"Greek National Pride" blog / Λαθρομετανάστες

87% να απελαθούν οι λαθρομετανάστες


87% να απελαθούν οι λαθρομετανάστες και 70% να μην τους αποδοθεί ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου σύμφωνα με δημοσκόπηση στο “Πρώτο Θέμα”

9 thoughts on “87% να απελαθούν οι λαθρομετανάστες

  1. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ !!!
    ΞΥΠΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ Ο ΛΑΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!!!!

  2. Ανδρέα και στην εποχη νδ υπηρχε λαθρομεταναστευση ειναι και αυτοι βλεπεις αριστεροι εθνοαποδομητες συριζοπασοκοι

  3. Αντρεα……η μεγαλυτερη μονιμοποιοισει μεταναστων τα τελευταια χρονια εγινε επι πακη (Παυλοπουλο) 2007-2009!!!!!!!! 170.000 μεταναστες πηρανε αδεια παραμονης…….μαθε λιγο τα βασικα και μετα ξανα ελα!!!!!!η δεν ξερετε τη ψηφιζετε,η ξερετε αλλα κανετε οτι δεν ξερετε!!!!!Στους αλβανους ποιος ανοιξε την πορτα;;;;δεν ηταν ο υπουργος εξωτερικων επι Μηστοτακη,σημερινος αργηγο σας Σαμαρας;;;προς τι λοιπον ολες αυτες οι δηθεν πατριωτικες κορωνες;;;;Μηπως τελικα δεν εχεις ιδεα το τι ψηφιζεις;Μηπως τελικα δεν εχεις ιδεα το τι ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η νδ;;;;;

  4. Τη σχεση εχουνε οι ψευτοαριστεροι του Συριζα με το Πασοκ;;;;;Μηπως ξεχνας τον πολεμο που κανανε-κανουνε για το γνωστο φρακτη που ανακοινωσε ο Παπουτσης;;;;Μηπως ξεχνας επισης ποιος εχει κανει τη ΝΔ να μοιαζει την πολιτικη του Συριζα-ΚΚΕ;;;;;Δεν ειναι η ΝΔ του Σαμαρα.που απο τη μια μιλαει γαι ανοιγμα των κλειστων επαγγελματων και απο την αλλη κλεινει το ματι σε ολες αυτες της συντεχνιες;;;Τη μια λενε ναι στης αλλαγες…..την αλλη ειναι με τους γιατρους του ΙΚΑ,την μια λενε οχι στο κλεισιμο του προμαχωνα απο τους αγροτες και την αλλη τους κλεινουνε το ματι;;;;;Αυτη ειναι η ΝΔ;;;;;δες λιγο στην Ευρωπη πως λειτουργουνε τα Ευρωπαικα κομματα της δεξιας και μετα δες και τη ΝΔ…….ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!!!!!Επενδυουνε σε μια αντιμνημονιακη πολιτικη,ενω γνωριζουνε οτι δεν υπαρχει αλλη λυση!!!!!!Τη ειναι το μνημονιο;;;;;Αν ενας ανθρωπος καπνιζει 40 χρονια και καποια στιγμη του πει ο γιατρος εχει καρκινο (μακρια απο μας)και των αρχισουνε στης χημειοθεραπιες……θα του πεσουνε τα μαλλια και θα εχει και αλλες παρενεργειες……φταιει οτι παιρνει φαρμακα;;;η οτι καπνιζε 40 χρονια;;;;;φταιει το μνημονιο η αυτοι που μας φερανε στο μνημονιο;;;;δεν ειναι η ΝΔ που εφτασε την Ελλαδα ενα βημα πριν τη χρεοκοπια;δεν ειναι η ΝΔ που το εβαλε στα ποδια;δεν ειναι η ΝΔ που δραπετευσε;δεν ειναι η ΝΔ που αν ειχε της λυσεις (οπως λεει σημερα ο Σαμαρας)θα της ειχε εφαρμοσει;πριν 18 μηνες κυβερνηση ητανε!!!!!!Μιλαει σημερα ο Σαμαρας για αναπτυξη,οταν μια οικονομια βρισκετε σε υφεση τη αναπτυξη να κανεις;;;;οταν οι τραπεζες δεν δανειζουνε γιατι δεν εχουνε ρευστοτητα τη αναπτυξη να εχεις;;;;;ειναι σαν ενας ασθενης να βγαινει απο το χειρουργειο και να αναρωτιομαστε γιατι δεν τρεχει το μαραθωνιο!!!!!!!Η Ελληνικη οικονομια αυτη τη στιγμη αναρωνει……αν οχι φετος το 2012 θα αρχισει να πηγαινει καλυτερα,αλλα ολα αυτα δεν τα γνωριζει ο Σαμαρας;τα γνωριζει!!!!!!αλλα τι κανει;;;;λαικισμο,εχει υοθετησει τη λαικιστικη λογικη του ΚΚΕ-Συριζα ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!!γαιτι το κανει;;;;για καθαρα ψηφοθηρικους λογους……..
    μονο που δεν ειμαστε ολοι αφελεις σε αυτη τη χωρα!!!!!!!!

  5. jonny, αυτά που λες για τη νδ και έχεις δίκιο, τα ίδια και χειρότερα έκανε το πασοκ όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Μας δουλεύουνε ψιλό γαζί και οι δύο. Τάχα σοβαρεύουνε όταν γίνονται κυβέρνηση και ξεσκίζονται στο λαϊκισμό όταν είναι αντιπολίτευση. Το κόλπο κοινό: να ψηφίζουμε μια τον ένα και μια τον άλλο. Αποτελούν και οι δύο το καρτέλ της εξουσίας. Επίσης εγώ ο ίδιος έχω πολλάκις αναφερθεί στον άθλιο ρόλο του πάκη στο λαθρομεταναστευτικό. Αλλά κι αν ακόμα η νδ έδωσε νόμιμες άδειες παραμονής τι σημαίνει αυτό jonny; Ότι πρέπει να έρθει το πασόκ και να τους κάνει ΅έλληνες΅; Να το κάνουμε ακόμα χειρότερο δηλαδή, να μη συμμαζεύεται. Αν και εγώ απεχθάνομαι τις μεσοβέζικες λύσεις, η πρώτη πολιτική της νομιμοποίησης έχει ένα νόημα ότι,στο βαθμό που μπορείς, δέχεσαι κάποιους και δεν τους εξαθλιώνεις τη ζωή να σου τη λένε διάφοροι για τα ανθρώπινα δικαιώματά τους και τους έχεις ανά πάσα στιγμή και στο χέρι, αν δεν τους θέλεις για οποιοδήποτε λόγο δεν τους ανανεώνεις την άδεια. Με την ΅ιθαγένεια΅ του ραγκούση τους κατσικώνεσαι στο σβέρκο μιά για πάντα. Και μετά μου λες τι σχέση έχει το πασόκ με το σύριζα! Ούνα φάτσα ούνα ράτσα σε αυτό το ζήτημα, απλώς το πασοκ ενδιαφέρεται σφόδρα και πρωτίστως για την εξουσία και γιαυτό κρυφοκοιτάει και το 87% και κάπως σουλουπώνεται για να μας ξεγελάσει.
    Και κάτι άλλο: 1)Πού το ξέρεις τι ψηφίζω; (πάντως ιδέα έχω και σίγουρη μάλιστα).
    2)Για τη φυγή από την εξουσία: Άσε, μη μιλάς πολύ γιαυτό γιατί δεν ξέρουμε ακόμα τι ετοιμάζει το πασοκ για τον Απρίλιο. Άρχισε από τώρα την παράσταση.

  6. Jonny, οποιος κάνει κριτική στο πασοκ δεν είναι νδ και το αντίθετο!
    Μπορεί και να είναι ένας σκεπτόμενος Έλληνας που σιχάθηκε το ping pong μπαλάκι!
    Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ένα Εθνικιστικό πατριωτικό κόμμα, κίνημα,
    που θα παίζει τον ρολο του ρυθμιστή στον σχηματισμό κυβέρνησης.
    Αλλιώς θα μας κοροϊδεύουν μια ζωή!

Σχολιάστε