πάει στρατό……………Ν.Δ

  16. @16 1 Περιμενες τιποτα καλυτερο στην σημερινη Ελλαδα?
    2 Θα επρεπε να μας νοιαζει τι γινεται στην Τουρκια,δεν μπορουν οι Τουρκοι να το παιζουν προστατες των λαθρομεταναστων ενω οι ιδιοι τους χρησιμοποιουν.Η Ελλαδα πρεπει να καταγγελει σε ολους τους διεθνης οργανισμους τον ρολο της Τουρκιας στο θεμα της λαθρομεταναστευσης και στο θεμα των ανθρωπινων δικαιωματων.Την γενοκτονια των Ποντιων την ξεχασαμε ενω οι Αρμενιοι το παλευουν.
    Οι σφαγεις των Ποντιων,των Αρμενιων,των Κουρδων και αλλων πολλων,που δεν σεβεται τα δικαιωματα των Τουρκων πολιτων και χρησιμοποιει του λαθρομεταναστες ως οπλο εναντιον της Ελλαδας δεν μπορει να εμφανιζεται ως προστατης των αδυνατων.

  17. Λεοννάτε εννοείται πως με ενδιαφέρει τι γίνεται στη Τουρκία. Αυτό που εννοούσα είναι πως οι Τούρκοι κάνουν αυτό που κάνουν και μαγκιά τους γιατί ξέρουν ότι κανείς δεν θα τους πεί τίποτα. Μήπως δεν ξέρουν οι ΗΠΑ και η Ε.Ε;Τόσες εκθέσεις βγάζουν κάθε χρόνο εναντίον του. Είδες να άλλαξαν στάση και οι Δυτικοί απέναντι στη Τουρκία αλλά και οι Τούρκοι απέναντι σ’αυτούς που καταπιέζουν;Γι’αυτό και με ενδιαφέρει τι κάνουμε εμείς ώστε να μην έχουμε κανέναν ανάγκη ή πάνω απο το κεφάλι μας. Οι σφαγές των Αρμενίων αναγνωρίστηκαν γιατί οι Αμερικανοί είχαν τεθεί προστάτες τους από τότε ακόμα. Οι πολιτικοί μας και η ομογένειά μας ασχολούνται από την άλλη πως θα κάνουν καμία «γνωριμία». Η αλήθεια είναι οτι περίμενα κάτι διαφορετικό στη σημερινή Ελλάδα μπας και βγούμε από το αδιέξοδο. Αλλά με ανθρώπους που ενω έχουν αναρτηθεί πολύ σημαντικά αρθρα εμφανίζονται και σχολιάζουν μόνο σ’αυτό και που επειδή κάποιος έχει διαφορετική άποψη από αυτούς τον βρίζουν μάλλον ζοφερό βλέπω το μέλλον μας.Αυτοί είμαστε και καλά να πάθουμε.

  18. Εγώ έχω να πω πως όταν υπάρχουν τα φράγκα όλοι αγαπημένοι είναι. Όταν αρχίσει η πείνα ο ένας τρώει τις σάρκες του άλλου.
    Με άλλα λόγια έρχεται κάποιος μια μέρα και σου λέει :
    «Ξέρεις ποιός φταίει για την φτώχεια σου?»
    οι πλούσιοι (Παπαρήγα)
    ή
    οι Εβραίοι (Χίτλερ)
    ή
    Οι κομμουνισταί (Παπαδόπουλος)
    ή
    οι Τουρκοσκοπιανοί (Άνθιμος)
    ή
    Οι μετανάστες (καρατζαφύρερ)
    …ρε μπας και φταίνε …
    … οι Νεφελιμ? (Λιακόπουλος).
    «»Είναι σκουλίκια που πρέπει να τα πατήσεις γιατί εσύ είσαι ανώτερος»» (Καρατζαφύρερ-Ελληνικό DNA, Χίτλερ -Αρία φυλή, κ.ο.κ)

    …και κάθεσαι σα μαλάκας και τα βάζεις με τον κάθε φουκαρά, λες κι αυτός είχε όρεξη να φύγει από την πατρίδα του που «καλοπέρναγε» , να έρθει εδώ και να κοιμάται στο δρόμο ως φυσιολάτρης.

    Όταν οι πατεράδες και παππούδες μας έφευγαν για Αμερική, Αυστραλία ήταν καλά. «Ανώτερο Ελληνικό DNA και διέπρεψαν. Μέχρι και πρωθυπουργοί κόντεψαν να βγουν (Δουκάκης). Τώρα που από ανάγκη κάνουν το ίδιο οι μετανάστες (έρχονται Ελλάδα) μας πειράζει.
    Ξυπνάτε ρε!
    Ασταδιάλα !!!!!!!

    Πέφτετε στην γνωστή παγίδα (φόβος – στόχος – ανώτερο DNA) των φασιστοειδών και ο Φόβος παντρεύτηκε με την Βλακεία και γέννησαν τον φασιστορατσισμό :
    «καλά περνάγαμε με τον Παπαδόπουλο»
    «υπήρχε τάξη και ασφάλεια. Κοιμόμασταν με τις πόρτες ανοιχτές»

    … κι αν προλάβει και εκκολαφθεί το αυγό του φιδιού, και δεν το σκοτώσεις, μετά τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πολύ επικίνδυνα . Μετά ο καθένας πετάει τη μαλακεία του και περιμένει και τα παράσημα, σε στυλ :
    «στο πολυτεχνείο δεν υπήρχαν νεκροί»
    ή σε στυλ …
    «κάθε καράβι με μετανάστες που θα εισέρχεται σε Ελληνικά χωρικά ύδατα θα βυθίζεται»

    Δεν μας έφτανε που με τα ΝουΔουΠΑΣΟΚικά λαμόγια γίναμε μπουρδέλο, αποκτήσαμε και νταβατζή για να ορίζει ποιος θα μπαινοβγαίνει στο μπουρδέλο .
    Ρε τι πάθαμε !!!!
    ——————-
    Με την ευκαιρία των εορτών να ευχηθώ κι εγώ σε όλους τους χριστιανόπληκτους, ομοφοβικούς και ρατσισταράδες και στους απανταχού Ελληναράδες με το «ανώτερο» DNA, συμπολίτες μου,
    «χριστός εξανέστη» (τσεκαρισμένο, όχι αστεία)
    …αλλά πάλι λόγω εορτών παρέλασης gay parade , να συμπληρώσω …
    «και τα’ αρχ..δια μου κουνιόνται»
    (από χαρά για τις δυο αυτές γιορτές – για διαφορετικό λόγο στην καθεμιά)
    http://diama4.blogspot.com/2011/04/blog-post_28.html

Σχολιάστε