"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Πολεμικό Ναυτικό

«Ο πόλεμος τελείωσε…Και είμαστε ηττημένοι». ‘Αρθρο του επίτιμου Α/ΓΕΝ Α.Αντωνιάδη.


Του ΑΝΤΩΝΗ Ξ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ*

Φρεγάτες η Κορβέτες

φαίνεται να είναι ο νέος προβληματισμός του Υπουργείου Άμυνας και του Πολ.Ναυτικού.

Προσωπικά και με τις σημερινές οικονομικές συγκυρίες ,θεωρώ ρητορικό το δίλημμα, χωρίς ιδιαίτερη ουσιαστική σημασία.

Είναι γνωστό ότι  γενικώς τα οπλικά συστήματα πρωτίστως χρησιμοποιούνται για την αποτροπή και συνεπακόλουθα εφόσον γίνει αναπόφευκτος ,για την διεξαγωγή του πολέμου.

Ο δε πόλεμος μεταξύ των πολλών δεινών ,έχει ως κυρίαρχη επίπτωση την οικονομική εξαθλίωση και χρεοκοπία του ηττημένου ,το οποίο είναι και το τελικό ζητούμενο ,προκειμένου  να υποκύψει στις απαιτήσεις του νικητή.

Στην Ελλάδα έχω την εντύπωση ότι από όλους όσους σήμερα αναλίσκονται σε στρατηγικές αναλύσεις (είτε τα ΜΜΕ ,είτε η Βουλή ,είτε τα καφενεία ) ελάχιστοι έχουν  συνειδητοποιήσει ότι ο Ελληνοτουρκικός πόλεμος ,με την προοπτική του οποίου έχουν γαλουχηθεί πολλές γενεές νεοελλήνων ,έχει τελειώσει και ότι είμαστε  οι αναμφισβήτητα οι ηττημένοι.

Το ότι ακόμα δεν έχουμε παραχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα οφείλεται σε ευνοϊκή για εμάς ,επί του παρόντος, διεθνή πολιτικό-οικονομική συγκυρία των εμπλεκομένων  ισχυρών οικονομικά Χωρών και Οργανισμών ,του ΔΝΤ και της ΕΕ καθώς και των όποιων προθέσεων τους για την στήριξη η μη του ευρώ στην «μάχη» του έναντι του δολαρίου.

 

Εάν δεν αντιληφθούμε έγκαιρα ότι το ουσιαστικό αμυντικό μας οπλοστάσιο δεν είναι οι ναύσταθμοι ,τα αεροδρόμια και τα στρατόπεδα ,αλλά οι δείκτες της οικονομικής μας ευμάρειας και ανάπτυξης και όσο η Ελλάδα παραμείνει καθηλωμένη σε πολιτικές ,κοινωνικές και οικονομικές αντιλήψεις τριτοκοσμικών χωρών ,τότε φοβάμαι ότι επίκειται να χαθεί και ο Ελληνοαλβανικός  και ο Ελληνοβουλγαρικός και γιατί όχι και ο Ελληνοσκοπιανός πόλεμος.

Πρέπει επιτέλους να ανοίξουμε τα μάτια μας στον 21 αιώνα και να αντιληφθούμε ότι η διεθνής υπόσταση και το ειδικό βάρος μιας χώρας δεν καθορίζεται με νικηφόρες ναυμαχίες και στρατιωτικές επελάσεις ,αλλά παίζεται στα διεθνή χρηματιστήρια.

 

Γνωρίζω πολύ καλά ότι έχουμε γυρίσει την πλάτη στις Ελληνιστικές μας καταβολές και παιδεία ,χάριν του Ελληνοχριστιανικού μορφώματος. Εάν όμως επιχειρούσαμε μια αναψηλάφηση στους Έλληνες κλασσικούς θα διαπιστώναμε ότι ο Σοφοκλής προφητικά συμβούλευε ότι «με τους διπλανούς μας πρέπει να έχουμε ειρήνη ,….πόλεμο πρέπει να έχουμε με τα λάθη μας».

Ας τον ακούσουμε ,έστω και κατόπιν εορτής ,γιατί και διαχρονικά ατελείωτα είναι τα λάθη μας και επιτακτική ανάγκη από ειρηνική συνύπαρξη έχουμε.

Τούτων όλων δοθέντων ,παραμένει βέβαια ο προβληματισμός Φρεγάτες η Κορβέτες ;

 

Ως πρώην Αρχηγός του Πολ.Ναυτικού και έχοντας υπάρξει ένθερμος υποστηρικτής της ανάγκης ανανέωσης του γερασμένου Στόλου μας με καινούργιες μονάδες ,θεωρώ ότι μοναδικό κριτήριο επιλογής θα πρέπει να είναι η πιο οικονομικά συμφέρουσα λύση και αυτή η οποία θα μας εξασφαλίσει τα ισχυρότερα διεθνή πολιτικά και φυσικά οικονομικά ερείσματα στον αγώνα μας για οικονομική ανάκαμψη και συνεπακόλουθη εθνική επιβίωση.

Αντεγκλήσεις σχετικά με το μέγεθος ή τις τεχνικές προδιαγραφές του σκάφους και τις δυνατότητες των οπλικών συστημάτων ,αποτελούν κατά την γνώμη μου ,ενδεχομένως καλοπροαίρετες  ,ανερμάτιστες όμως απόψεις περιθωριοποιημένων αντιλήψεων ,μοναδικός στόχος των οποίων ,έστω και ακούσιος ,καταλήγει να είναι η συσσώρευση μαύρου χρήματος στα ταμεία των μεσαζόντων και φυσικά των πολιτικών κομμάτων.

Ο πόλεμος τελείωσε ,ας μαζέψουμε τα όποια συντρίμμια μας.

*ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
Επίτιμος Α/ΓΕΝ

πηγη

298 thoughts on “«Ο πόλεμος τελείωσε…Και είμαστε ηττημένοι». ‘Αρθρο του επίτιμου Α/ΓΕΝ Α.Αντωνιάδη.

  1. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΝΑΥΑΡΧΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΝΑΝ ΜΑΧΙΜΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΗΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΤΟ ΚΛΑΔΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΤΙΣ ΘΑΛΛΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ?ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΗΤΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΣΑΣ ΕΦΕΡΝΑΝ?ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΗΤΗΜΕΝΟΙ ΕΞΑΡΧΗΣ?ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕΝ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΕΝΟΣ ΟΠΟΛΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΡΕΓΑΤΕΣ Η ΚΟΡΒΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΠΟΣΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΟΠΟΚΡΙΘΗΤΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ .ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΟΛΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟ ΤΕΤΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

  2. Me τέτοιους «Αρχηγούς» ο Θεός να μας φυλάει.Νομίζω πως είναι ο ιδιος που περίμενε να αποστρατευθεί για να αρχίσει να λοιδωρεί τη θρησκεία μας.Αλλά εχω διαφορετική αποψη απο τον ναύαρχο που φυσικό είναι να τα κανει θάλασσα.Η χώρα μας θα εξέλθει πολύ πιο ισχυρή και οργανωμενη,πιο συγχρονη,μετα τις σημερινές δυσκολες στιγμές,που τις εχουν περάσει και τις περνούν και αλλες χώρες,(οπως η Τουρκία πριν λιγα χρόνια)που την οδήγησαν «ηγέτες» του επιπέδου του τεως Α/ΓΕΝ.

  3. Αναρωτήθηκε κανείς από που πηγάζει αυτή η ηττοπάθεια που αφήνει να εννοηθεί το άρθρο!Πολλα ακούγονται για ληγμένα πυρομαχικά για αγορά οπλικών συστημάτων χωρίς πυρομαχικά ακόμη και για το καινούργιο «υπερσύγχρονο» υποβρύχειο Παπανικολής!!Άλλου σε αυτό το ιστολόγιο διαβάζω πως σαν χώρα είμαστε αξιώμαχοι και αλλού πως όλα τελείωσαν για εμάς!Ας καταλήξουμε κάπου!!Η αξιώμαχοι είμαστε ή…τελειωμένοι!!

  4. OI ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟ ΟΠΛΟΥ ?ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΗΤΟΠΑΘΕΙΑ Η ΑΠΕΥΧΘΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

  5. Οι πόλεμοι, οι μάλλον οι νικητές τον συρράξεων ήταν αυτοί που είχαν καλύτερη οικονομία, περισσότερο χρυσό περισσότεροι μισθοφόροι, όπλα, συμμαχους κλπ.
    Ο Ναύαρχος θέλει να πει κάτι που είτε εσκεμμένα ο αρθρογράφος το αλλοιώνει η εμείς δεν καταλαβαίνουμε.
    Η οικονομία μας είναι σε τέτοιο χαλι που ένας πόλεμος έστω και δυο εβδομάδες θα μας έφερνε στην καταστροφή και στη ήττα, και αυτή την ήττα την οικονομική υπαινίσσεται ο Ναύαρχος και μη τον βγάλουμε προδότη κλπ μπούρδες.

  6. ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ZANGLOS ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ. ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΑΝ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΓΡΑΨΗ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΑΛΛΑ ΟΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΜΛΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΕΣ

  7. ΕΥΧΟΜΑΙ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ !!!!

  8. δεν μας αρεσει η αληθεια τελικα,

    δεν ειπε κατι παραλογο,ο ναυαρχος,
    απλα μπορει να το ειπε ωμα.

    Αλλα αυτη ειναι η αληθεια και ο
    zanglos πολυ ωραια το ανελυσε.

    Γιαυτο λεμε οτι οι κλεφτες πολιτικοι
    πρεπει πρωτιστως να δικαστουν για
    εσχατη προδοσια.

  9. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ…ΣΤΡΑΤΟΣ ΛΕΟΝΤΩΝ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΛΑΦΟ ή ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΛΑΦΩΝ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΛΕΟΝΤΑ………….ΝΑΥΑΡΧΕ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕΣ ΤΙΜΗΣΕΣ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΟΥ ή ΦΙΛΟΥΣΕΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ…..ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ

  10. Πια είναι αλήθεια ρε βούρλα; ότι είμαστε χαμένοι από χέρι ούτε στην Κύπρο, Λίβανο, Ταϊβάν και στην Φιλανδία δεν έλεγαν τέτοια πράγματα.

  11. Και το ΄21 φτωχοί είμαστε ΅ναύαρχε΅, και το ΄40 επίσης και πάντοτε λίγοι και πλημμελώς εξοπλισμένοι. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΡΧΗΣ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΙ, αν και πολλές φορές προδομένοι. Εφιάλτες, όντως, είδαμε πολλούς. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!! (και σε είχα και ΅αρχηγό΅, τρομάρα σου).

    ΥΓ: Πρέπει να κόπηκε κάμποσο παραδάκι από τη συνταξάρα και τις επιδοματάρες έ; Μάλλον να ξαναμπούμε γρήγορα στην πολιτική γιατί μόνο εκεί έχει απομείνει κάποια καλή μάσα ακόμα.

  12. Η αληθεια φιλε»απο που ειναι»
    ετσι οπως την καταλαβαινουμε
    και ας μην εχουμε την νοημοσυνη
    την δικια σου,ειναι πολυ απλη

    ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ.

    ειτε μας αρεσει ειτε οχι
    απο την αρχαιοτητα εως σημερα.

  13. Ιουλιανέ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ!! (Γιαυτό και μας διαβρώνουν συνεχώς και προσπαθούν να μας ρίξουν το ηθικό και να αλλοιώσουν την εθνική μας συνείδηση).

  14. Μακαρι και το ευχομαι Ανδρεα.

    Μην ξεχνας ομως οτι και το 21
    δεν ειμαστε »φτωχοι»,εαν δεν υπηρχαν
    οικογενειες οπως η Μαυρογενους,δεν υπηρχαν
    οι Ελληνικες παροικιες στο εξωτερικο,
    δεν υπηρχαν οι ερανοι των φιλλεληνων και τα δανεια να χρηματοδοτουν ολοι αυτοι τον αγωνα δεν θα μπορουσαμε να κανουμε πολεμο.

    Γιατι ο πολεμος θελει οπλα,πυρομαχικα,πλοια
    κανονια,αν δεν ειχαμε λεφτα το 21,ακομα σε τουρκικο ζυγο θα ειμαστε.

    Μην γελιεσε λοιπον,ο ναυαρχος ξερει τι λεει,
    απλα δεν μας ηχει καλα στα αυτια μας.
    Οπως και στην προσωπικα μας ζωη,οταν χρωστας εισαι υποχειριο αυτου που χρωστας.οσο και να πολεμησεις,εαν η τραπεζα θελει,θα στο παρει το σπιτι. απλα πραγματα

    το θεμα δεν ειναι να πετροβολησουμε αυτον
    αλλα να παρουμε οτι καλο εχει αυτη η συνεντεξη και να το διωρθοσουμε.

  15. Ο ναύαρχος δεν δικαιούται να λέει αυτά που λέει αν θέλει να τιμά τα γαλόνια του.
    Είναι γνωστές οι θέσεις και οι απόψεις του εδώ και χρόνια.
    Άλλο ρεαλιστής και άλλο ηττοπαθής.

  16. Ο συγκεκριμένος Α/ΓΕΝ έγινε αρχηγός λόγω Γιάννου Παπαντωνίου. Ο τότε αρχηγός ΓΕΝ αείμνηστος ναύαρχος Θεοδωρουλάκης είχε αποφασίσει την αποστρατεία του. Εκβιάστηκε με συγκεκριμένη κομματική λίστα όμως από το Παπαντωνίου και με απάιτηση να προχωρήσει σε αποσταρτείες 4 άλλων άξιων ανώτατων αξιωματικών.

    Ο Θεωδορουλάκης δεν ενέδωσε και με μία δηλωση κόσμημα για το ΠΝ και τις παραδόσεις του αν και Α/ΓΕΝ προτίμησε τη παραίτηση. Η φράση του την ημέρα παράδοσης «ζητώ συγνώμη γιατί απέτυχα να προστατέψω άξιους και έντιμους συναδέλφους από τη κομματοκρατία έκανε να ραγίσουν τα μάρμαρα της σχολής δοκίμων.

    Αυτά για να ξέρουμε από που κρατάει γ σκούφια του καθενός.

    Δεύτερο παράδειγμα του συγκεκριμένου Α/ΓΕΝ
    ήταν η δήλωση του στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα σε αφιέρωμα για τα Ιμια περί νόμιμου δικαιώματος της τουρκίας να φτάνει ο στόλος της στη Ραφήνα και να πετάνε τα αεροπλάνα της στον εναέριο χώρο μεταξύ 6-10 νμ.

    Τα συμπεράσματα για τον Α/ΓΕΝ Αντωνιάδη δικά σας.

  17. Η αναρρίχησις ατόμου με τη νοοτροπία του τεως αρχηγού στο ανωτατο αξίωμα που εφτασε,δείχνει που μπορεί να μας φερει η κομματοποίηση των Ε.Δ. της χώρας.

  18. Δεν θελω αν τον υπερασπιστω αλλα
    ρε παιδια για πειτε
    ποιος εγινε ΑΓΕΝ ΑΓΕΣ ΑΓΕΑ ΑΓΕΕΘΑ
    χωρις κομματοκρατια;;;;;

    Ολοι ξερουμε τις αποψεις του
    και αρκετες εχουν καταδικαστει,σε παλαιοτερα
    αρθρα.
    Αλλα οταν κατι ειναι σωστο,πιστευω αξιζει να το επεξεργαστει καποιος.

    Ο ανθρωπος λεει το αυτονοητο,
    no money no party.
    αν το ελεγε αυτο κανας δρουγος η μαρκεζινης
    θα μιλαγαμε για επιστιμονικη ανακαληψη.

  19. To 2000 βρέθηκε στο κανβάτσο και έτρεξε για δανεικά στο ΔΝΤ με πληθωρισμό 300 % και χρέος σε τουρκική λίρα όχι σε ευρώ.

    Επαθε τίποτα? Μίλησε κανένας στρατηγός για τουρκική ήττα. Τι έκανε? Συνέχιζε να μάχεται και να στέλνει τα αεροπλάνα της καθημερινά στο αιγαίο με κάυσιμα πληρωμένα από τα δάνεια του ΔΝΤ.

    Με ποιο δικαίωμα τέως αξιωματικοί προσβάλλουν τον ηράκλειο άθλο των ενεργεία?

    Με ποιο δικαίωμα υποσκάπτουν το φρόνημα και το ηθικό των ελλήνων?

    πως πολεμήσαμε το 40 απένατι σε υπεράριθμο και χοερτάτο στρατό? Με γεμάτα ταμεία?

    Ηρθαν τώρα οι «πεφωτισμένοι» οι εθνοαποδομητές, οι ξένοι καλοθελητές και οι νενέκοι νεοραγιαδιστές να πουν ότι χάσαμε.

    Από ποιους?

    Από αυτούς που δεν ελέγχουν το 30% της επικράτειας τους?
    Από αυτούς που το 20 % του πληθυσμού ζει κάτω από τη φτώχεια?
    Από αυτούς που το ναυτικό τους κολλάει σε ξέρες στο Αιγαίο και συη Κένυα?

  20. Ego katalaveno oti o navarxos thelei na pei oti xasame ton oikonomiko polemo logo tis oikonomikis aimoragias ton eksoplismon.
    Ksexnaei omos tis ordes ton ekatontadon xiliadon dimosion ypallilon pou sineyalan se ayto kata poli poli poli perisotero kai kata sinepeia einai atyxes na theorei tis esoplistikes dapanes os to megalo provlima kai na aisthanete enoxes gia to kostos tous.

    Sta peri arxaion kapios tha mporouse na tou apantisei oti kai o Iraklitos eixe «pei polemos patir panton».
    Ti polemos?

    Oikonomikos-Stratiotikos-Politismikos.
    Gia na theoreite mia xora isxiri prepei na exei kai aytous tous treis pilones anaptigmenous kai ikanous.

    Opios vazei se antiparathesi kai antagonismo tin oikonomia me ta stratiotika einai vatheia nixtomenos dioti einai allilendeta kai alliloeksartoumena.

    Mporei na kostizoun polla oi eksoplismoi alla mporei na xeisimopoihthoun kai os oxima anaptiksis tis oikonomias.Oi tourkoi to ekanan kai petixan.Emeis edo paralavame 170 F-16 kai akoma psaxnomaste gia antalaktika.
    pou praktika o arithmos 170 mas edine to dikaioma gia tin eks oloklirou kataskeyi tous me oti thetikotato tha eixe ayto gia tin oikonomia mas.

    Oi Galloi mas ekanan protasi ousiastika simparagogis gia tis 6 FREMM emeis ti theloume?
    Na agorasoume kati liga apo to rafi kai apla na kanoume eksoda xoris kanena idietero antikrisma stin oikonomia mas?

    As sovareytoume epitelous kai as stamatisoume na eimaste apla oi kaloi pelates.

    Kai min ksexname tin diaxroniki kai kapos idietri kai idiotipi stiriksi tis Gallias pros tin Ellada.

    An theloume nees simaxies kala kanoume alla oxi na poulisoume aytous pou otan oi alloi sfirizan adiaforos sta amyntika provlimata tis xoras mas i akoma xirotera ekanan geres plates stous antipalous i «eniptan tas xeiras tous» me politikes ison apostaseon apenanti sto dikio mas avantadarontas me ayto ton tropo tous Tourkous.
    Aytoi stirizan pera apo 7 pros 10 kai apo alles tetoies logikes.
    Min ksexname kai ti monadiki diplomatika ikani stiriksi pou eixame apo tous Gallous stin krisi xreous tora teleytea.
    An theloume aksiopistes simaxies ktl prepei kai na eimaste kai aksiopistoi simaxoi kai emeis.

    An theloume na mas logizoun os sovaro kratos.

  21. Ρε Ιουλιανέ ήμαρτον ειλικρινά, αυτό είναι το μέσο επίπεδο αντιληπτικότητας του μεσου Έλληνα αναρωτιέμαι.

    Αυτό μόνο είπε μόνο Ναύαρχος ότι για να κάνουμε πόλεμο πρέπει να έχουμε χρήματα;

    Η ότι είμαστε χαμένοι από χέρι, υπάρχουν λαοί ρε βόδια που ούτε το 1% της στρατιωτικής ισχύς που έχουμε δεν έχουν και δεν λένε τέτοιες χοντράδες. Εδώ αντιστέκονται ακόμα και παλαιστίνιοι και δεν ηττήθηκαν και εδώ μερικοί τα έχουν βάψει μαύρα κλάνοντας μέντες.

    Η απόλυτη κατάντια και η απόλυτη προσωποποίηση του χειρότερου νεοέλληνα είστε ρε ξεφτιλισμένοι.

  22. Τα περισσότερα και τα ποιο φανατικά σχόλια, ξεκινούν με βάση το θρησκευτικό και πολιτικο πιστεύω, και στο δρόμο βρίσκονται και τα επιχειρήματα, έτσι το καταλαβαίνω εγώ.

  23. Πάντως τέτοιο ψυχολογικό πόλεμο ούτε οι Τούρκοι δεν θα μπορούσαν να επιτύχουν.

    Ρε τι κάνουν τα δύο χαμένα μηνιάτικα. Λίγο ντροπή και λίγο τσίπα από τους υπόλοιπους.

  24. Εμείς δεν χάσαμε τίποτε και πόλεμος δεν έγινε και παντελόνια δεν κατεβάζουμε πόσο μάλλον αν που ακόμα δεν έχει πέσει τουφεκιά.

  25. Δηλαδή όταν εμείς κάναμε ολυμπιακούς και ήμασταν η ισχυρή Ελλάδα και η Τουρκία στο ΔΝΤ είχαμε κερδίσει τον πόλεμο κύριε Ναύαρχε;

    Κανονικά θα έπρεπε να σας ξηλώσουν και τα γαλόνια για αυτά που λέτε.

  26. Ιουλιανέ, no money no party, λένε αυτοί που έχουνε τις ΕΔ για να κάνουνε πάρτυ στο Αβέρωφ, όχι αυτοί που τάχθηκαν να φυλάνε Θερμοπύλες. Αν το πρόβλημά μας είναι τόσο μεγάλο, να κηρύξουμε στάση πληρωμών, να επιστρατευτούμε όλοι, να κηρυχτεί στρατιωτικός νόμος και ό,τι λεφτά έχουμε να πάνε στις ΕΔ και στον αγώνα (όπως και θα γίνει σε περίπτωση ανάγκης εκτός αν μας κυβερνούν προδότες) και τότε θα ξαναβρεθούνε και οι Μαντώ Μαυρογένους και οι Ελληνικές παροικίες του εξωτερικού (που, σημειωτέον, και τώρα υπάρχουν και θέλουν αλλά κάποιοι-ποιοί άραγε, τι κάνει νιάου νιάου- δεν τις αφήνουν). Το να βγαίνεις και να λες εκ των προτέρων χάσαμε τον πόλεμο και μαζέψτε τα συντρίμμια για να συνεχίσουμε να πίνουμε φραπέ λίγο παραμέσα στην αυλή μας ενώ διαθέτεις και όπλα και μέσα και εταίρους και λεφτά κρυμμένα και τελοσπάντων, δεν είσαι ο ξεβράκωτος που ήσουνα και που παρόλ΄αυτά πισωγύρισες αυτοκρατορίες, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΑΣ!!! Κι όταν τα λες αυτά ενώ υπήρξες αρχηγός κλάδου των Ελληνικών ΕΔ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΚΙΟΤΗΣ, ΚΙΟΦΤΕΣ! ΧΕΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΩ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΙΑ! ΑΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΤΙΣΟΥΝΕ ΤΙ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ. Σκέψου το κι αλλιώς για να μας αφήσεις ήσυχους: Για το δικό σου το πορτοφόλι και του συναφιού σου θα πολεμάνε πάλι, έτσι κι αλλιώς. Και βγάλε το σκασμό.
    ΥΓ. Σου λείπουνε πολύ βασικά κεφάλαια της αρχαίας Ελληνικής γραμματείας για να μας κάνεις τον έξυπνο.

  27. Βασίλη, συγχαρητήρια. Πές τα γιατί πολλή κουλτούρα πέφτει και πολλή μέντα μύρισε.

  28. Ακούστε αυτά που λεέι ο Ναύαρχος είναι πολύ σωστά, μόνο που δεν θα πρέπει να ξεχνάει ότι οί Ένοπλες δυνάμεις δεν ασκούν πολιτική, αποτελούν εργαλεία άσκησης πολιτικής, συνεπώς χωρίς να διαφωνώ σε όσα πολύ σωστά επισημαίνει καλό θα ήταν να μας πει τη γνώμη του γιατο τι πραγματικά οπλικά συστήματα κατά τη γνώμη του χρειαζόμαστε για να ασκήσουμε ορθή πολιτική απέναντι στους μογγόλους

  29. Εχετε μπερδέψει τα μπούτια σας ορισμένοι, στο μόνο που έχει δίκιο ότι ότι χωρίς λεφτά δεν υπάρχουν ένοπλες δυνάμεις.

    Λεφτά θα δοθούν απλά θα είναι μειωμένα, με την ίδια λογική και εμείς έπρεπε να τους είχαμε ισοπεδώσει όταν πήγαν στο ΔΝΤ. Με αυτές τις παπαρολογίες συμφωνείτε και επικροτείτε;

    Ξαναδιαβάστε το 24. και το ΒΛΣΙΛΗ μπας και ξεστραβωθείτε:

    To 2000 βρέθηκε στο κανβάτσο και έτρεξε για δανεικά στο ΔΝΤ με πληθωρισμό 300 % και χρέος σε τουρκική λίρα όχι σε ευρώ.

    Επαθε τίποτα? Μίλησε κανένας στρατηγός για τουρκική ήττα. Τι έκανε? Συνέχιζε να μάχεται και να στέλνει τα αεροπλάνα της καθημερινά στο αιγαίο με κάυσιμα πληρωμένα από τα δάνεια του ΔΝΤ.

    Με ποιο δικαίωμα τέως αξιωματικοί προσβάλλουν τον ηράκλειο άθλο των ενεργεία?

    Με ποιο δικαίωμα υποσκάπτουν το φρόνημα και το ηθικό των ελλήνων?

    πως πολεμήσαμε το 40 απένατι σε υπεράριθμο και χοερτάτο στρατό? Με γεμάτα ταμεία?

    Ηρθαν τώρα οι “πεφωτισμένοι” οι εθνοαποδομητές, οι ξένοι καλοθελητές και οι νενέκοι νεοραγιαδιστές να πουν ότι χάσαμε.

    Από ποιους?

    Από αυτούς που δεν ελέγχουν το 30% της επικράτειας τους?
    Από αυτούς που το 20 % του πληθυσμού ζει κάτω από τη φτώχεια?
    Από αυτούς που το ναυτικό τους κολλάει σε ξέρες στο Αιγαίο και συη Κένυα?

  30. Ο ναύαρχος έχει εν μέρη δικαιο. Χωρίς οικονομική ευρωστία πόλεμο δεν μπορείς να κερδίσεις. Οι Τούρκοι καλπάζουν οικονομικά, ενώ εμείς είμαστε σε παρακμή. Πόλεμο δε θα μας κάνουν τώρα, αλλά σε 10-15 χρόνια όταν δε θα έχουμε φράγκα να αντικαταστήσουμε τα οπλικά μας συστήματα. Η νοοτροπία του Νέο-Έλληνα είναι ανθρώπου πολύ χαμηλού επιπέδου, τριτοκοσμική. Τα άλλα είναι κρυφές σας επιθυμίες και όχι ο αντικατοπτρισμός της αλήθειας. Μιά ματιά στα «Πανεπιστήμιά μας» και σε όλους τους τομείς (αναξιοκρατία) και θα καταλάβετε. Θέλει πολύ καιρό για να διορθοθούν τα πράγματα, δυστυχώς.

  31. To χειρότερο και το πιο εξοργιστικό είναι ότι υπάρχουν και αυτοί που τον επευφημούν κιόλας, άλλος έφτασε να μιλάει και για πρόβλεψη 15 ετών λες και πάντα θα είμαστε στα σημερινά χάλια. Αν είναι έτσι ρε έξυπνε γιατί δεν κάνουν ντού να πάρουν και την άλλη Κύπρο την ανύπαρκτη Βουλγαρία την Αρμενία και ότι άλλο θέλουν;

  32. Πιστεύω ότι η κριτική κατά του ναυάρχου, έχει πολιτικές βάσεις, ενώ η κατανόηση έχει βάσεις λογικής.
    Τώρα ασφαλώς όλοι μπορούμε να είμαστε λιοντάρια εκ του ασφαλούς, ο πόλεμος είναι μια παρτίδα σκάκι όταν σε λείπουν βασικά πιόνια, δεν έχεις πιθανότητες νίκης.
    Κανείς φυσικά δεν μίλησε για να παραδοθούμε και η μάχη θα δοθεί ανεξαιρέτως από συνθήκες και εξοπλισμούς, αλλα δεν παύει να είναι μια μαθηματική πράξη.

  33. φιλε »από που είναι» σχολ.27,εαν διαβαζες λιγο πιο προσεκτικα θα εβλεπες οτι ειπα στο σχο.23 οτι τις αποψεις του σε αρκετα θεματα τις εχουμε καταδικασει.Στο συγκεκριμενο ομως
    θεωρω οτι εχει δικιο,Χωρις λεφτα δεν κανεις τιποτα.
    Οσο για την καταντια του χειροτερου νεοελληνα οπως λες,
    αληθεια εσυ τι εχεις κανει παραπανω απο ολους εδω μεσα που τους βριζεις ξεφτιλισμενους και εισαι υπερανω;;;;
    εκτος εαν εχεις βγει στο βουνο,ξεκινησες καμμια επανασταση και δεν το πηραμε πρεφα.

    Aνδρεα δεν μπορω να καταλαβω την επιθεση και την ειρωνια προς εμενα, καταρχην.

    Εαν θες μπορεις να μας πεις την γνωμη σου
    και να την συζητησουμε.
    μακαρι να ηξερα ολη την ελληνικη γραμματεια,θα ημουν ο ποιο ευτυχης ανθρωπος στη γη.

    Δεν μπορω να καταλαβω που κανω τον εξυπνο;;;μηπως μπορεις να μου δειξεις;;;

    Τωρα μπορεις να μου πεις ποιο ειναι το συναφι μου;;;

    Δεν μπορω να καταλαβω ορισμενους που διεκδικουν τον τιτλο του υπερελληνα
    και δεν δεχονται καποιος να διαφωνει μαζι τους;
    Λιγο χαλαρα παιδια κουβεντα κανουμε,
    εαν θελαμε κυρηγμα δεν θα ειμαστε εδω.

  34. Ούτως ή άλλος σαν έθνος λίγο πολύ σε μερικά χρόνια θα τελειώσουμε όσο και να αρματωθούμε γιατί πολύ απλά…δεν θα υπάρχουν στρατιώτες να υπερασπίσουν την πατρίδα.ήδη ο αριθμός των Ελλήνων μαθητών δημοτικού παρουσιάζει σημαντική μείωση..Για να διατηρηθεί ένας πολιτισμός αναλλείωτος για 25-27 χρόνια, χωρίς να αυξηθεί η μέση ηλικία του δηλαδή να μην γεράσει
    και αρχίσει η μειωση του από τα φυσικά αίτια των θανάτων θα πρέπει να έχει δείκτη γεννητικότητας 2.11 παιδιά ανά οικογένεια κατά μέσο όρο και εμείς έχουμε μόλις …1.3 από 2.5 που είχαμε το 1950 κατά μεσο όρο παιδιά ανα οικογένεια την ίδια στιγμή που τα άλλα τριγύρω εχθρικά (λόγω ηγετών) κράτη προς την χώρα μας έχουν πολύ καλύτερο από εμάς δείκτη!Η μείωση του γηγενούς ελληνικού πλυθησμού έχει ήδη αρχίσει αλλά ακόμη κρατείται ο πληθυσμός αυτός σταθερός διότι έχουν εισρεύσει χιλιάδες μετανάστες κυρίως μουσουλμάνοι που έχουν υψηλή γεννητικότητα!ενδεικτικά τα νούμερα:Το 1924 η Ελλάδα είχε 6.5 εκατομμύρια κατοίκους και η Τουρκία 13.5 εκαττομύρια!Το 1974 η Ελλάδα 8.500.000 και η Τουρκία 40.000.000!Σήμερα η Ελλάδα έχει λιγότερο απο 10.000.000 δεν μετράω τους μετανάστες και η Τουρκία κάπου 76.000.000 κατοίκους!Πριν μου πει κανείς για Κουρδούς σας λέω πως οι Κούρδοι στην πλειοψηφία τους αν και αντιμετωπίζονται ολίγον τι ρατσιστικά δεν έχουν ιδιέταιρο πρόβλημα με τους καθευατό Τούρκους!Βέβαια δεν μας ενδιαφέρει τόσο η κατάσταση στην Τουρκία αλλά λυπάμαι που το λέω όμως η χώρα μας με αυτόν τον δημογραφικό κατήφορο που πήρε κυρίως από το 1980 και μετά,.. σε 30 χρόνια δεν θα υπάρχει σαν κράτος!Σαν να έχει ολίγον τι δίκιο ο Αντωνιάδης αλλά για τον λόγο που περιέγραψα!Η αλήθεια πονάει αλλά τι να κάνουμε!!!

  35. Μάλιστα κριτική του ναυάρχου έχει πολιτικές βάσεις ενώ να κατανοήσεις τις μεγάλες σοφιστείες του θέλει βάση.

    Ναι βάση από σφολιάτα με γέμιση μπουγάτσας.

    Όταν ρε έξυπνε ήταν η Τουρκία στο ΔΝΤ έκανες καμιά νίκη και οι Τούρκοι έχασαν σε τίποτα; Οι Τούρκοι στρατηγοί έλεγαν να μαζέψουν τα συντρίμμια τους;

    ο τι νεοέλληνες υπάρχουν ρε Κολοκοτρώνη.

  36. Αυτή είναι η αλήθεια και να μην περιμένουμε…βοήθεια από τον….θεό και τις προφητείες που ήδη κάποιες καταρίφθηκαν όπως του γραφικού Παίσιου!Αυτό είναι το μέλλον της Ελλάδας έτσι όπως εμείς το καταντήσαμε με τις επιλογές μας τα τελευταία χρονια!Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να το αλλάξουμε γιατί αυτή είναι η αλήθεια και σε όσους δεν αρέσει προτείνω ξυδάκι!

  37. Ιουλιανέ, παρεξήγηση!!! Ξεκινάω σε δεύτερο πρόσωπο απευθυνόμενος σε εσένα, αλλά ,από εκεί που λέω ΅Το να βγαίνεις και να λες εκ των προτέρων χάσαμε τον πόλεμο κλπ΅ και ΅Κι όταν τα λες αυτά ενώ υπήρξες αρχηγός κλάδου των Ελληνικών ΕΔ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ,κλπ΅, αλλάζω το πρόσωπο στο οποίο απευθύνομαι και νομίζω ότι είναι σαφές ότι δεν είσαι πλέον εσύ!! Σε άλλον αναφέρομαι στην πορεία του λόγου, όχι σε εσένα, αλοίμονο!

  38. ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! (UPDATED)
    1956 Προβολές – πριν από 4 μήνες
    aTebUWH0WcM
    6ee–3wlnv4
    Thumbnail2:59 Προσθήκη σε Προστέθηκε στην ουρά
    ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    2011 Προβολές – πριν από 4 μήνες
    6ee–3wlnv4
    axFm5AVfPYs
    Thumbnail3:56 Προσθήκη σε Προστέθηκε στην ουρά
    ΤΙ ΈΡΧΕΤΑΙ ??? 3/3
    9648 Προβολές – πριν από 5 μήνες
    axFm5AVfPYs
    0Snw-M8IxQk
    Thumbnail4:04 Προσθήκη σε Προστέθηκε στην ουρά
    ΤΙ ΈΡΧΕΤΑΙ ??? 2/3
    20246 Προβολές – πριν από 6 μήνες
    0Snw-M8IxQk
    Nm1_-kdMPqY
    Thumbnail2:09 Προσθήκη σε Προστέθηκε στην ουρά
    ΤΙ ΈΡΧΕΤΑΙ ??? 1/3
    20220 Προβολές – πριν από 8 μήνες
    Nm1_-kdMPqY
    uaSkmX93Lj8
    Thumbnail3:56 Προσθήκη σε Προστέθηκε στην ουρά
    ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΕΙΣΜΩΝ ΜΕ ΤΟ HAARP(!)
    5496 Προβολές – πριν από 10 μήνες
    uaSkmX93Lj8
    aTebUWH0WcM
    Thumbnail4:52 Προσθήκη σε Προστέθηκε στην ουρά
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! (UPDATED)
    1956 Προβολές – πριν από 4 μήνες
    aTebUWH0WcM
    6ee–3wlnv4
    Thumbnail2:59 Προσθήκη σε Προστέθηκε στην ουρά
    ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    ΤΙ ΈΡΧΕΤΑΙ ??? 3/3

    ΤΙ ΈΡΧΕΤΑΙ ??? 2/3

    ΤΙ ΈΡΧΕΤΑΙ ??? 1/3

    ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΕΣΛΑ

    ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΕΙΣΜΩΝ ΜΕ ΤΟ HAARP(!)

    ΑΡΧΑΙΟΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

    ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΘΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    οκ μας έπεισες έρχεται το τέλος.

  39. ΩΩ!Καλοί μου χριστιανοί!!!Συνεχίστε να πιστεύεται σε αυτές τις μπούρδες και αγνοήστε τα παραπάνω που προείπα γιατί θα μας σώσουνε οι προφητείες λέμε!Ονειρα γλυκά!!!!!!

  40. Ρίξε μια κλανιά με τα τέσλα που είσαι γνώστης να μας σώσεις;

    ποιος σου μίλησε για προφητείες ρε βλαμμένε καταστροφολόγε;

  41. Πάντως αν επιμένεις σε απαντήσεις, το συνάφι είναι κάποιοι οι οποίοι απολαμβάνουν ως ανάξιοι ηγήτορες τα αγαθά που με αίμα εξασφάλισαν άλλοι. Έχουμε πάρα πολλούς από δαύτους, ιδιαίτερα τις τελευταίες δεκαετίες. Για τη αρχαία Ελληνική γραμματεία, καταρχήν στο Σοφοκλή που αναφέρεται ο ναύαρχος δεν διευκρινίζει ποιοί είναι οι ΅διπλανοί μας΅με τους οποίους πρέπει να έχουμε ειρήνη; Γιατί άλλο πχ οι Σπαρτιάτες και άλλο οι Πέρσες.
    Όσον αφορά τον πόλεμο που δεν μπορεί, τάχα, να κάνει ο φτωχός και να κερδίσει, αυτόν τον μύθο, τουλάχιστον, τον έχουμε ισοπεδώσει τόσες πολλές φορές εμείς οι Έλληνες που αποτελεί ΥΒΡΙ για Έλληνα και δη στρατιωτικό (πολλώ δε μάλλον και τέως ΑΓΕΝ) να προκαταλαμβάνει ότι χάσαμε έναν πόλεμο που ΔΕΝ δώσαμε, επειδή δεν έχουμε λεφτά κι ενώ είναι πασιφανές ότι, του κερατά, άμα είναι για πόλεμο και έχουμε και θα βρούμε λεφτά! Οι Σπαρτιάτες ζούσαν λιτά και φτωχικά και ήταν αήττητοι. Να μας πεί ο ναύαρχος να ξαναγίνουμε σαν τους Σπαρτιάτες (ή σαν τους Ισραηλινούς, σήμερα) γιατί αφού δεν έχουμε λεφτά μόνο η ανδρεία και η εκπαίδευση και η αιματηρή οικονομία για να εξασφαλίσουμε τα όπλα μας θα μας σώσει, να του πώ και μπράβο. Αλλά τι κάνει; Αντί να οικοδομήσει φρόνημα, αποδομεί. Για να του πούνε μπράβο, προφανώς, κάποιοι, οι ίδιοι σχεδόν που του είχανε δώσει και το αξίωμά του. Για να συντονιστεί με την ενδοτική πολιτική τους και να τους διευκολύνει στις επιλογές τους (να πάρουμε τα πιό φτηνά, έτσι κι αλλιώς χάσαμε). Για να του δώσουνε κι αυτουνού το κατιτίς του σε προοπτική πολιτικού προσώπου, πρέπει να περάσει από το ρόλο του κομπάρσου στο αντιπαθητικό ρολάκι.

  42. Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΝΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ.ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΒΗΜΑ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.

  43. «Ο πόλεμος γίνεται δια την των χρημάτων κτήσιν». Σωκράτης

    Να δεχθώ και το αντίθετο. Ότι αν δεν έχεις λεφτά δεν κάνεις πόλεμο.

    Αλλά πως να δεχθώ ότι ο οικονομικά ισχυρός είναι ο εξ ορισμού ο νικητής;;;

    Δηλαδή οι Βιετγκόνγκ που νίκησαν τον πανίσχυρο αμερικανικό στρατό ήταν βαθύπλουτοι;

  44. kai pios sa leei vre paidia oti eimaste anisxyroi?

    gia ksanakitaxte ta sistimata tou stratou kai tis poiotikes parametrous tou kathenos apo ayta kai meta elate na mou peite oti eimaste anysxiroi.

    oi mpas kai nomizoume oti oi tourkoi einai atsides?
    zagaria xoris kamia morfosi kai xoris kanena ypovathro gia na aksiopoihsoune epitixos ayta pou exoune einai.-

    exoun apla perisotero kreas gia katanalosi se kairo polemou opos oi iranoi me tous irakinous kapote.oi irakinoi tous therizan kata xiliades,omo kraes vora sta siderika xoris kanene antikrisma se stratiotiko epipedo.

  45. ένας πρώην στρατιωτικός εκφράστηκε τεχνοκρατικά πολιτικά,ε και.ξεκινάει τις σκέψεις του ότι ο σύγχρονος πόλεμος γίνετε με οικονομικά πολιτικά μέσα και όχι με στρατιωτικά και ως ενός σημείου πάνω σε αυτό έχει δίκιο και συνεχίζει με ένα πολύ σοβαρό ερώτημα κορβέτα η φρεγάτα χε χε χε ιδού το μέγα δίλημμα της πολιτείας.δυο σκέψεις κάνω σε αυτά που λέει:πρώτον μάλλον θέλει να κατεβεί στις εκλογές με κάποιο κόμμα μάλλον με το πασοκ οπότε δοκιμάζει τις ικανότητες του στον δήμο και η άλλη σκέψη είναι ότι μπορεί και να εκφράζει την άποψη των αμερικανών εμπόρων πλοίων, είναι γνωστό ότι απόστρατοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε διαφορες εταιρίες οπλων,προχθές είχε τραπεζώματα ο beny τους εμπορικούς εκπροσώπους αμερικανικων εταιριών με αυτό το αντικείμενο.Την άποψη του δεν είναι να την παίρνεις στα σοβαρά,δεν έχουμε πόλεμο και κακός φωνάζετε γιατί δεν ξέρουμε αν γίνει,παρότι όλοι γνωρίζουμε ότι είναι περίεργες οι ημερες που διανύουμε.Η αστοχία είναι ότι αυτά τα λόγια θα μπορούσε να τα πει ένας πολιτικός διότι είναι γνωστόν ότι αυτοί δεν έχουν περάσει ούτε περιοδεύων και δεν έχουν ιδέα από στρατό και δεύτερον γιατί διετέλεσε αρχηγός και τα λόγια που λέγει μετριόνται από τους τουρκαλάδες.μερικές φορές η σιωπή είναι χρυσός που μάλλον για αρχηγός δεν γνωρίζει.μόνο και μόνο που ασχοληθήκαμε με τις βλακείες του του δώσαμε αξια αφού για αυτόν ο πόλεμος με τους εχθρούς του έθνους δόθηκε και χάθηκε γιατί ήταν οικονομικός ο πόλεμος,αυτές τις μαλακίες έλεγε και ο σκατό σημίτης και μετά είχαμε τα ιμια και τρέχαμε σαν μαλακες.παιδί τις πολιτικής σχολης σημίτη είναι το παλικάρι μην σπαταλάτε τον χρόνο σας σε μαλακίες διάφορων πρώην και τέως.

  46. Μόνο οι γνωστοί και δακτυλοδεικτούμενοι πλέον μπουρδολόγοι άσχετοι και οι εντεταλμένες εθνοαποδομητικές γραφίδες θα έβλεπαν πολιτικά κίνητρα στη κριτική για το Α/ΓΕΝ.

    Να αναφέρω και κάτι άλλο από το βιογραφικό του.

    Εχει δηλώσει ΔΗΜΟΣΙΑ ότι όταν ήταν κυβερνήτης σε πλοία δεν ήθελε την εικόνα του προστάτη του ΠΝ. Αγιου Νικόλαου στο γραφείο του διότι πίστευε ότι του έφερνε γρουσουζιά.

    Σε αντίθεση ο ναύαρχος Παύλος Κουντουριώτης με το ΣΑΤΑΝ ΠΑΠΟΡ κρατώντας στα χέρι του την εικόνα του προστάτη του ΠΝ Αγ.Νικολάου και αφού εκκλησίασε εν πλώ το πλήρωμα του διέλυσε ΜΟΝΟΣ όλο το τουρκικό ναυτικό στη ναυμαχία της Λήμνου απευλευθερώνοντας το Αιγαίο.

    Ο κυβερνήτης του θρυλικού Παπανικολή, Ιατρίδης πριν από κάθε αποστολή ο ίδιος και το πλήρωμα του έκαναν τον εκκλησιασμό τους μπροστά στην εικόνα του Αγ.Νικολάου κολλώντας κέρματα.

    Σύμπτωση και τυχαίο θα πουν μερικοί. Ισως και να έχουν δίκιο. Αυτά τα πράγματα δεν ερμηνεύονται από τη λογική και από τις αποδείξεις. Μπορεί όμως και όχι.

    Τους δύο «θρησκόπληπτους» ταλιμπάν όπως λένε σήμερα οι νεόφερτοι τιποταπουθενατζήδες και άγνωστης προέλευσης, η ιστορία τους κατέγραψε με χρυσά γράμματα για το ήθος και τις ικανότητες τους.

    Τον νεότερο Αντωνιάδη «πεφωτισμένο» και εκσυγχρονιστή τον έστειλε στα σκουπίδια της κομματοκρατίας και της ανυποληψίας για το έργο του και τις απόψεις του.

    Πως γίνεται όμως κάθε φορά αυτοί οι «πεφωτισμένοι» οι «εκσυγχρονιστές» να εκφράζουν ηττοπαθείς και ανθελληνικές απόψεις για το στρατό για τη παιδεία, για τα εθνικά θέματα, για την ιστορία για τις παραδόσεις ?

  47. Υπερβάλεις φιλαράκι δεν μας ενδιαφέρουν τα θρησκευτικά ,αυτά να τα λές στους ιερούς ναούς οχι εδώ.Δυστυχώς η κομματοκρατία έφερε τις Ε.Δ στην τωρινή δεινή θέση.

  48. Βασιλη,

    Για την παρουσια παπαδων στη καθελκυση πλοιων που ειχε πει σε παλαιοτερη συνεντευξξη
    εγω θα συμφωνυσω με τον Αντωνιαδη.
    Εβλεπα προχτες ενα ντοκοματερ,με την ΗΠΑ στο
    ΒΠΠ,και εδειχνε τις καθελκυσεις των πλοιων
    πουθενα μα πουθενα δεν υπηρχε 1 καθολικος
    ιερεας.

    Τωρα στο θεμα της κομματοκρατιας ,και εγω εχω την αντιληψη οτι ΟΛΟΙ οι ΑΓΕΝ ΑΓΕΣ ΑΓΕΑ ΑΓΕΕΘΑ,απο την στιγμη που ειναι διορισμενοι
    κομματικα,Ολοι ειναι αναξιοι της στολης που φορανε.
    Οταν εχεις αρχηγους που εδωσαν κωλο σε πολιτικους για να φτασουν εκει που ειναι
    τοτε σε τι πολεμο θα πας ;;;;
    Τοτε τον εχεις χασει τον πολεμο εξ αρχης
    γιατι στο τιμονι του στρατου,αντι για λιονταρια βρισκονται ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ.

    αυτο ξεχασε να πει ο Αντωνιαδης,
    οτι εκτος απο λεφτα θες και αρχηγους,
    και εμεις δεν εχουμε ουτε λεφτα
    και για αρχηγους εχουμε πουτανες….
    Δυστηχως!

  49. Φιλαράκι,

    Εγώ δε κάνω κήρυγμα ούτε προσηλυτισμό. Με μπερδεύεις με τους «πεφωτισμένους»

    Εγραψα δύο ιστορικά γεγονότα και έκανα μία σύγκριση μεταξύ των επιτυχημένων και των αποτυχημένων.

    Διάβαζε προσεκτικότερα την επόμενη φορά.

  50. Ειναι απ το Βυζαντιο η παρακάτω σημαία. Οι Τουρκοι μας κλεψαν τη σημαια οπως ακριβως οι Αμερικανοι μας κλεψαν την αρχαια ελληνικη τεχνολογια για τα υποβρυχια και τα διαστημοπλοια. Ακομα και πριν λιγα χρονια οι Τουρκοι προσπαθησαν να μας κλεψουν την Αντζελα. Ολοι οι λαοι αντιγραφουν τον υπερλαμπρο ελληνικον πολιτισμον.Τρανό παράδειγμα όπως έπρεπε να είναι η σημαία μας αφού θέλουμε ανασύσταση της Βυζαντινής αυτοκρατορίας:

  51. Η κομματοκρατορία στις ΕΔ ξεκίνησε από τον Αντρέα και συνεχίστηκε αδιάλειπτα.

    Δεν είναι όλοι οι αρχηγοί κομματόσκυλα. Σίγουρα έχουν πολιτικές πεποιθήσεις ανήκουν σε κόμμα κάνουν γνωριμίες αλλά υπάρχει και η αξία.

    Ο Α/ΓΕΝ ναύαρχος Βασιλικόπουλος ΠΑΣΟΚ μεν ικανότατος δε.
    Ο Α/ΓΕΣ στρατηγός Παναγιωτάκης ΠΑΣΟΚ μεν ικανότατος δε.
    Ο Α/ΓΕΕΘΑ πτέραρχος Γιάγκος ΝΔ μεν ικανότατος πολύ περισσότερο δε ως Α/ΓΕΑ
    Ο Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγός Γράψας ΝΔ ικανότατος επίσης.
    Ο Α/ΓΕΝ ναύαρχος Παληογιώργος ΠΑΣΟΚ ικανότατος επίσης.
    Ο Α/ΓΕΝ ναύαρχος Θεωδουρουλάκης άχρωμος πολύ ελαφρά ΠΑΣΟΚ ικανότατος.

    Σε επίπεδο αξιωματικών το ΠΝ είναι το καλύτερο από τα άλλα όπλα. Εχει τρομερή δεξαμενή σκέψης και κατά την άποψη μου ο Α/ΓΕΕΘΑ πρέπει να είναι από το Ναυτικό.

    Τώρα Βελλίδης,Ιωαννίδης, Αντωνιάδης,Ελευσινιώτης,Παπανικολάου,Ντούβας
    Αντωνακόπουλκος, Τζογάνης ήταν για τα μπάζα.
    Μη τα ισοπεδώνουμε όλα.

  52. Και όσο αφορά την μελλοντική έλλειψη στρατιωτών λόγω της υπογεννητικότητας που έχουμε και φταίμε εμείς θα τις αναπληρώσουν οι προφητείες του Παισιου και Κοσμά του Αλτωλου!Αυτές σε πιθανή μελλοντική σύρραξη με Τουρκία θα επιστρατευτουν και θα μας βοηθήσουν καθώς θα πολεμήσουν για εμάς και θα νικήσουνε τους Τούρκους!Ξέρετε τι δύναμη έχουν οι προφητείες;Πανίσχυρη λέμε!!Θα θριαμβέυσουμε με αυτόν τον τρόπο και θα πάρομεν την Πόλην όπως λέει ο Καρατζαφέρης!χαχα!

  53. Δηλώσεις του Ναύαρχου Αντωνιάδη που πείραξαν τα προσκυνημένα καλικαντζαρούδια

    Δυσκολεύομαι να εξηγήσω πώς ένας λαός με αποδεδειγμένες γενετικές συγγένειες με την πλατωνική ή την αριστοτέλεια σκέψη μπορεί να αποδεχτεί, με τόση αφέλεια, ότι προγονοί του ήταν ο Αβραάμ, ο Ισαάκ, η Σάρα και… όλο το κακό συναπάντημα και να καταντήσει να προσκυνάει Ιουδαίους θεούς, αγίους, προφήτες, αποστόλους, ακόμη και λείψανα. Δεν χωράει στο μυαλό μου και στην αισθητική μου το γεγονός ότι οι απόγονοι του καλαίσθητου ελληνισμού -έστω κι αν ακόμη πιστεύουν ότι ο Χριστός είναι ο “Υιός του Θεού”!- μπορεί να παρακολουθούν όλες αυτές τις κακόγουστες και ανόητες τελετουργίες και να νιώθουν θρησκευτική κατάνυξη.

    Ο Αγιος Νικόλαος ήταν ένας Μικρασιάτης επίσκοπος από τα Πάταρα. Δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα στον ελληνισμό, δεν γνωρίζω αν πάτησε καν το πόδι του ποτέ στην Ελλάδα, είναι θαμμένος κάπου στην Ιταλία και, σε κάθε περίπτωση, δεν έχει την παραμικρή ιστορική ή εθνολογική σχέση με το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. Αλλά ούτε και με τη θάλασσα γενικότερα, εκτός κι αν πάρουμε στα σοβαρά τις ανοησίες περί θαυμάτων του με θαλασσοπόρους και τις σαχλαμάρες για “αναβλύζοντα” από τον τάφο του νερά (δεν αναφέρεται εάν είναι ποταμίσια ή θαλασσινά

  54. Ο γνωστός δωδεκαθειστής μπουρδολόγος και τα εξαπτέρυγα του σε ένα ακόμα παραλήρημα ακατάσχετων φληναφημάτων από «πεφωτισμένες» ανακαλύψεις της δωδεκαθειστικής τους πορδομαλακίας.

  55. Επίσης, ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΝ στη συνέντευξή του στην «Espresso» είχε δηλώσει άθεος, με αποτέλεσμα λίγες μέρες αργότερα ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Σούρλας να ζητήσει, με ερώτησή του που κατάθεσε στη Βουλή, να αφαιρεθεί ο τίτλος του επίτιμου αρχηγού ΓΕΝ ναύαρχου Αντώνη Αντωνιάδη. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που οδήγησαν τον κ. Αντωνιάδη να γράψει το βιβλίο «Κρεμώντας τη στολή». Ο ίδιος στη σελίδα 258 αναφέρει: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάθε λαός αξίζει τους πολιτικούς και τις κυβερνήσεις που ο ίδιος εκλέγει. Αναρωτιέμαι, όμως, αν τα λίγα αυτά χρόνια κοινοβουλευτικού βίου δικαιολογούν ένα επίπεδο λαού που στέλνει στο Κοινοβούλιο ανθρώπους η πολιτισμική υστέρηση των οποίων μετριέται κυριολεκτικά σε αιώνες! Αναρωτιέμαι, ακόμη, αν δικαιολογούν εκλεγμένους βουλευτές οι οποίοι να ζητούν θεσμικές κυρώσεις εις βάρος μου επειδή δεν πιστεύω στον Χριστό και στην Παναγία! Ή η Ελληνική Βουλή ζει το Μεσαίωνά της ή εγώ έχω την ψευδαίσθηση ότι ζω σε πολιτισμένη χώρα».

  56. Προτείνω σε κάποιους…θρήσκους της κακοδοξίας…..ξυδάκι!!Σεβόμαι και τους μεσόκοπους που θα μπορούσαν να ήταν στην θέση του πατέρα μου και δεν απαντάω!!

  57. Βασιλάκη, να κάνεις τρις μετάνοιες προς jerusalem μεριά, ………..και να πεις το πάτερ υμών τρία φορές.
    Ανόητε ανθέλληνα, σιχαμερέ εβραιολαγνε ….τους εβραίους αγίους σου.

  58. Γειά σου Ζanglo!Ωχ φίλε μου!Πρέπει ο Αντωνιάδης, εγώ, και πολλές χιλιάδες Ελληνες που δεν πιστεύουμε στην «πεφωτισμένη» κακοδοξία πλέον,να φύγουμε από την Ελλάδα και εσύ να μην ξανάρθεις Ελλάδα διότι η Ελλάδα ανήκει στους ορθοδόξους και θα μας περιλάβει ο μονόφθαλμος πάτερ!Πόλυ γέλιο λέμε με τον χαζοπαπά που έχει το ακαταλόγιστο!Ζήτω ο μεσαίωνας:

  59. Απαντήσεις δεν απαντήσεις ένα και το αυτό. Οι δωδεκαθειστικές μπουρδολογίες σου και του αρχηγού σου τώρα που ξεκινάνε οι απόκριες θα είναι ανάρπαστα ανέκδοτα. Δεν ξέρω για φορεσιές στο Πατρινό καρναβάλι.

    Aιτών στο ypes.gr

    θέλω να μας αναλύσεις την έννοια ανθέλληνας.

    Αν δε μπορείς θα δείξω κατανόηση γιατί είσαι σουηδός υπήκοος.

  60. Γελοίο υποκείμενο, είσαι ένας αξιολύπητος δολοπλόκος αλλα δεν θα σε περάσει, έχω όλα τα στοιχεια και … να σε ….. 8 φορες την εβδομάδα, ποντικέ.

  61. Χε..χε.. Πελοποννήσιε, μήπως είναι ο βασίλης που μιλάει στο βίντεο? Τις ίδιες ιδέες έχουν πάντως! Χε..χε..

  62. Το έχετε κάνει το ιστολόγιο σαν τα μούτρα σας είστε τόσο βλάκες η το κάνετε επίτηδες;

  63. Αν είναι έτσι ας φύγουν και τα 150.000 Ελλήνων μουσουλμάνων που βρίσκονται νόμιμα στην Δυτική Θράκη πχ οι Ελληνες Πομάκοι γιατί Ελλήν μόνο χριστιανός ορθόδοξος!!!Αστους Ζanglo!αστους να ονειρεύονται την Αγιά Σοφιά έχουν πάθει όπως είπα και αλλού στερητικό σύνδρομο που τρελαίνει άσχημα αφού η ποθητή Πόλη παραμένει τουρκική επειδή ήδη κάποιες σημαντικές προφητείες του Παστίτσιου(Παίσιος) καταρίφθηκαν ήδη!Ο πολύς ελληνικός κόσμος πλέόν καταλαβαίνει την πλάνη της κακοδοξίας και ετσι βλέπουμε τα πρωινά Κυριακές να έχουν σχεδόν αδειάσει οι χριστιανικές εκκλησίες που πριν 100 χρόνια ήταν γεμάτες!Ακουώ καθημερινά πλέον από τους απλούς συνανθρώπους μου να κατακοροιδεύουν τα της ορθοδοξίας!

  64. Βασίλη πως σου ήρθε στο κεφάλι να γράψεις για τον άγιο νικόλα,δηλαδή τα θρησκευτικά πιστεύω είναι το πρόβλημα η αυτά που λέει.Αλλα με αυτά που γραφεις πρέπει να σου πω γιατί ξεφύγαμε από την κουβέντα ότι έλληνας βάση συντάγματος δεν είναι απαραίτητα ο χριστιανός κάτοικος τις χώρας μας,κακός ανάφερες περί θρησκείας και λοιπά παραδείγματα περί εικόνων γιατί και ο τιτανικός το καράβι πήγε αδιάβαστο, και τι με αυτό θα μου πεις, το ίδιο λέω και εγώ,δεν πάει να πιστεύει και στα δέντρα την δουλειά του πρέπει να κάνει σωστά και τίποτα παραπάνω,έχουμε κανονισμούς νομους στον στρατό,αν τους ακολουθεί όλα είναι καλά και ωραία ανεξάρτητα από το θρησκευτικό του πιστεύω.δηλαδή τώρα ο κουντουριώτης πολέμησε ή εικόνα που είχε διπλα του για να του δίνει κουράγιο γιατί μπερδεύτηκα τώρα.

  65. Εγώ λέω, κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, δηλαδή, κάθε μετανάστης στη χωρα του, οι 12θεϊστές στα πέριξ του Ολύμπου και οι χριστιανοί στην jerusalem.
    Aντε λοιπόν να γίνει η Ελλάδα Ελλάδα! Μας ζαλίσατε τον έρωτα με προφητείες, κακογραφίες, θαύματα και μαλακίες!

    Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα σύμπλεγμα από γαλαξίες 12,5 δισεκατομμύρια έτη φωτός από την γη! Ποιος θεός ρε βατραχάνθρωποι? Ποιος θεός δημιουργός εκ νασαρετ, ρε οπισθοδρομικοί!?

  66. Προς το παρόν

    Υπέβαλλε τα χαρτιά σου στο ypes.gr να δούμε αν θα πάρεις υπηκοοότητα και μετά βλέπουμε για το που θα μείνεις.

    Stef

    Oχι βέβαια. Κάθε λαός έχει τις παραδόσεις και την επίσημη θρησκεία του. Ο μεγάλοι αντρες που δόξασαν την Ελλάδα στα πεδία των μαχών ήταν θρήσκοι γιατί αυτό πίστευαν. Ετσι και λειτούργησαν.

    Ο συγκεριμένος Α/ΓΕΝ τυγχάνει εκτός από κομματόσκυλο, αποτυχημένος και εθνικά επικίνδυνος τυγχάνει κατά σύμπτωση να είναι και άθεος.

    Δε θα ασχοληθούμε με το παραλήρημα των δωδεκαθειστών μπουρδολόγων.

    Τις Απόκριες θα γίνουν και πάλι όπως κάθε χρόνο επίκαιροι χαρίζοντας άφθονο γέλιο στα Καρναβάλια.

  67. Δεν πήρες τα χάπια σου γραφικέ ψυχασθενή και παραληρείς εμείς δυστυχώς δεν γελάμε με άτομα που έχουν το ακαταλόγιστο λόγο ψυχολογικών προβλημάτων όπως εσύ .

  68. Εθνικέ της πλάκας και της σάχλας,

    εχεις το ακαταλόγιστον……

    Μη ξεχάσεις να στείλετε στο ιστολόγιο φωτογραφίες σας με τις στολές που θα φορέσετε στις Απόκριες και στο καρναβάλι για να γελάσουμε όπως κάνουμε κάθε χρόνο.

  69. Δεν φοράω στολές εγώ ρε ψυχάκια εσύ νομίζεις ότι φοράς στρατιωτικές στολές ούτε νομίζω ότι είμαι χειριστής της Π.Α. Το ποιος έχει το ακαταλόγιστoν το ξέρουν όλοι εδώ στο ιστολόγιο ηλίθιε μυθομανή.Για το μόνο που θα είσαι χρήσιμος στη Π.Α μυθομανή φίλε μου είναι να σε καρπαζώνουν και να γελάνε με την πάρτη σου οι Σμηνίτες.

  70. Επειδή καποιοι νομίζουν πως είμαι Δωδεκαθειστής,απαντάω πως όχι δεν έχω ασπαστεί τον Δωδεκαθεισμό.!Γιατι επειδή συμφωνω σε πολλά πράγματα με τον Zanglo;Πολλά δίκια έχει για την χριστιανική θρησκεία!Από όπου και να το ψάξει κανείς η θρησκεία αυτή αν την μελετήσει καποιος καλά θα καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά!Ο κύριος Βασίλης(εγώ δεν βρίζω πλέον) πιστεύει τυφλά σε μια θρησκεία χωρίς σχεδόν καθόλου να την μελετήσει με συνέπεια να μην την γνωρίζει!Ο πολύς ελληνικός λαός σήμερα λόγο κατεστημένου έχει γραφεί στα ληξιαρχεία ως ορθόδοξος όμως είναι περισσότερο υλιστής καθώς δεν γνωρίζει σχεδόν τίποτε για την ορθοδοξία!Απλά θυμαται τον χριστιανισμό μόνο στις μεγάλες γιορτές όπως τα χριστούγεννα και το Πάσχα για λόγούς άσε καλύτερα!!Αλήθεια κύριοι θρήσκοι το γνωρίζεται πως και στον χριστιανισμό απαγορεύεται το χοιρινό;προφανώς όχι!
    Ας παραθέσουμε και μία συζήτηση που έγινε πρόσφατα στην σχολή θεολογίας στην Αθήνα μεταξύ μιας κυρίας και ενός θεολόγου:

    (Κάποτε είχα πάει στη Βιβλιοθήκη της Θεολογικής Σχολής Αθηνών για να βρω τι έλεγαν οι Πατέρες της Εκκλησίας για την πτωματολατρεία. Με έκπληξη είδα ότι την καταδίκαζαν. Μίλησα με τον καθηγητή Θεολογίας που με είχε καθοδηγήσει στα κωδικοποιημένα αρχεία αποφθεγμάτων των Πατέρων της Εκκλησίας, και διαμαρτυρήθηκα για την λειψανολατρεία της Ορθοδοξίας. Παραθέτω την απάντησή του:

    «Την ξέρουμε την Αλήθεια, αλλά πώς να τους την πούμε; Θα χάσουν εντελώς την πίστη τους.»

    Και συνέχισε ο συμπαθής και γλυκομίλητος καθηγητής, «Κυκλοφορεί κι ένα ανέκδοτο στους θεολογικούς μας κύκλους: Ήταν ένας καλόγερος και ήθελε να μαζέψει λεφτά για επισκευές του μοναστηριού στο οποίο μόναζε. Πήρε τότε ένα δίσκο με δύο κρανία, ένα μικρό και ένα μεγάλο, και βγήκε στη γύρα για να εισπράξει, περιερχόμενος διάφορα χωριά. Όταν οι χωρικοί των ρωτούσαν, ‘τίνος είναι το μεγάλο κεφάλι;’ εκείνος απαντούσε, ‘του άη Γιάννη’. ‘Και το μικρό κεφαλάκι τίνος είναι;» ξαναρωτούσαν οι χωρικοί. «του ίδιου, όταν ήταν μικρός’.»

    Και κα κα κα τα γέλια ο «θεολόγος» που μου έλεγε το ανέκδοτο, ενώ εγώ ήμουνα σφόδρα οργισμένη καθώς τον άκουγα. Βλέπετε, όταν πρόκειται για εξαπάτηση ανθρώπου από άνθρωπο, δεν έχω, κι ούτε θέλω να έχω ίχνος από χιούμορ.)

    Καταλαβαίνει κανείς για τα θαυματουργά λείψανα αγίων ακόμη και τις θαυματουργές εικόνες που περιφέρονται από εδώ και από εκεί μόνον για το κέρδος!Που πά ρε Καραμήτρο ξυπόλυτος στα αγκάθια;Πρόσφατα τον κύριο Βασίλη τον προσέβαλα,όμως διαπίστωσα πως είναι σε τέτοια ηλικία που θα μπορούσε να ήταν ακόμη και πατέρας μου και αναγκάστηκα να πάρω πίσω όλες τις προσβολές!Πρέπει να παραδεχτώ πως ο κύριος αυτός είναι πανέξυπνος και είναι γνώστης πάνω σε πολλά πράγματα, όμως δυστυχώς για τον ίδιο έχει αφήσει την θρησκεία να παίζει υπερβολικά σημαντικό ρόλο στην ζωή του!Την γνώμη μου όμως για την κακοδοξία θα την αναφέρω!Δεν ανέχομαι πλέον τον σκοταδισμό της!

  71. Καλό είναι να βλέπουμε και άλλα στραβα που προκύπτουν από την θρησκεία αυτή!Αυτά βλέπουν στην υπόλοιπη Ευρώπη και γελάνε!Δεν έχουμε ξεφύγει τελείως από το θέμα διότι ο Αντωνιάδης
    λοιδωρεί την θρησκεία και για τους λόγους που απεικονίζονται στο βίντεο:

  72. ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ…
    Θέλει ο θεός να αποτρέψει το κακό και δεν μπορεί;
    Τότε δεν είναι παντοδύναμος…
    Μπορεί, αλλά δεν το επιθυμεί;
    Τότε είναι κακός..
    Είναι και ικανός και το επιθυμεί;
    Τότε από πού προέρχεται το κακό;
    Μήπως είναι και ανίκανος και δεν το θέλει;
    Τότε γιατί τον αποκαλούμε θεό;

  73. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!Τι;;;;; Έλληνας;χαχαχα!Καλα σήμερα άκουσα κάτι ανέκδοτα!!!!Άλλο πράμα λέμε!!!!!

  74. Ακριβώς Πελοποννήσιε, από τα τρίκαλα ήταν και η μάνα του η μαρία από εκεί διπλα από ένα χωριουδάκι!

  75. ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ:ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ (ΦΙΛΙΣΤΙΝΗ)ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ-ΙΣΡΑΗΛ.Η ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

  76. Οι κατάρες και τα ξορξοια σε αυτούς που τα πιστεύουν, εγώ πιάνω τα αρχίδια μου όταν βλέπω παπά η όταν μου μιλούν για τέτοια δεισιδαιμονικά ξεράσματα!

  77. Πελοποννήσιε, δεν μπορώ παρά να το αναδημοσιεύσω:

    Μη μου βαράτε την καμπάνα της εκκλησίας μέσα στ’αυτι μου. Κρατήστε τον χριστό και την παναγία σας μακριά από τα παιδιά μου.
    Ως πότε θα μολύνετε τα παιδιά φοβερίζοντας τα με «δεύτερες παρουσίες», απόγονοι του Λωτ που γαμησε «κατά λάθος» τις κόρες του και δόξα τω χριστουλη μας έσωσε ο Νώε.
    Ως πότε θα βλαστημάτε την «μωρία των ελλήνων φιλοσόφων» με 17 !!! ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!
    Ως ποτε θα μιλατε για «κρυφο σχολειό» όταν η ιστορια λεει ότι λειτουργουσαν κανονικοτατα τα ελληνικα σχολεια και πανεπιστημια?…

  78. Να το πω απλά!υπάρχει άρθρο του ελληνικού συντάγματος που λέει πως ένας Έλληνας μπορεί αν θέλει να διαγράψει το θρήσκευμά του!Δεν θα υπάρξει όμως μεγάλη ανταπόκριση αν γίνει το άρθρο αυτό πιό γνωστό γιατί σε τέτοια περίπτωση ναι μεν θα καταργηθεί ίσως η επίσημη εκκλησίας της Ελλάδας(δεν είναι σίγορο και πάλι) αλλά θα καταργηθούν και οι επίσημες γιορτές όπως το Πάσχα και τα Χριστούγεννα και δεν θα υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία σε τέτοια περίπτωση όταν θα έρχονται αυτές οι γιορτές για λούφα!Πχ φοιτητές ,μαθητές ακόμη και εργαζόμενοι!Ετσι κατάντησε η ορθοδοξία και αυτό μπορούμε να το δούμε κάθε κυριακές πρωινά που οι εκκλησίες είναι σχεδόν άδειες!Ελάχιστοι θρήσκοι λιγότερο από το 15% του ελληνικού πληθυσμού!Κατάντια σε όλο της το μεγαλείο!Ειδού και για τους ενδιαφερόμενους(τί λέω όμως;)χωρίς θρησκεία δεν υπάρχει λούφα!!:

    http://union.atheia.gr/diagrafi.php

  79. Έλα βρε Zanglo (97 σχόλιο), αλήθειες δημοσιεύουμε!Δεν κανουμε κάτι κακό!!Μόνον οι ελάχιστοι «τυφλωμένοι» δεν μπορούν να τα καταλάβουν αυτά τα πράγματα!Και καλά έκανες!

  80. Α ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ.ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ…ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ.

  81. Zanglo και υπόλοιποι φίλοι που έχουμε τις ίδιες απόψεις μην απαντήσετε!Μάλλον γνωστός είναι που κρύβεται χρησιμοποιώντας άλλο όνομα!

  82. Πριν πει κανείς πως ο Λιαντίνης ήταν ψυχασθενής και πήγε και αυτοκτόνησε και δεν ξέρει τί λέει,ας πάει πρώτα όλα αυτά να τα ψάξει και μετά μιλάει!

  83. Δεν μπορεί να υπάρχει Έλληνας που να δει τα βίντεο και να συνεχίσει στην πλάνη του χριστιανισμού!
    Αδέλφια, όλοι μαζί στον αγώνα να βοηθήσουμε τα νοητικά σκλαβωμένα αδέλφια μας να απαλλαγούν από αυτή την πανούκλα του ιουδαιοχριστιανισμού!

  84. Και οπαδός του Λιαντίνη Πελοποννήσσιε?

    Εκτός από καρναβαλικό θίασος οι δωδεκαθειστές είναι άτομα ΑΜΕΑ.

    Καθηγητής Λιαντίνης

    Αλλος ένας πυροβολημένος «πεφωτισμένος» που ανακάλυψε την αλήθεια για τη ζωή. Αλλος ένας Ολιβερ Τουίστ της ιστορίας.
    Και τι έκανε?

    Πήγε κα θάφτηκε σε μία σπηλιά στο Ταύγετο αφήνοντας ένα γράμμα στον αδελφό του που εξηγούσε που θα πήγαινε να «μονάσει».

    Αφού επί ημέρες άντρες της ΕΜΑΚ της αστυνομίας και άλλων δημόσιων υπηρεσιών ταλαιπωρήθηκαν εις μάτην στα κατσάβραχα για την ανεύρεση του «πεφωτισμένου» βλάκα στα κατσάβραχα μάθαμε μετά από χρόνια ότι ήταν επιθυμία του να αποκαλυφθεί το πτώμα του συγκεκριμένη ώρα, ημέρα, εβδομάδα, χρονιά.
    Ο λόγος επίτασσε η πεφωτισμένη αλήθεια που ανακάλυψε ο μπουρδολόγος.

    Θαυμάστε τον και αποθεώστε τον επιστήμονα της πλάκας, το μπουρδολόγο και το θίασο του, τους Ολιβερ Τουίστ της «αλήθειας» τους «πεφωτισμένους» δραπέτες των ασύλων.

    Πελοποννήσιο & ΣΙΑ ΟΕ

  85. Ο Λιαντίνης έγραψε 9 βιβλία φιλοσοφικού στοχασμού. Τα βιβλία του είναι τα εξής:

    * Έξυπνον Ενύπνιον (1977): Ερμηνεύει φιλοσοφικά και σε σχέση με την αρχαία Ελλάδα τις ελεγείες του Ντούινο του Ρίλκε. Το βιβλίο με μικρές διαφοροποιήσεις αποτελεί απόδοση στη δημοτική της διδακτορικής του διατριβής (που ήταν σε καθαρεύουσα) με τον τίτλο «Η παρουσία του ελληνικού πνεύματος στς ελεγείες του Duino του R. M. Rilke».
    * Χάσμα σεισμού (1977): Ερμηνεύει φιλοσοφικά το έργο του Σολωμού. Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών το 1978.
    * Ίδε ο άνθρωπος (1979) του Νίτσε: Απόδοση στην ελληνική με προλόγισμα (ο Λιαντίνης αναφερόμενος στη μεταφραστική του εργασία χρησιμοποιεί το ρήμα ελλήνισε).
    * Ο Νηφομανής (1982): Αναλύεται η ποίηση του Γιώργου Σεφέρη με φιλοσοφικές συντεταγμένες.
    * Homo educandus (1984): Εγχειρίδιο φιλοσοφίας της αγωγής.
    * Πολυχρόνιο (1987): Εξετάζει τη φιλοσοφία της στοάς και την επίδρασή της στην πολιτική της Ρώμης.
    * Διδακτική (1989): Παιδαγωγικό εγχειρίδιο αρχών και μεθόδων της διδακτικής, προορισμένο για τους φοιτητές.
    * Τα Ελληνικά (1992): Αναφέρεται στη διδακτική των αρχαίων και νέων ελληνικών, κυρίως της λογοτεχνίας (με κριτήρια για την αποτίμηση του ποιητικού έργου), και προορίζεται για εκπαιδευτικούς. Περιέχει ενδεικτικό κατάλογο κειμένων τα οποία πρέπει να κατέχει ο εκπαιδευτικός για προσωπική του κατάρτιση.
    * Γκέμμα (1997): Περιέχει 16 αυτόνομα κεφάλαια με κυρίαρχα ζητήματα το περί Θεού ερώτημα, τη συνείδηση του «ελληνοέλληνα» και το πρόβλημα του θανάτου στη σύζευξή του με τον έρωτα.

    Εσύ μαϊμού δεν είσαι μια τρίχα από τα αρχίδια του βλάκα, ότι έχει σχέσει με την αρχαία Ελλάδα το χλευάζεις γιατί έτσι σε έμαθαν οι κόρακες της ορθοδοξίας, δεν έχεις δική σου γνώμη παρά σαν ένα ρομπότ αντιδράς σαν προγραμματισμένο κουρδιστό ζόμπι.

  86. Δεν μου έχεις απαντήσει σε κάποια ερωτήματα έξυπνέ μου άνθρωπέ!Τι είπά; έξυπνός;ναι σε είπα έξυπνο κάπου!Τελος παντών!:Εσύ έξυπνε που ασχολήσαι συνεχώς και μιλάς σχεδόν όλη την ώρα με κάτι μπουρδολόγους,ψυχασθενείς,πορδομαλάκες
    ,τραυλικούς δεν μας λες , τί είσαι;και μην μου αναφέρεις για κάποιες προσβολές που εξαπέλυσα κάπου γιατί εγώ τις πήρα πίσω τουλάχιστον!
    Η ιστορία έγραψε!Δεν ξέρω πως θα τα μπαλώσεις τώρα άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, πείσε τουλάχιστον τον Μιλήσιο και Τον ΔΙ να μεροληπτήσουν υπέρ σου για την γκάφα που έκανες να μην προσπαθήσεις έστω να καταρίψεις,αντιθέτως απάντησες καταφατικά στην φράση του κακού:»θα τους κλάσεις τα αρχίδια πάρε φόρα».Δημιούργώντας αμφιβολίες για τα «αισθηματικά» σου έστω άθελα δεν ξέρω :

    https://nationalpride.wordpress.com/2011/01/22/%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B1-%E2%80%9C%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80/#comment-46382

    Στην απάντηση που έδωσες στο @4 σχόλιο ως απάντηση στο @3 σχόλιο του κακού!Και είπαμε:Αντε πείσε τον άλλον ότι δεν είσαι ελέφαντας!

  87. Για το ανθελληνικό σου μένος να χλευάζεις έναν γίγαντα της Ελληνικής φιλοσοφίας, αλλά και την αρχαία Ελλάδα γενικότερα, σε καταδικάζω επτάκις εις θάνατο!
    Τα όρνια να κατασπαράζουν τις μολυσμένες σάρκες σου και οδυνηρός να είναι ο θάνατος σου υβριστή του Ελληνισμού, λάτρη εβραίων τσαρλατάνων!

  88. Zanglos τι να πεί κανείς για τον κομπλεξικό βλάκα και αποκρουστικό τύπο που έκανε το σχόλιο 108;

  89. Ρε ψυχασθενή ξέρεις και τον Λιαντίνη;
    Φίλοι του Ιστολόγιου ο γνωστός ηλιθιος συνεχίζει να χαλάει τον διάλογο που κάνουμε πρέπει να απομονωθεί ο βλάκας απ όλους μας μην του δίνετε σημασία είναι τρόφιμος σε άσυλο και το έσκασε.

  90. Και όμως υπάρχουν αρκετοί που μόλις τους λες την πραγματική αλήθεια δεν την δέχονται με τίποτα! Η πλύση εγκεφάλου στην οποία μας έχουν υποβάλλει εδώ και πάρα μα πάρα πολλά χρόνια είναι πολύ αποτελεσματική. Ώρες, ώρες απορώ πως μερικοί ξεφύγαμε…
    Προς τους θρήσκους της κακοδοξίας:
    Η κατανάλωση χοιρινού στην κακοδοξία απαγορεύεται!Το ξέρατε αυτό;
    Οι «πεφωτισμένοι» «Άγιοι» Πατέρες σας καταδίκασαν την πτωματολατρεία και κατ επέκταση και την λειψανολατρεία σε οικουμενική σύνοδο και εσείς προσκυνάτε λείψανα!
    Αν δεν τα πιστεύετε πηγαίνετε στην βιβλιοθήκη της σχολή θεολογίας στην Αθήνα!
    Οι κυριότερες προφητείες του φωτισμένου Παστίτσιου(Παίσιος) καταρρίφθηκαν ήδη!Μην επεκταθούμε σε αυτές!
    Το βιντεο που ποστάρισα στα σχόλιο @104 όσοι δεν το πιστεύετε πηγαίνετε και ευρευνήστε όλα όσα λέει!Θα μάθετε πάρα πολλά είναι σίγουρο αυτό!Δεν θα χάσετε τίποτα!
    Μην πιστεύετε καμία θρησκεία αν δεν την ερευνήσετε πρώτα!Δεν λέω αν κάποιος θελει να μην ασπαστεί κάποια θρησκεία όμως ψάξτε την!
    Δεν νομίζω όμως πως ο πολύς κόσμος σκέφτετε έτσι γιατί χωρίς…θρησκεια δεν υπάρχουν γιορτές όπως Πάσχα και χριστούγεννα άρα δεν υπάρχει και…λούφα από οποιαδήποτε εργασία!Να που καταντήσαμε!

  91. Σιχαμερή αδερφή έπιασες στο βρωμερό στόμα σου τον καθηγητή Λιαντίνη να βάλεις ρε πουστάρα του κερατά άλλα πράγματα στο στόμα σου ανθελληνικό σκουλήκι.108

  92. Φίλοι μου, είναι γνωστό ότι ο καλός χριστιανός,βάζει τον χριστό πάνω από την πατρίδα, αυτό το λένε και οι ίδιοι αλλα ευτυχώς δεν είναι πολλοί. O μέσος χριστιανός παίρνει αποστάσεις και είναι σαν τους γονείς και φίλους μας.
    Αυτό το ανιστόρητο διεστραμμένο υποκείμενο που λέγεται βασίλης, είναι ένας γενίτσαρος που μισεί την Ελλάδα και χλευάζει τους προγόνους μας και την θρησκεία τους, και ερωτάμε, θα χλεύαζε έναν μουσουλμάνο? Έναν ινδουιστή η ιουδαίο? Όχι!
    Ακόμη και έναν βουντού θα αποδεχόταν, εκτος, από την πατρώα θρησκεία τον προγόνων μας!
    Xτυπήστε αυτό το ανθελληνικό ζαγάρι παντού με μίσος!

  93. Αυτή η βρωμερή σιχαμερή αδερφή θα πάρει στο στόμα αυτό που ποθεί να είσαι σίγουρος Zanglos.

  94. Ωραίο το βιντεάκι ΈΛΛΗΝΑ @114 σχόλιο!αν δεν έβρισκε ο πάτερ όχημα να περιφέρει την «θαυματουργή» εικόνα τότε θα έχανε η Μητρόπολη του και άλλοι επιτήδειοι πάρα πολλά λεφτα απο τάματα ,κτλ τών δύστυχών πιστών!Ξέρετε πόσο προσοδοφόρα επιχείρηση είναι ο θρησκευτικός τουρισμός;

  95. Τώρα το είδα το βίντεο του Εθνικού στο 114, μα τι ξεφτίλα είναι αυτή ρε παιδιά?
    Όσο πάει και γίνεται η αποκάλυψη, σε λίγο θα γελάνε και οι πέτρες, εκτος από κάτι ντουβάρια τύπου βασίλο.

  96. Ολο το πανελλήνιο έμαθε για το σούργελο καθηγητή που «ανακάλυψε» το νόημα της ζωής και πήγε και θάφτηκε σε μία σπηλιά στο Ταύγετο στη «πηγή» της αλήθειας.
    Μιλάμε για ρεντίκολα που ήθελαν να λέγονται και καθηγητές.

    Είπαμε απόκριες έχουμε ο καρναβαλικός θίασος των μπουρδολόγων δωδεκαθειστών και άλλων συνθστωσών έχει τη τιμητική του χαρίζοντας άφθονο γέλιο.

    Τη σειρά του άρματος στο πατρινό καρναβάλι να μας πείτε για να αποθανατίσουμε τις φορεσιές του κάθε πικραμένου.

  97. Περιμένω ακόμα από τις γραφικές καρικατούρες, τα αποκόμματα και τους λοιπούς μπουρδολόγους να ορίσουν τη λέξη ανθέλληνας.

    Λιαντίνης ο πανίβλακας καθηγητής που «νόμισε’ ότι βρήκε την αλήθεια. Εκανε λάθος όμως και αντί για το Δαφνί πήγε στο Ταύγετο για να μιλήσει με τα οράματα του.

    Κι όμως μια απλή επίσκεψη σε ένα ψυχίατρο θα του έσωζε τουλάχιστον τη ζωή .

    Τουλάχιστον την επόμενη φορά οι μιμητές του γνωρίζουν ποιο άσυλο να επισκεφτούν.

    Περαστικά και περιμένουμε τις φορεσιές σας για το Καρναβάλι.

    ΥΓ. Σουηδέ μετά από ελληνας, μετά από πρέσβης, είδες και κανένα όραμα που ήσουν δικαστής?

  98. Αδερφή θέλεις να σε γαμήσω ντυμένος παπάς και να ψέλνω το τροπάριο της Κασσιανής;

  99. ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ μην νευριάζεις δεν αξίζει είναι ψυχικά άρρωστος είναι ο γνωστός γραφικός ψυχασθενής του ιστολογίου μην του δίνεις σημασία τον ξέρουν όλοι απλώς βαρέθηκαν να γελάνε με τον δυστυχή ηλίθιο.

  100. Για ακόμη μια φορά σου κάνω την ερώτηση καλύτερα:
    και εσύ που ασχολήσαι τόσο πολύ και σχολιάζεις συνεχώς τα σχόλια και τα post γραφικων καρικατούρών,μπουρδολόγων,ψυχασθενών και πορδομαλάκων τί είσαι;
    Μύνημα προς τους λοιπούς φίλους του ιστολογίου που συμφωνούμε για αυτό το άτομο:
    Μην δίνετε καμία απολύτως σημασία στα σχολια αυτού του τύπου!όποιος μελετήσει πολύ καλα το σχόλιο @110 θα βγάλει συμπράσματα!Μίλα μόνος σου από εδώ και εμπρός!

  101. Στο καρναβάλι θέλω να ντυθείς Μαρία, και εγώ άγγελος με την πούτσα, συγγνώμη, με τον κρίνω στο χέρι να τον ανεμίζω και εσύ να τον φιλάς και να τον αγκαλιάζεις, Mαρία πόρνη.

  102. Zanglos σε ανακαλώ στην τάξη μην απαντάς στον ηλίθιο ανθέλληνα(είναι ανθέλλην απο την βλακεία του στην ουσία δεν φταίει ) έχει πρόβλημα ο δυστυχής ψυχασθενής.

  103. Είχα δει ένα σλόγκαν από τους αναρχικούς παλαιότερα όπου έγραφε «Με την βοήθεια της παναγίας θα σας γαμήσουμε τον χριστό» ε, δεν είναι σε όλα λάθος οι άναρχες!

  104. Zanglos παραφέρεσαι σε μεγάλο βαθμό το παρατράβηξες δεν είναι σωστό να βρίζεις θρησκευτικά σύμβολα αυτό το κάνουν οι ηλίθιοι φανατικοί είσαι ηλίθιος;

  105. Γειά σου Zanglo!!Έχω κάτι καλύτερο να σου προτείνω!Έχω στην κατοχή μου ένα αποξηραμένο κουραδάκι του Παίσιου για λειψανο σε μία σακούλα αεροστεγώς κλεισμένη!Έχεις κανένα άλλο λείψανο εσύ να ανταλλάξουμε;ε;Εχω και άλλα λείψανα αγίων αν θέλετε!!!κοιτάξτε και την παρακάτω σελίδα του facebook έχει ενδιαφέροντα πράγματα λέμε:
    http://www.facebook.com/group.php?gid=274468091302

  106. Φιλε μου αν αυτός βρίζει την δικη μου θρησκεία, γιατί δεν μπορώ και εγώ να βρίσω την δικη του? Με ποια λογική κρίνεις? Θα μπορούσε να βρύση το κοράνι? Όχι, δεν έχει κώλο, αλλα για την Ολυμπιακή θρησκεία έχει, εγώ του απαντώ με το ίδιο νόμισμα.

  107. Εγώ λέω να ρωτήσουμε τον κοπρίτη βασίλη, δεν μπορεί κάτι θα έχει για φυλαχτό, κανένα κοκαλάκι νυχτερίδας η κανένα νύχι από άγιο, η κανένα άπλυτο βρακί του παΐσιου! Χε..χε.. Έχει πλάκα αυτό το blog χε..χε.. και ο βασίλης μας διασκεδάζει!

  108. Ναι Zanglo,έτσι!!όλο και κάτι μπορεί να έχει, πως δεν το σκέφτηκε βρε;!Ξέρεις πως τα άγια λείψανα(καταδικασμένα απο΄τους «πεφωτισμένους» Αγιούς Πατέρες της κακοδοξίας) κοστίζουν μια περιουσία το καθένα;χαχαχαχα!!!

  109. Αλλο βρε πανίβλακα τα προσωπα και άλλο τα σύμβολα μιας θρησκείας κανείς δεν δικαούται να βρίζει τα ιερά σύμβολα θρησκειών και δεν μιλώ για λείψανα και αγίους.

  110. Κάποιος θά πρέπει να είναι πολύ βλάκας, όταν θεωρεί ότι όλοι πρέπει να σέβονται τα δικά του θρησκευτικά σεβάσματα, την ώρα που αυτός όχι μόνο δεν σέβεται, αλλά προσβάλλει χυδαία και ακατάπαυστα τα θρησκευτικά σεβάσματα των άλλων…
    Αν θέλεις να κανεις τον σεβουμενο κακέ, να κρίνεις την μαϊμού που πάντα βρίζει και ειρωνεύεται τους Ολύμπιους θεούς μου. Δηλαδή αυτός έχει δικαίωμα και εγώ όχι? Χαλάρωσε λιγάκι.

  111. Ο πραγματικός Έλληνας σέβεται τις θρησκείες των άλλων και δεν βρίζει τα συμβολικά τους πρόσωπα και αυτό έκαναν οι αρχαίοι Έλληνες μάλλον δεν έχεις διαβάσει τίποτα για αυτούς.

  112. Ίσως να μην έχω διαβάσει τόσα όσο εσύ, χαίρομαι που έχεις μελετήσει αρχαία φιλοσοφία.
    Eγώ φιλε μου είμαι ένας Έλληνας του εικοστού αιώνα, όπου γνωρίζω τους προγόνους μου γνωρίζω και τους εχτρούς μου.
    Δεν θα επιτρέψω πλέον να θεωρείται OK να βρίζουν οι χριστιανοί την πατρώα θρησκεία τον προγόνων μας, αν το κάνουν πρέπει να μάθουν ότι θα λαμβάνουν την ίδια απάντηση και με τόκο.

  113. Κατι ολίγον τι άσχετο!!Τί είχε πεί ο Παίσιος λίγο πριν πεθάνει;Ο Θεός μας έδωσε τον καλύτερο Πατριάρχη αναφερόμενος στον Βαρθολομαίο!Τι είπες παπούλη μου; Τον καλύτερο Πατριάρχη;;;!!Το έιδαμε στο βίντεο στο σχόλιο @103!Να ρε ποιος είναι ο καλύτερος πατριάρχης!Να τον χαιρεστε!Αιντε να πάρετε και την ευλογία του!!

  114. Δηλαδή Πελοποννήσιε το αποκλείεις να είναι ο καλύτερος?
    Για να tο πει αυτό ο κηφήνας παΐσιος kάτι θα ήξερε, δεν μπορεί! προφήτης το επάγγελμα ο άνθρωπος ντε!

  115. Όντως οι επάγγελματίες προφήτες πουλούσαν και πουλάνε ακόμη ελπίδα!!Ο καλύτερος Πατριάρχης ναι!Για την Τουρκία,όχι για την Ελλάδα!

  116. Φιλε μου δεν κατάλαβες, αν λέει ο προφήτης αυτός ο πατριάρχης είναι ο καλύτερος για την Eλλάδα, εγώ το δέχομαι, αλλά, σκέφτομαι, και πως ήταν ο χειρότερος η ο λίγο χειρότερος???

  117. an mou epitrepete na po kai ego tin gnomi mou peri thrhskeias ,prosopika oso anafora tin orthodoksia leo san germanos oti einai oti xeirotero perase apo tin ellada,
    isos i xeiroteri sklabia,min ksexate oti oi patriarxes gremizane epi dekaeties ellinikous arxaious naous kai amfitheatra
    an i ekklisia sas edine esto kai to ena pemto tis periousias tis, tha trogate oloi me xrisa koutalia
    oute xreos tha ipirxe oute to reziliki pou iparxei simera
    kata tin gnomi mou autoi oi alites katastrepsane tin elliniki istoria isos kai nootropia
    tora ego san katholikos ntrepomai eilikrina gia ola osa ekane i katholiki ekklisia ston kosmo
    kata tin gnomi mou i megaliteri mafia tou planiti
    oloi oi katholikoi papades pou tosa xronia kanane oti kanane me ta mikra ta paidakia i thesi tous einai sta katerga ,ti na mou poun peri kalou i kakou efoson oi idioi einai diaboloi ??
    kata tin gnomi mou i thriskeies eite xristianismos eite islam eite ebraismos ,einai filakes
    oi thriskeies anakaliftikan gia na kratoune tous anthropous aixmalotous,na tous kateuthinoune kai na tous exoune marionetes
    emeis oi katholikoi dexomaste enan kardinalio san ekprosopo tou petrou an einai dinaton
    ton onomazoumai papa kai ton theoroume san ton monadiko ekrosopo tou theou en gh
    pou tha ftasei auto to xali akoma????????????
    ego leo oti san antropos prepei na eisai entaksi na boithas ton plision sou na sebesai kai na agapas na moirazesai kai ta ipoloipa peri thriskeias einai apla mparoufes

  118. αν μου επιτρέπεται να πω και εγώ την γνώμη μου περί θρησκείας ,προσωπικά όσο αναφορά την ορθοδοξία λέω σαν γερμανός ότι είναι ότι χειρότερο πέρασε από την ελλάδα,
    ίσος η χειρότερη σκλαβιά,μην «ξεχατε» ότι οι πατριάρχες γκρεμίζανε επί δεκαετίες ελληνικούς αρχαίους ναούς και αμφιθέατρα
    αν η εκκλησια σας έδινε έστω και το ένα πέμτο τις περιουσιας τις, θα τρώγατε όλοι με χρυσά κουταλια
    ούτε χρέος θα υπήρχε ούτε το ρεζιλίκι που υπάρχει σήμερα
    κατά την γνώμη μου αυτοί οι αλήτες καταστρέψανε την ελληνική ιστορία ίσος και νοοτροπία
    τώρα εγώ σαν καθολικός ντρέπομαι ειλικρινά για όλα όσα έκανε η καθολική εκκλησια στον κόσμο
    κατά την γνώμη μου η μεγαλύτερη mafia του πλανήτη
    όλοι οι καθολικοί παπάδες που τόσα χρονια κάνανε ότι κάνανε με τα μικρά τα παιδάκια η θέση τους είναι στα κάτεργα ,τι να μου πουν περί καλού η κακού εφόσον οι ίδιοι είναι διάβολοι ??
    κατά την γνώμη μου η θρησκείες είτε χριστιανισμός είτε islam είτε εβραϊσμός ,είναι φυλακες
    οι θρησκείες ανακαλύφτηκαν για να κρατούνε τους ανθρώπους αιχμαλωτους,να τους κατευθύνουνε και να τους έχουνε μαριονέτες
    εμείς οι καθολικοί δεχόμαστε έναν καρδινάλιο σαν εκπρόσωπο του πέτρου αν είναι δυνατόν
    τον ονομάζουμε papa και τον θεωρούμε σαν τον μοναδικό εκρόσωπο του θεού εν γη
    που θα φτάσει αυτό το χαλι ακόμα????????????
    εγώ λέω ότι σαν «αντροπος» πρέπει να είσαι ένταξη να βοηθάς τον πλησίον σου να σέβεσαι και να αγαπάς να μοιράζεσαι και τα υπόλοιπα περί θρησκείας είναι απλά μπαρούφες

  119. αν μου επιτρέπεται να πω και εγώ την γνώμη μου περί θρησκείας ,προσωπικά όσο αναφορά την ορθοδοξία λέω σαν γερμανός ότι είναι ότι χειρότερο πέρασε από την ελλάδα, ίσος η χειρότερη σκλαβιά,μην «ξεχατε» ότι οι πατριάρχες γκρεμίζανε επί δεκαετίες ελληνικούς αρχαίους ναούς και αμφιθέατρα αν η εκκλησια σας έδινε έστω και το ένα πέμτο τις περιουσιας τις, θα τρώγατε όλοι με χρυσά κουταλια ούτε χρέος θα υπήρχε ούτε το ρεζιλίκι που υπάρχει σήμερα κατά την γνώμη μου αυτοί οι αλήτες καταστρέψανε την ελληνική ιστορία ίσος και νοοτροπία τώρα εγώ σαν καθολικός ντρέπομαι ειλικρινά για όλα όσα έκανε η καθολική εκκλησια στον κόσμο κατά την γνώμη μου η μεγαλύτερη mafia του πλανήτη όλοι οι καθολικοί παπάδες που τόσα χρονια κάνανε ότι κάνανε με τα μικρά τα παιδάκια η θέση τους είναι στα κάτεργα ,τι να μου πουν περί καλού η κακού εφόσον οι ίδιοι είναι διάβολοι ?? κατά την γνώμη μου η θρησκείες είτε χριστιανισμός είτε islam είτε εβραϊσμός ,είναι φυλακες οι θρησκείες ανακαλύφτηκαν για να κρατούνε τους ανθρώπους αιχμαλωτους,να τους κατευθύνουνε και να τους έχουνε μαριονέτες εμείς οι καθολικοί δεχόμαστε έναν καρδινάλιο σαν εκπρόσωπο του πέτρου αν είναι δυνατόν τον ονομάζουμε papa και τον θεωρούμε σαν τον μοναδικό εκρόσωπο του θεού εν γη που θα φτάσει αυτό το χαλι ακόμα???????????? εγώ λέω ότι σαν «αντροπος» πρέπει να είσαι ένταξη να βοηθάς τον πλησίον σου να σέβεσαι και να αγαπάς να μοιράζεσαι και τα υπόλοιπα περί θρησκείας είναι απλά μπαρούφες

  120. an mou epitrepetai na pw kai egw thn gnwmh mou peri thrhskeias ,proswpika oso anafora thn orthodoksia lew san germanos oti einai oti xeirotero perase apo thn ellada, isos h xeiroterh sklavia,mhn “ksexate” oti oi patriarxes gkremizane epi dekaeties ellhnikoys arxaious naoys kai amfitheatra an h ekklhsia sas edine estw kai to ena pemto tis periousias tis, tha trwgate oloi me xrysa koutalia oyte xreos tha yphrxe oyte to reziliki pou yparxei shmera kata thn gnwmh mou aftoi oi alhtes katastrepsane thn ellhnikh istoria isos kai nootropia twra egw san katholikos drepomai eilikrina gia ola osa ekane h katholikh ekklhsia ston kosmo kata thn gnwmh mou h megalyterh mafia tou planhth oloi oi katholikoi papades pou tosa xronia kanane oti kanane me ta mikra ta paidakia h thesh tous einai sta katerga ,ti na mou poun peri kaloy h kakoy efoson oi idioi einai diavoloi ?? kata thn gnwmh mou h thrhskeies eite xristianismos eite islam eite evraismos ,einai fylakes oi thrhskeies anakalyfthkan gia na kratoyne tous anthrwpous aixmalwtous,na tous katefthynoune kai na tous exoune marionetes emeis oi katholikoi dexomaste enan kardinalio san ekproswpo tou petrou an einai dynaton ton onomazoume papa kai ton thewroyme san ton monadiko ekroswpo tou theoy en gh pou tha ftasei afto to xali akoma???????????? egw lew oti san “antropos” prepei na eisai entaksh na vohthas ton plhsion sou na sevesai kai na agapas na moirazesai kai ta ypoloipa peri thrhskeias einai apla baroyfes

  121. Ά!Τώρα κατάλαβα τί ήθελες να πείς Zanglo στο σχόλιο @141!Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν οι χειρότεροι από τον Βαρθολομαίο Πατριάρχες προκάτοχοί του!Μου είναι δύσκολο να το φανταστώ όταν ο ίδιος Βαρθολομαίος έχει κάνει τις, γνωστές πλέον, δηλώσεις κατά καιρούς ενατίων της χώρας μας και κυρίως εναντίων των ηρώων του 1821!
    Για μια ακόμη φορά θα συμφωνήσω με τον Jens στα σχόλια που ακολουθησαν!Δεν έχει άδικο σε αυτά που αναφέρει!

  122. Την επόμενη φορά που οι μπουρδολόγοι δωδεκαθειστές θα κάνουν συνεδρία στον Ολυμπο να πάρουν δελτίο καιρού από την ΕΜΥ.

    Αν έχει χαμηλό βαρομετρικό ο Ολυμπος, μπορεί να δουν το Δία να ρίχνει κεραυνούς στα οπίσθια του Ζάγκλου και τον Απόλλωνα να παίζει λύρα στο Πελοποννήσιο.

    Μπορεί να εμφανιστεί και ο παγκόσμιος άγνωστος αμπελοφιλόσοφος Λιαντίνης μεταφέροντας τη «πεφωτισμένη» αλήθεια από τις σπηλιές του Ταύγετου που αυτοθάφτηκε.
    Δε ξέρω αν το pc του έχει καλό μόντεμ.

    Πάντως εγώ θα τιμήσω το άρμα των Δωδεκαθειστών μπουρδολόγων στο Πατρινό καρναβάλι ψηφίζοντας το προκαταβολικά το καλύτερο.

    Αφού θα έχει τη καλλιτεχνική διέυθυνση ο ζάγκλος τα εφέ ο Πελοποννήσιος και το όλο project την αύρα του Λιαντίνη από τον ομφαλό της γης η επιτυχία είναι σίγουρη .

    Τα φαρμακεία πάντως συνεχίζουν την απεργεία και δε ξέρω αν υπάρχει ικανό απόθεμα φαρμάκων για ψυχασθενείς δωδεκαθειστές μπουρδολόγους.

    Το Δαφνί και τα άλλα άσυλα της χώρας εφημερεύουν για έκτατα περιστατικά δωδεκαθειστών μετά το συμβάν Λιαντίνη.

    Μη τρέχει πάλι η ΕΜΑΚ σε τίποτα κατσάβραχα αν και ο επόμενος Λιαντίνης για αλλαγή ντεκόρ θα προτιμήσει τη θάλασσα για βρεί το Ποσειδώνα.

  123. Θα επαναλάβω εδω κατι που δεν φαίνεται οτι δεν υπάρχει ελπίδα να τηρισουμε.Τα σχόλια πρεπει να απαντούν στην συγκεκριμενη αναρτηση,και οχι να χρησιμεύουν σαν προσχημα για αισχρο υβρυολόγιο,με προσωπικές αιχμές και αναφορές σε θρησκευτικά προσωπα,σε μανάδες και οικογένειες που το μονο που δείχνουν είναι το επίπεδο αυτών που τις χρησημοποιεί.Το μπλόγκ δεν είναι καθόλου το καταλληλο βήμα για θρησκευτικές ανταγκλισεις,που δεν μας αφορά εδώ.Ο καθενας ας πιστευει οτι γουσταρει ,με γεια του και χαρά του.Οσο για τις θρησκείες,υπήρχαν και θα υπάρχουν στον αιώνα τον απαντα γιατί είναι στην ανθρωπινη φύση,και είναι η απάντηση του ανθρωπου για την υπαρξη του.Και δεν αναφερομαι καθόλου σε μια συγκεκριμένη θρησκεία.

  124. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η ανάγκη να μιλάς απαξιωτικά για την πατρώα θρησκεία τον Ελλήνων! Είμαι βέβαιος ότι δεν θα το έκανες για καμιά άλλη θρησκεία, από φόβο και σεβασμό, αλλά γιατί για την Ολυμπιακή πίστη τον προγόνων μας?
    Επειδή η αντίδραση σου είναι προγραμματισμένα αντανακλαστικά τα οποια δεν ελέγxεις, δεν γνωρίζεις ούτε καν ποτέ σου σκέφθηκες, θα σου πω εγώ το γιατί.
    Ο χριστιανισμός επιβλήθηκε στους Έλληνες με ανείπωτο μίσος και καταστροφές, ακόμη και ο Jens το γνωρίζει!, η εκκλησία τρέμει την αλήθεια ότι μια μέρα οι Εθνικοί Έλληνες θα ξυπνήσουν και θα επανιδρύσουν την πατρώα τους θρησκεία, για αυτό πρέπει παντή τρόπο να χλευάζεται και να πολεμιέται!
    Όλες οι θρησκείες είναι αποδεκτές εκτός από το Ελληνικό Ολυμπιακό Πάνθεο! Για αυτό δεν έχεις σεβασμό χλευάζεις και βρίζεις, γιατί πιστεύεις έχεις αυτό το δικαίωμα που σε έδωσαν οι νεκροθάφτες του Ελληνισμού που είναι η ορθόδοξη εκκλησία!
    Καταραμένος να είσαι γενίτσαρε ανθέλληνα, χλευαστή και υβριστή της θρησκείας τον προγόνων μας!

  125. ΒΑΣΙΛΗ,

    Επειδη τον Λιαντινη ειχα την τυχη να τον
    ακουσω,εαν τον γνωριζες δεν θα τα ελεγες αυτα.
    Ολη την ιερα συνοδο να βαλεις,δεν τον εφταναν
    στο μικρο του δαχτυλακι.

    Μακαρι να ειχαμε και αλλους ΕΛΛΗΝΕΣ »αμπελοφιλοσοφους» σαν και αυτον,
    παρα κατι ξερολες νεοελληνες.

  126. Ιουλιανέ,

    Δε ξέρω τη σχέση σου με το συγκεκριμένο. Εγώ έτυχε πριν 15 χρόνια να τον ακούσω σε μία συνεδρεία που είχε έρθει ως επισκέπτης.

    Μπορώ να σου πω ότι από τότε μερικοί ακροατές του είχαν προβλέψει το τέλος του.
    Τώρα για το περιεχόμενο του ομιλίας του ήταν για γέλια και για κλάματα. Παγκοσμίως άγνωστος.

    Απλά ήταν επικοινωνιακός και τότε μερίδα φοιτητών είχε επηρεαστεί από τη ταινία «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών»

    Τώρα ο τρόπος που έφυγε και δεν εννοώ την αυτοκτονία αλλά το αυτοθάψιμο τα γράμματα που άγησε πίσω του και η τελευταία του επιθυμία φανέρωσαν άνθρωπο ψυχικά διαταραγμένο σε μεγάλο βαθμό, μανιοκαταθλιπτικό που έχρηζε κατεπέιγουσας ψυχιατρικής θεραπείας.

    Αν είχε ακολουθήσει υποδείξεις ίσως θα σώζονταν η ζωή του.

    Αν είναι δυνατόν να είναι πρότυπο ένας ψυχασθενής άρρωστος που πήγε και αυτοθάφτηκε στο Ταύγετο γιατί «βρήκε» εκεί τον ομφαλό της γης και θα επικοινωνούσε με τις δυνάμεις δημιουργίας της ζωής.

    Αυτούς τους μπουρδολόγους θα έχουν πρότυπο στη ζωή τους τα νέα παιδιά???? Για ποιό λόγο??? Για να καταλήξουν σαν αυτόν???

  127. BAΣΙΛΗ,το να ειναι καποιος
    γνωστος η αγνωστος
    εχει να κανει και με τους
    κυκλους που
    κινητε.
    Ενας πχ ακαδημαικος,
    θα ειναι αγνωστος στο ευρυ κοινο,αλλα γνωστος στους ακαδημαικους κυκλους.
    Το οτι δεν τον ξερουν καποιοι,δεν σημαινει οτι ειναι αγνωστος.

    Τωρα στο αν ηταν αρρωστος,η διαταραγμενος,αυτο ειναι λιγο
    αυθαιρετο.

    Ποσοι σοφοι εχουν περαστει για τρελοι
    και αναγνωριστικαν μετα την εποχη τους
    ακριβως γιατι ο κοσμος δεν μπορουσε να
    κατανοησει αυτα που ελεγαν;;;;;

    Ποσες διανοιες πεθαναν στην αφανεια και το
    εργος τους αναγνωριστικε πολυ μετα το θανατο τους;

    Και στην ουσια,η φιλοσοφια δεν ειναι μαθηματικα 1+1=2,για να το καταλαβουν ολοι.
    Η φιλοσοφια θελει καταρχην ανοιχτο μυαλο,
    οποτε οι στενομυαλοι και γεματοι δισειδεμονιες νεοελληνες μην περιμενεις να τον καταλαβουν.

    Και στο φιναλε,τι προτιμας,προτυμα τον καθε πουστη και πουταναριο στα πρωιναδικα και τα μεσημεριανα
    η αυτον;;;

    εσυ πως θελεις να καταληξουν οι νεοι μας;;
    πουστρακια η σκεπτομενους ανθρωπους;;;

  128. Αιτών προς ypes.gr

    Aλλο θρησκεία, αλλο δωδεκαθειστική μπουρδολογία-

    Πολύ θα ήθελες εσύ και οι όμοιοι σου δωδεκαθειστές να είστε θρησκεία αλλά προς το παρόν είστε μία χούφτα
    μπουρδολόγων γραφικών. Ούτε καν αίρεση δε θεωρείστε.
    Θυμίζετε εκείνον εκεί τον απίθανο στο Αιντάχο της Αμερικής που τους μάζεψε στη ράντσο του για να «επικοινωνήσουν» με το άλλο Θεό.

    Οταν θα κάνετε συνεδρεία οι δωδεκαθειστές να μας στείλετε προσκλήσεις για να μη χάσουμε τέτοια κωμωδία. Ποτά σερβίρετε???
    Σαν πρόταση για τη συνεδρεία σας εγώ προτείνω το Μαίναλο εκεί στο Λούσιο ποταμό κοντά, για να μιλήσετε με το θεό Πάνα και με το Δία που θα έρθει να πλύνει τα πόδια του.

    Επίσης θα θέλαμε να μας ενημερώσετε ποιος είναι ο νέος Λιαντίνης???? Τόσο μεγάλος αμπελοφιλοσόφος και δεν άφησε πίσω του βοηθό ή διάδοχο??? Ο κολοσσός της βλακείας τι άφησε πίσω του παρακαταθήκη???? Σε ποιο εγνωσμένο περιοδικό του κόσμου έγινε η παραμικρή μνεία για τον ίδιο και το έργο του???? ΠΟΥΘΕΝΑ.

    Ο επόμενος Λιαντίνης παρακαλείτε να δώσει τις συντεταγμένες του αυτοθαψίματος του όσο είναι εν ζωή σε γη ή θάλασσα για να μη ταλαιπωρείτε τσάμπα η ΕΜΑΚ, η αστυνομία, οι δύτες του Λιμενικού και άλλες υπηρεσίες.

    Περιμένω κάποτε Σουηδέ υπήκοοε να ερμηνεύσεις τη λέξη ανθέλληνας γιατί είναι σίγουρο ότι δε γνωρίζεις την ερμηνεία της όπως φιλέλληνας, γηγενής και τόσες άλλες.

    Μάθε επιτέλους ελληνικά και μη κακοποιείς τη γλώσσα μας.

  129. Αντε χάσου ρε άσχετε βλάκα και αμόρφωτε που θα μας κάνεις υποδείξεις έχουμε σπουδάσει και έχουμε γνωρίσει τον καθηγητή Λιαντίνη και ξέρουμε την προσφορά του στην φιλοσοφία.

  130. Ιουλιανέ,

    Δε προτιμώ κανένα ανώμαλο ιερέα κανένα κλέφτη μητροπολίτη κανένα προδότη προκαθήμενο κανένα επίτροπο.
    Δυστυχώς η εκκλησία στο σώμα της έχει τέτοιους. Μακάρι να ήταν στο χέρι μου να τους ξύριζα και να τους έκοβα και τα δύο χέρια για παραδειγματισμό. Η εκκλησία όμως αποτελείται από ανθρώπους με αδυναμίες πάθη και ελαττώματα. Σίγουρα βιώνει και αυτή παρακμή όπως όλη η κοινωνία μας.

    Πολύ θα ήθελα να υπήρχε ένας εμπνευσμένος φιλόσοφος, ένας καθοδηγητής της κοινωνίας σήμερα. Να ξεκαθαρίσω κάτι επίσης. Δε σημαίνει ότι ένας πετυχημένος επιστήμονας πρέπει να είναι χριστιανός. Μπορεί να είναι μουσουλμάνος, εβραίος, ινδουιστής, άθεος όπως εσύ.

    Ο Λιαντίνης μπορεί να ήταν προσηνής και ευπροσήγορος προς τους φοιτητές του. Σε καμία πρίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί τίποτα παραπάνω από μία ασήμαντη μετριότητα με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Οι πράξεις του το απέδειξαν περίτρανα.

    Τώρα για το έργο του δεν έχει ακουστεί τίποτα. Δυστυχώς Βαν Γκόγκ που το έργο του αναγνωρίστηκε μετά το θάνατο του δε υπάρχουν κάθε μέρα.

  131. Πουτάνας γιέ και αγνωστου πατρός ξεχειλισμένη κωλοτρυπίδα. Σαν Έλληνας, πιστεύω στους θεούς του Ολύμπου, οι οποίοι πίνουν κρασιά, γαμούν και χαίρονται την ζωή.

    Eσύ πιστεύεις στους εβραίους απογόνους του lot που κατά λάθος γάμησε τις κόρες του, σε έναν χριστό που δεν γάμησε ποτε του, μάλλον την έβρισκε με τον πέτρο και στην μαρία που την πηγαίνανε για λιθοβολισμό για μοιχεία που ήταν γκαστρωμένη αλλά ως γνωστόν ο Jusuf ήταν γερος και δεν την γάμησε που!
    Και απάνω που την πηγαίνανε την φουκαριάρα να την εκτελέσουν με λιθοβολισμό, λόγο επειδή κρατούσε από την μεγάλη εβραϊκή οικογένεια του David, πείσανε τους παπάδες ότι την γάμησε ο άγγελος!

    Αυτή είναι η θρησκεία σου ρε καραγκιόζη, γενίτσαρε ανθέλληνα, Η μεγαλύτερη απάτη και ο νεκροθάφτης του Ελληνισμού, αλλά δεν σε ενδιαφέρει γιατί δεν είσαι Έλληνας, ποντικέ.

  132. ΒΑΣΙΛΗ

    Πιστευεις οτι εχεις τα προσοντα να κρινεις
    τον Λιαντινη;(δεν ειναι ειρωνικη η ερωτηση μου)
    Βαση ποιων γνωσεων σου και στοιχειων κρινεις το εργο του;;;Εχεις αναζητησει να το μαθεις;

    Για να γνωρισεις την παρακαταθηκη του θα πρεπει να ξερεις τις διαλεξεις και το εργο του.Το ξερεις;Ξερεις την αναγνωριση που εχει στην ακαδημαικη κοινοτητα;;

    Υποτιμας τους φιλοσοφους,ομως,
    ολοι οι φιλοσοφοι τοτε ειναι αμπελοφιλοσοφοι
    με την εννοια που εννοεις.Κατανοω ως ενα βαθμο,την υποτιμιτικοτητα σου,γιατι στον χριστιανισμο δεν υπαρχει φιλοσοφια.

  133. Ζάγκλε, εκτρέπεσαι σε ύβρεις, χλευασμούς, λοιδωρίες και αισχρότητες κατά της θρησκείας μου και μάλιστα απρόκλητα. Σε ενημερώνω ότι για μένα ο Χριστός και η Παναγία είναι πάνω από τον πατέρα και τη μάνα μου και δεν ανέχομαι ύβρεις εις βάρος τους. Ούτε και μπορώ να ανταπαντώ με ύβρεις ενάντια σε αυτό που πιστεύεις εσύ γιατί το σέβομαι, πρώτα γιατί σέβομαι τους πρόγονούς μου και μετά εσένα που το πιστεύεις ακόμα. Επίσης έχε υπόψη σου ότι η βλασφημία κατά των θείων τιμωρείται από το νόμο. Να ξέρεις επίσης ότι εξυπνάδες όπως το παράδοξο του Επίκουρου έχουν πλήρη και λογικότατη απάντηση στα πλαίσια της λογικής και σε αντιπαράθεση με την χριστιανική πίστη, απλά δεν είναι αυτό το μπλόγκ το βήμα για την αντιπαράθεση θρησκειών μεταξύ τους ούτε βήμα για αντιπαράθεση θρησκείας και αθεϊσμού.
    Ακόμη όμως και δίκιο να είχες και να είμαστε απλά βλάκες όλοι εμείς που πιστεύουμε στο Θεό και στον Χριστό-Σωτήρα μας, με ποιό δικαίωμα θα μας αλλάξεις εσύ με το ζόρι αυτό που πιστεύουμε; Και γιατί περνάς τον εαυτό σου πιό έξυπνο; Να σου πώ πχ μια πολύ μεγάλη βλακεία που κάνεις; Νομίζεις ότι μπορείς. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πλάνη από αυτό. Δεν μπορείς να ξεκολλήσεις με καμμία εγκόσμια δύναμη από την Αλήθεια αυτόν που την έχει βιώσει και που τον έχει αγκαλιάσει και τον έχει ελευθερώσει. Πολλοί προσπάθησαν στο παρελθόν, πολύ πιό ισχυροί από εσένα. Για να αποδείξουν, απλά, ότι ΅και πύλαι Άδου ού κατισχύσουσιν αυτής΅.
    Σε παρακαλώ, αν δεν θέλεις να μην ξαναμπώ στο μπλόγκ, να σταματήσεις αυτή τη συμπεριφορά. Νομίζω ότι μαζί, τουλάχιστον, μπορούμε να ανταλλάσουμε απόψεις ενδιαφέρουσες σε λογική και πατριωτική βάση πέρα από θρησκευτικά πιστεύω. Μπορείς να λές την άποψή σου χωρίς να προσβάλλεις και να βλασφημείς.
    Αν πάλι επιθυμείς να με διώξεις, πέστο ευθέως να ξέρω κι εγώ τι να κάνω.

  134. Έλα βρε Ζanglo!Nα σε ρωτήσω κάτι;!Νομίζω πως είχες γράψει κάποιοα σχόλια στην παρακάτω ανάρτηση και στα έσβησαν ενώ το δικό μου και του κακού τα παραποίησαν!Ετοιμάζω κάτι αντίποινα όμως..!Καθαρή μεροληψία υπέρ του κυρίου που συνεχώς προκαλεί!Για κάνε τον κόπο να δεις:

    https://nationalpride.wordpress.com/2011/01/22/%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B1-%E2%80%9C%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80/#comment-46382

  135. Για «γυναίκα» έχεις ασχημο στόμα.

    Η προσφορά ενός καθηγητή αν και ο Λιαντίνης μόνο καθηγητής δεν είναι φαίνεται από την ποιότητα και την αποδοχή του έργου του.

    Εγώ λοιπόν που είμαι των θετικών επιστημών θα ήθελα ένας θαυμαστής του να μου πει
    ποια είναι η προσφορά του Λιαντίνη και το έργο του και τι επίπτωση είχε.

    Ποια σχολή σκέψης διμιούργησε? Μάλλον το αυτοθάψιμο ως ακύρωση αυτών που έλεγε και του δρόμου που διάλεξε.

    Το βιβλίο του «Ελληνικά» που διάβασα μιλούσε για το διαχωρισμό εκκλησίας κράτους
    Πολύ κοινότυπο θέμα και αποτέλεσμα της
    αθείας του απένατι στο λαοφιλή Χριστόδουλο και την αποδοχή που είχε. .

    Το άλλο του βιβλίο το «Γκέμμα» που διάβασα και την ενδοκοσμική αθανασία που έλεγε και ξαναέλεγε και αναγνώριζε, ενάς απλός άνθρωπος που δεν έχει τελειώσει πανεπιστήμιο αλλό το γυμνάσιο το λέει υστεροφημία και το καλό μου όνομα.

    Αυτό είναι το έργο και η προσφορά του κολοσσού Λιαντίνη????

    Ο θάνατος του τον έκανε ποιο διάσημο απ΄ότι το έργο του.

  136. Αγαπητέ Ανδρέα,
    Εσύ είσαι από τους λίγους χριστιανούς πατριώτες που σέβομαι και συμπαθώ στο έχω πει επανελημμένα και το εννοώ.
    Έχεις δίκαιο για το ότι βρίζω, έχεις άδικο ότι βρίζω αναίτια. O διεστραμμένος βασίλης έχει αλλάξει τακτική μετά από πολλές σφαλιάρες που έχει φάει από όλο το blog και με προκαλεί σε θρησκευτική αναμέτρηση μετρώντας την αντίδραση τον χριστιανών.
    Αλλα φίλε μου πως μπορεί αυτός να χλευάζει τους θεούς μου και να μη μπορώ να πω εγώ την αλήθεια?
    Γιατί για αυτά που αναφέρω για τον χριστό και την μαρία είναι αληθειες όσο και αν σε τσούζει.
    Σε παρακαλώ να πεις τον διεστραμμένο βασίλη να σταματήσει να χλευάζει τους θεούς τον προγόνων μας.

  137. Ανδρέα γιατί λες απρόκλητα? το σχόλιο 158 και όλα τα άλλα που λέει μπουρδέλο τον 12θεϊσμό δεν είναι ύβρις? παρακαλώ λίγη αυτοκριτική και λογική, πιστεύεται σε μια εβραϊκή αίρεση, με γεια σας και χαρά σας, εμείς σεβόμαστε την πατρώα θρησκεία το προγόνων μας, αν σας ενοχλεί η αλήθεια να μην προκαλείται.

  138. Ιουλιανέ,

    Ποια είναι τα προσόντα που πρέπι να έχει κάποιος για να κρίνει το Λιαντίνη???

    Ποιος θεωρείται άξιος για να κρίνει ένα ψυχασθενή??? Σίγουρα ένας γιατρός ψυχίατρος αλλά αυτός δε πρόλαβε. Ας ελπίσουμε να προλάβει τον επόμενο Λιαντίνη.

    Ποιο είναι το έργο του σε μία μετρήσιμη κλίμακα?

    Διάβασα δύο βιβλία του, τον ακουσα σε μία συνεδρεία του, πληροφορήθηκα από το τύπο το τρόπο θανάτου του, τις επιστολές που αφησε πίσω του. Είδα και το πόσο μιλάνε για το έργο του 10-12 χρόνια μετά το θάνατο του.

    Δεν αρκούν αυτά γαι εσένα??? Σίγουρα φοιτητής του δεν ήμουνα αν αυτό ρωτάς. Επέλεξα θετικές επιστήμες με χειροπιαστά αποτελέσματα.

  139. Zanglos να σου θυμίσω ότι τις περισσότερες και πιο ηχηρές σφαλιάρες εδώ μέσα τις έχεις φάει εσύ σχεδόν από όλους, πλην εξαιρέσεων (GREVENA IQ κλπ)

  140. Εκτος από σένα την πιστη σκυλίτσα δεν έχει κανέναν ο βασίλης ρε βλάκα. Ούτε καν οι χριστιανοί δεν τον συμπαραστέκονται, μονο εσύ σαν robot τον σιγοντάρεις χωρίς να σκέφτεσαι καν τι κράζει ο κοπρίτης!

  141. Βασιλη
    για να κρινεις το εργο ενος ανθρωπου
    θα πρεπει να το ξερεις.
    Το να διαβασεις 1-2 βιβλια η μια δελεξη δεν λεει κατι.

    Το να μην καταλαβαινουμε κατι,τη φιλοσοφια,δεν σημαινει οτι πρεπει να την υποτιμουμε.Αρα θεωρω οτι δεν χρειαζετε να απαξιωνεις εναν ανθρωπο που δεν γνωριζεις,ουτε αυτον ουτε το εργο του.

    Ξερεις σε ποσους τρελους οφειλουμε παρα πολλα πραγματα.

    Μην ξεχνας οτι και οι Ελληνες οι πρωτοποροι των θετικων επιστημων,ειχαν την φιλοσοφια
    ακρωγωνιαιο λιθο του πολιτισμου τους.

    Και σαν ανθρωπος οπως λες των θετικων επιστημων θα επρεπε να ησουν πιο πραγματιστης και οχι τοσο θρησκοληπτος,θεωρω.
    Μιας και ολοι των θετικων επιστημων,του κυκλου μου μπορω να πω οτι φτανουν στα ορια της αθειας.

  142. Ο βασίλης με κάνει πίπες και καλά κάνει.
    Ποιο είναι το δικό σου πρόβλημα?
    Έχεις να πεις κάτι? η όπως πάντα τα μισόλογα σου μου του?

  143. Αιτών προς Ypes.gr

    Προς το παρόν τα χαρτιά και τα πιστοποιητικά σου λένε ότι είσαι ΣΟΥΗΔΟΣ. Αν αλλάξει η ελληνική νομοθεσία περί ιθαγένειας τότε συζητάμε το αίτημα σου.

    Τώρα για τη δωδεκαθειστική μπουρδολογία σου
    νομίζω ότι στο καρνβάλι της πάτρας θα διαπρέψετε. Είμαι σίγουρος για αυτό.

    Σκέψου τη πρόταση που έκανα για τη συνεδρεία σας στο Μαίναλο. Μπορεί να δεις το Δία.
    Εγώ πάντως άκουσα από κάτι κηνυγούς ότι μέσα βαθειά στο δάσος ακουσαν κάτι ψίθυρους από το θρόισμα των ελάτων.

    Λες ρε συ να είναι ο Πάνας ????? Τρέξε Λόλα τρέξε Ζάγκλο!!!!!!. Οι θεοί του Ολύμπου σε καλούν. Και άμα δείς και το Λιαντίνη
    πες του αυτα που είπες για τα κρασιά τα φαγητά και τα γ…..ια που έχασε από το αυτοθάψιμο του στο ΤΑΥΓΕΤΟ.

    Μάλλον το Δαφνί πρέπει να κάνει επέκταση των εγκαταστάσεων του γιατί θα έχει πολλούς επισκέπτες δωδεκαθειστές μπουρδολόγους που έκαψαν φλάτζες.

    Εγώ πάντως Ζάγκλε επειδή σε νοιάζομαι,θα σε επισκέπτομαι να σου φέρνω και τσιγάρα. Θα κοιτάξω να σου στείλω και το Πελοποννησιο στο ίδιο κελί να έχεις παρέα και κάνετε θίασο με πολλαπλούς ρόλους όχι μόνο τις Απόκριες. Δίας εσύ, Απόλλων εκείνος. Περσεφόνη εσύ Δήμητρα αυτός. Μιλάμε για πολύ γέλιο. Μη σου πω ότι σκέφτομαι να κόβω και εισητήρια.

  144. Μην ξεχνάνε κάποιοι πως σε έναν παλαβό ψυχασθενή με λίγοστό δείκτη νοημοσύνης οφείλουμε και τις προφητείες που θα μας βοηθήσουν σε περίπτωση ένοπλης σύρραξης με την Τουρκία!Έχουν τεράστια δύναμη οι προφητείες!Μας ευεργέτησε θα έλεγα!Τώρα είμαστε ασφαλεις!Αυτές θα επιστρατεύσουμε και θα πάρουμε την ποθητήν και χιλιοδοξασμένη Πολη!Είναι το γνωστό πολύ μεγάλο καλογερικό νούμερο με μηδενική βοήθεια προς τους συνανθρώπους του και φυσικά με λειψό έως μηδαμινό εργο!Είναι ο Πάτερ Παίσιος!Πείτε τον και Παστίτσιο!

  145. Zanglo να σε ρωτήσω κάτι:Ξέρεις αν μπορώ να βρώ το κρανίο του Μέγα Κωνσταντίνου του Άγιου Σφαγέα δηλάδη για να συμπληρώσω την συλλογή αγίων»καταδικασμένων» λειψάνών;

  146. Ναι, βέβαια ο Μέγας κωνσταντίνος, Mέγας θεοδόσιος, Μέγας Ιουστινιανός, όλοι οι μεγαλύτεροι σφαγείς τον Ελλήνων τους έκανε Μέγας ο έκφυλος ιουδαιοχριστιανισμός, όσους περισσοτερους Έλληνες σφάζανε, τόσο μεγαλύτερη εύνοια είχαν από τα ιερατεία! Φιλε μου δεν ξέρω που είναι το karanio του και τα κρανιά τον άλλον μέγα, αλλα αν βρείς κάποιο σφύρα να έρθω να το χέσω.

  147. Ιουλιανέ,

    Νομίζω ότι δύο βιβλία μία συνεδρεία και η ειδησειογραφία είναι αρκετή. Να κρίνεις ψυχρά και αντικειμενικά.

    Αθεος ήταν και ο Κορνήλιος Καστοριάδης. Τι σχέση έχει αυτός ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ αυτός και το έργο του με το ψυχικά διαταραγμένο Λιαντίνη και τις μπουρδολογίες του?

    Θα εξισώσουμε το Καστοριάδη, το Θεοδωρακόπουλο, το Παπανούτσο, το Καννελόπουλο με το Λιαντίνη ???

    ΕΛΕΟΣ!!!!!!

  148. @178 Zanglo ναι αν το βρώ όμως διότι είναι πάρα πολύ σπάνια συλεκτικά αντικείμενα!όλοι αυτόι οι σφαγείς που ανέφερες εκτελούσαν ένα…θεαάρεστο έργο!

  149. Ζάγκλε

    Το δελτίο της ΕΜΥ λέει ότι ο ΟΛΥΜΠΟΣ το ΠΣΚ θα έχει χαμηλή νέφωση.

    ΤΡΕΞΕ να προλάβεις με το Πελοποννήσιο!!!!
    Ερχεται ο Δίας!!!!!! Θα ρίξει και μερικούς κεραυνούς στα οπίσθια σας για γίνει σύζευξη καινα σας πει νέα.

    ΤΡΈΞΕ Ζάγκλο. Πάρε το πρώτο αεροπλάνο. Ασε τις ετοιμασίες για το καρναβάλι. Εχεις χρόνο για αυτά. Ο ΔΙΑΣ και ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ σε περιμένουν!!!!!!!! Θα σου κάνει δώρο και μία σειρά από ανοξείδωτα μαχαίρια ο Ηφαιστος.

    ΤΡΕΞΕ ΖΆΓΚΛΟ ΤΡΞΕ!!!!!!. Πως έλεγε η ταινία τρέξε ΛΟΛΑ τρέξε.

  150. Το ότι χλευάζεις τους θεούς τον Ελλήνων, δείχνει ότι δεν είσαι Έλληνας, και ότι είσαι ένας βλάσφημος κατώτερος άνθρωπος, ας σε κρίνουν οι επισκέπτες ποντικέ.

  151. Ζάγκλε, στο 158 δεν είπε για μπουρδέλο ο Βασίλης, είπε μπουρδολογίες, δηλ. ότι ο δωδεκαθέϊσμός λέει μπούρδες, βλακείες. Εσύ μετά άρχισες τις σεξουαλικές λεκτικές αισχρότητες για δικά μας ιερά πρόσωπα.
    Για το 174 έχεις δίκιο, ο Βασίλης ειρωνεύεται και χλευάζει εσένα το Λιαντίνη και το δωδεκάθεο μαζί χωρίς όμως να βλασφημεί ή να βρίζει τους θεούς σου. Έχεις πεί κι εσύ πολύ χειρότερα για το χριστιανισμό και τους αγίους στο ίδιο πνεύμα.
    Η ειρωνεία δεν σου δίνει δικαίωμα στη βάσφημία και την αισχρολογία με αναφορά στα θεία. Δεν δικαιολογώ τον Βασίλη, τον μέμφομαι, δεν πρέπει να σε προκαλεί, αλλά κι εσύ δεν πρέπει να παρασύρεσαι στην ύβρη και τη βλασφημί. Σ΄ευχαριστώ που περίμενες την απάντησή μου.

  152. Μην ασχολείσαι άλλο μαζί τους!Ασε τους άλλους να το κάνουν αυτό για σένα!

  153. Βασίλη, ως χριστιανός σε παρακαλώ να μην αναφέρεσαι με χλευασμό και ειρωνεία προς τη θρησκεία των αρχαίων προγόνων μας. Κάνε το σε παρακαλώ και από σεβασμό προς εκείνους και, κυρίως, από αγάπη προς τη δική μας θρησκεία. Δε νομίζω ότι πρέπει να δίνουμε δικαίωμα να μας βλαστημούν ή να χλευάζουν τα θεία μας. Σε παρακαλώ σκέψου πόσο συνυπεύθυνος γίνεσαι.

  154. Ζάγκλε, κάπου παραπάνω κάνεις ένα αισχρό σχόλιο για το πώς ΅βλέπει΅ ο ΅ναύαρχος΅ την Παναγία μας. Με προσέβαλε. Και ήταν απρόκλητο.

  155. Ανδρέα μάλλον δεν κατάλαβες ότι έχεις να κάνεις με δωδεκαθειστακια που σκοπός τους είναι να σπείρουν την διχόνοια στα blog ….
    Όσο πολεμούν την δική μας θρησκεία θα τους απαντούμε ανάλογα !!!!!

  156. Ανδρέα το σχόλιο μου για το πως βλέπει ο Ναύαρχος την παναγια, δεν είναι δικό μου σχόλιο αλλα αντιγραφει του βιβλίου του, και δεν βρίζει, αλλα βλέπει την παναγια αυτό που είναι, γυναικα.

  157. Πουτάνας γιέ και αγνωστου πατρός ξεχειλισμένη κωλοτρυπίδα.

    Είμαι βέβαιος ότι ένα άρμα με τους θεούς του Ολύμπου θα το χειροκροτούσε ο λαός.
    Αλλα, ένα άρμα με λείψανα άγίον μάλλον ο λαός θα ξερνούσε, με κακογραφίες δε από μαυριδερούς στραβομύτες κοκαλιάρηδες εβραίους δολοφόνους του λαου μας θα έπεφτε γιουχάρισμα, τώρα αν είχες και την μαρία με το κομπινεζόν να μυρίζει έναν κρίνο! E, εκεί, θα γινόταν και χαμός από γέλιο!
    Εγώ θα ήθελα ακόμη να δω ένα ομοφυλικο άρμα όπου ο χριστός φιλιέται με τον πέτρο, ημίγυμνοι!!!
    Και στο τέλος ο χριστόδουλος με τον εφραίμ με ροζ άμφια και κραγιόν!

  158. 191@ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ,SATAN,ΕΛ,ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ δεν έχεις τα κότσια να με αντιμετωπίσεις!

  159. Πόσες φορές πρέπει να σου πω ότι ένας σουηδός υπήκοος δε μπορεί να κάνει μαθήματα ελληνικότητας?

    Πόσες φορές πρέπει να σου πω να μάθεις ελληνικά σωστά για να καταλαβαίνεις τις εννοιες και τις ερμηνείες?????

    Πότε θα αγοράσεις ένα λεξικό να διαβάσεις τι σημαίνει φιλέλληνας, γηγενής, ανθέλληνας φιλόσοφος??

    Τόσο σπάγγος είσαι???? Να στο κάνω εγώ δώρο.

    Πάρτο χαμπάρι. Εχεις συντριβεί ιδεολογικά.
    Δοκίμασες τα πάντα και απέτυχες παταγωδώς.

    Ξεκόλλα από το δωδεκαθεισμό σου και γράψε για άλλα πράγμνατα.

    Εχεις επίπεδο στο αναγνωρίζω όταν δεν ανοίγεις το βρωμόστομα σου και χάνεις τον έλεγχο σου. Κατάντησες γραφικός με το να λες τα ίδια και τα ίδια εναντίον του χριστιανισμού.

    Κράτησε τις απόψεις σου, δε σε υποχρέωσε ΚΑΝΕΝΑΣ να γίνεις χριστιανός.

    Κόψε τη προπαγάνδα για τον δωδεκαθεισμό σου. Μη παρασύρεσαι από άλλους στόκους.

  160. Ίσα ρε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΣ που δεν έχουμε κότσια να σε…. αντιμετωπίσουμε…
    Χοντρομαλάκα….

  161. 196@:Και εσύ πυο μιλάς και σχολιάζεις τα σχόλια ενός χοντρομαλάκα τι είσαι;

  162. Να στο ξαναθέσω πιό καλά:και εσύ που ασχολήσαι και σχολιάζεις τα σχόλια ενός χοντρομαλάκα τι είσαι;

  163. Τα Ελληνικά μου δεν είναι τέλεια, αλλα δεν έχω πρόβλημα να κατανοήσω και να γίνω κατανοητός, αυτό το παιχνίδι σου με την Ελληνικότητα μου είναι τόσο γελοίο όσο και εσύ ο ίδιος.
    Τα πάντα τα αντιστρέφεις σαν πουτάνα που αρνείται τα χούγια της, δεν προκαλώ τίποτα και πάντα απαντώ στα δικά σου γυρίσματα που ψάχνεσαι να με βρείς κάπου λάθος για να με πολεμήσεις.
    Ματαιοπονείς όμως, εκεί που δίνω την μάχη μου είμαι πάντα νικητής γιατί έχω σαν βάση το δίκαιο και το λογικό, ενώ εσύ έχεις παρωπίδες πολιτικές, κοινωνικές και θρησκευτικές.
    Βασικά δεν πιστεύω σε θεούς που ζουν στον Όλυμπο, ούτε και κανένας 12θεϊστής πιστεύει σε τέτοια πράγματα, οι 12θεϊστές πιστεύουν ότι οι μύθοι όπως και οι θεοί ήταν αλληγορικές ιστορίες που πλάστηκαν για να εναρμονίσουν το άτομο και τη φυλή με την Ελληνική κοινωνία και τη φύση! Αλλα δεν μπορώ να ανεχθώ να τους χλευάζεις και να μπροστάρης τους φονιάδες του λαου μου!
    Γίνε άνθρωπος με σεβασμό στα σεβάσματα τον άλλον

  164. Ανόητε και αμόρφωτε νάνε Βασιλάκη δεν είσαι σε θέση να κρίνεις τον καθηγητή Λιαντίνη εγώ τον ήξερα έχω σπουδάσει φιλοσοφία και δεν επιτρέπω σε άτομα μειωμένης αντίληψης όπως είσαι εσύ ανόητε υπάνθρωπε να βρίζουν σημαντικούς άνδρες της Ελληνικής διανόησης.

  165. Αντρέα,

    Δε χλευάζω τους θεούς των προγόνων μας. Κάνεις λάθος.
    Οι αρχαίοι θεοί είναι μέρος της παράδοσης και της ιστορίας μας.

    Τώρα αν κάποιοι ψυχασθενείς μπουρδολόγοι τους χρησιμοποιούν ως όχημα για να καθυβρίζουν είναι τελείως άλλο πράγμα.

    Θα έχεις αντιληφθεί πιστέυω την ανελέητη προπαγάνδα που κάνουν την οποία τη συνδέουν με την ελληνικότητα και το πατριωτισμό.

    Και όλα αυτά από ποιόν? Από κάποιον που η ελληνική νομοθεσία κα οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν τον αναγνωρίζουν ελληνα. Πρέπει να καταλάβεις ότι έχεις να κάνεις με στρατευμένες γραφίδες που εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς. Δεν είναι τυχαίοι ούτε απλά άτομα που διαβάζουν το μπλόγκ.

    Τόσο καιρό έβριζαν ανενόχλητοι. Μόλις τους γύρισα τη μπάλα στο γήπεδο τους είδες πως αντέδρασαν??? Λύσσαξαν.

    Τι ελεγε ο ζάγκλος??? Μου θίγεις την ελληνικότητα μου γι αυτό χυδαιολογώ λαικά.

    Τι κάνει τώρα με το δωδεκαθεισμό???? Ακριβώς τα ιδια.

    Εχει συντριβεί ολοκληρωτικά και το ξέρει. Εχει επιστρατεύσει κάθε μέσο. Μαιμούδες, πλαστές ταυτότητες, ανακρίβεις, αυτοπροσδιορισμούς, χυδαιολογία, λάσπη και δε τα κατάφερε.

    Χρησιμοποιεί κατά κόρον τη χυδαιολογία ΄ψστε να προκαλέσει μπάχαλο και να απομακρύνει μέλη. Εκβιάζει λέγοντας

    ΜΕ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ή ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΩ ΜΕΛΗ.

    Τρανό παράδειγμα εσύ ο ίδιος και το πρόσφατο σχόλιο σου πέρα από άλλους.

  166. Έτσι θα έλεγα και εγώ Zanglo!Αυτός ο pig μια φορά και έναν καιρό άλλαζε ονόματα σαν τα πουκάμισα και ο ΔΙ τον πρόδωσε όταν αποκάλυψε τα πολλά του ονόματα και κυρίως τις «δίαιτες»!

  167. Φωτάκο,

    Πάρε κανένα βιβλίο του Καστοριάδη του Παπανούτσου να διαβάσεις και μη μας ζαλίζεις εσύ και οι όμοιοι σου άλλο με το ψυχασθενή ασήμαντο Λιαντίνη.

    Να αποκτήσετε γραμμή SOS για τα μέλη σας ώστε να μη χαθεί και αλλη ζωή πρόωρα και να αφήνετε γράμμα με συντεταγμένες.

    Δε θα κάνουμε ήρωες ασήμαντα άτομα με διαταραγμένη προσωπικότητα και ανύπαρκτο έργο.

  168. Βασίλη εσύ είσαι Έλληνας και οι άλλοι δεν είναι;Το έχεις πάρει ψηλά τον αμανέ και θα σου κοπεί ο αέρας απότομα.

  169. Ζανκλε και πελοποννήσιε πάρτε μου μια πίπα και οι δυο ρε….
    μόνο για αυτό γεννηθήκατε!!!

  170. Νάνε υπάνθρωπε Βασιλάκη εσύ έχεις ήρωα τον μακαρίτη χριστόδουλο και τους εν ζωή ομοίους του Ταλιμπάν μην μου κάνεις εμένα υποδείξεις για το τι πρέπει να διαβάσω αμόρφωτε και ανόητε νεοέλληνα του καφενείου.

  171. Ρε κώλε, ρε ρεζίλη άνδρα, τα γραπτά σου υπάρχουν ακόμη και σε αυτή την ανάρτηση! Δεν χλευάζεις ρε zoo? Όλο τον καιρό αρνιόσουν την Ελληνικότητα μου και όταν δεν σε πέρασε άρχισες με τον χλευασμό στον 12θεϊσμό να με παρασύρεις σε ύβρις μπας και κερδίσεις καμια συμπάθεια, την μόνη που έχεις όμως είναι αυτή του βλάκα pig που δεν έχει δική του γνώμη και είναι ζόμπι.
    Η Ελληνική νομοθεσία δεν με αναγνωρίζει σαν Έλληνα? Τι λες μωρή μουνάρα? Θα με απαγορεύσεις ρε πουτάνας γιέ να είμαι Έλληνας? Γαμώ το μουνί της πουτάνας μάνα σου ρε γαμημένε κίναιδε!

  172. pingback θα σε γαμήσω ντυμένος παπάς και θα ψέλνω το τροπάριο της Κασσιανής ξέρει ο Βασιλάκης και θα σου πεί.

  173. Ρε ζώο ζανκλέ το ζώο δεν γράφεται zoo ρε ηλίθιε!!!
    Κάνε μαθήματα ελληνικών ΤΩΡΑ!!! (προλαβαίνεις)

  174. Δεν μου λες ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ, σαν παπάς θα τον ευλογήσεις την κωλοτρυπίδα του pig και σε ανώτερα παπάρια? Χε..χε..

  175. Zanglos Αντε να γαμήσεις καμιά Ουκρανή ‘’επί πληρωμή’’ να ξελαμπικάρεις λίγο…..
    Διότι με την φάτσα που έχεις μόνο επί πληρωμή σου κάθονται….

  176. Pig τα φουντούκια που έχεις δεν λέγονται αρχίδια! Κουρκουμπίνια λέγονται.
    Συνέχισε να βρίζεις κρινόμενος στην τρύπα σου, αλλα, αν ξεπεράσεις το όριο, αυτή τι φορα θα βάλω ιδιωτικό αστυνομικό να σε βρει που κρίνεσαι για να στον χώσω.

  177. Πανταλέων-Φωτάκος-G

    Το χυδαιοκόγιο που χρησιμοποιέιται ο Λιαντίνης σας το έμαθε?

    Για να μάθουμε και τι φοιτητές άφησε πίσω του και τι τους δίδασκε.

    Ξαναρωτώ για να μάθουμε όλοι όσοι δεν ήμασταν μαθητές, γνωστοί, φίλοι και συγγενείς του Λιαντίνη.

    Ποιο είναι το έργο του?
    Ποια σχολή σκέψης δημιούργησε?
    Σε ποια ξένα έντυπα έγινε μνεία για το έργο του?
    Ποια σύγκριση μπορεί να γίνει με τον επίσης άθεο αλλά ΚΟΛΟΣΣΟ φιλόσοφο και διεθνώς αναγνωρισμένο Καστοριάδη?
    Ποιος είναι ο δρόμος που δίδαξε στα παιδιά και στις επόμενες γενιές? Να πηγαίνουμε στις σπηλιές για να αυτοθαφτούμε γιατί εκεί είναι οι δυνάμεις που έφτιαξαν το κόσμο?

    Ευτυχώς που δε πήρε και άλλους στο λαιμό του όπως μαθαίνουμε από τις ειδήσεις για ανάλογα περιστατικά «πεφωτισμένων».

    Τι σχέση μπορεί να έχει ένας ψυχασθενής ασήμαντος δασκαλάκος που τον προώθησε το σύστημα των ψευτοπροοδευτικών και ψευτοκουλτουριάρηδων για ιδεολόγο με ένα Παπανούτσο, με ένα Θεωδορακόπουλο????

    Περιμένω από τους απόφοιτους της φιλοσοφικής που τον εζησαν και το ξέρουν καλύτερα από εμάς τους πληβείους να μας πουν να μάθουμε για το άγνωστο έργο του και τη προσφορά του.

  178. Κα’αρχήν να πούμε ότι το άρθρο έχει τίτλο «Ο πόλεμος ετελείωσε..» δεν αναφέρεται για τον καθηγητή Λιαντίνη, ούτε και για φιλοσοφία γενικότερα. Επίσης να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος φιλόσοφος, στοχαστής της αρχαίας μας φιλοσοφίας έγραψε 9 βιβλία φιλοσοφικού περιεχομενου και διαβάζοντας την βιογραφία του μαθαίνω ότι:

    Υπήρξε από το 1975 μέχρι το 1998 βοηθός, επιμελητής, λέκτορας, επίκουρος καθηγητής και αναπληρωτής καθηγητής της Φιλοσοφίας της Aγωγής και της Διδακτικής των ελληνικών μαθημάτων στον Τομέα Παιδαγωγικής του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1978-79 με εκπαιδευτική άδεια παρακολούθησε στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης φιλοσοφία και συγχρόνως δίδασκε σε εντεταγμένο ελληνικό σχολείο στο Ludwigshafen. Εκτός του Πανεπιστημίου στην Ελλάδα δίδαξε στο Μαράσλειο Διδασκαλείο στη Μετεκπαίδευση των δασκάλων σε διάφορα ΠΕΚ.

    Η ερώτηση που έρχεται στο κεφάλι μου, γιατί αυτή η λυσσαλέα αντίδραση του βασίλη?
    Ο ίδιος πιστεύει στον άπλυτο κηφήνα παΐσιο και τις προφητικές του αηδίες, πιστεύει στις προφητείες του ανθέλληνα κοσμά του αιτωλού, πιστεύει και σε θαύματα όπου σε κακογραφίες δακρύζει το βρώμικο τζαμι!
    Αλλα αρνείται και χλευάζει οτιδήποτε έχει σχέση με τον αρχαίο μας πολιτισμό!
    Και αυτός ο διεστραμμένος μονοπωλεί και αφαιρεί την Ελληνικότητα από Έλληνες, χλευάζει και βρίζει φιλέλληνες και γενικά είναι η πυγή μιας συνεχόμενης μανούρας στο blog.

    Βασίλη, να φύγεις τώρα από το blog να μπορέσει ο κόσμος να διαλογισθεί ανθρώπινα.

  179. 209@ Pingback,SATAN,Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ, ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ,ΕΛ,Δεν μας χεζεις ρε Νταλάρα κτλ αυτός που παίρνει πίπες είσαι εσύ!Και ότι άλλους χαρακτηρισμούς κάνεις από εδώ και πέρα φυσικά επιστρέφονται.Και ακόμη μια φορά σου κάνω την ερώτηση που δεν απάντησες:Και εσύ που ασχολήσαι και σχολιάζεις τα σχόλια ενός χοντρομαλάκα τί είσαι;Από εδώ και εμπρός μίλας μόνος σου.

  180. Το βιογραφικό του μιας και το ΑΝΤΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟΥΣΙΟ με το γνωστό copy paste μπουρδολόγε Ζάγκλο να το συγκρίνεις με άλλα βιογραφικά φιλόσοφων.

    Μετά να απαντήσεις εσύ και οι θαυμαστές του ψυχασθενή στις ερωτήσεις.

    Στο έχω ξαναπεί. Ξεκουμπίσου μαζί με τη κομπανία σου. Εχετε συντριβεί ολοκληρωτικά ιδεολογικά. Ενα συνοθύλεμμα χυδαιολόγων πρεσβευτών γραφικοτήτων, εντεταλμένων γραφίδων σε διατεταγμένη υπηρεσία.

    Δεν είναι τυχαία τα σχόλια ούτε η συνεχής ανθελληνική προπαγάνδα που διατυμπανίζεται.

    ΕΧΟΥΝ ΓΝΏΣΗ όμως οι φύλακες ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕ ΣΟΥΗΔΕ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗ.
    Επειδή λοπόν ο οργανισμό σου επιζητά τις καρπαζιές δε θα σου χαλάσω χατίρι.

    Προς το παρόν περιμένουμε από εσένα να μάθεις σωστά ελληνικά, να στείλεις τα χαρτιά σου στο ypes.gr και να πεις τη καρναβαλική σου φορεσιά μιας και τις Απόκριες έχεις τη τιμητική σου.

    Στον Ολυμπο ή στο Μαίναλο θα πας το ΠΣΚ να βρείς το Δία?????

  181. Γαμώ το μουνί της πουτάνας της μάνα σου ξεκολιασμενε κίναιδε, τους Ολύμπιους θεούς μου να μην τους πιάνεις στο τσιμπουκοστόμα σου, γιατί θα γαμήσω όλους τους εβραίους διάβολοαγίους και όλο το σόι του avraam και jacob ώσπου να φτασο σε σένα σιχαμερέ ανθέλληνα.

  182. Αιτών προς ypes.gr

    Μπορείς να διαβάσεις Παπανούτσο και Καστοριάδη? Μάλλον όχι. Ξέρεις γιατί?? Γιατί δεν είναι γραμμένα στη μητρική σου γλώσσα τη σουηδική.

    Γιατί κανένας σας δεν αναφέρθηκε στο έργο του Καστοριάδη? Αθεος μη χριαστιανός ήταν.

    Για ένα και μόνο λόγο. Γιατί ο μπουρδολόγος ψυχασθενής και παγκοσμίως άγνωστος Λιαντίνης τα έβαλε με το Χριστόδουλο και γιατί το ψευτοπροοδευτικό σύστημα δεν έχει κανένα άλλον να παρουσιάσει καλύτερο.

    «.

    Που είσαι Καστοριάδη, Παπανούτσο , Θεοδωρακόπουλε να ακούσεις ποιον θεωρούν φιλόσοφο και ισάξιο σας?????

    Τον αμπελοφιλόσοφο Λιαντίνη που αυτοθάφτηκε στο δεδεκαθειστικό βουνό γιατί βρήκε τη «πεφωτισμένη αλήθεια δημιουργίας του σύμπαντος. Τον ασήμαντο αμπελοφιλόσοφο που σφράγισε και διαφήμισε τη θεωρία του «την ενδοκοσμική αθανασία» με το θάνατο του.
    .

    Γι αυτό και μόνο τον θυμάται ο υπόλοιπος κόσμος. Για τίποτε άλλο.

    Σιγά τα λάχανα που θα τον εξισώσουμε με άλλους ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ της φιλοσοφίας.

    ΥΓ. «Μορφωμένε» Φωτάκο. Για πες μας τι ξέρεις περί αεροδυναμικής, οπισθέλκουσα, λόγο ώσης /βάρος, διατομές ραντάρ και διανύσματα? Ισα γίδι.

  183. Ο χριστιανισμός είναι η θρησκεία τον ομοφυλόφιλων, αυτό έκραζαν όλοι οι ιεράρχες ιδού τι λέει ο πρώτος διδάξας σιωνιστής jusua.

    Ιησούς Χριστός: «Εγώ όμως σας λέγω ότι πας ο βλέπων γυναίκα διά να επιθυμήση αυτήν ήδη εμοίχευσεν αυτήν εν τη καρδία αυτού.
    Εάν ο οφθαλμός σου ο δεξιός σε σκανδαλίζη, έκβαλε αυτόν και ρίψον από σού• διότι σε συμφέρει να χαθή εν των μελών σου και να μη ριφθή όλον το σώμα σου εις την γέενναν.
    Και εάν η δεξιά σου χειρ σε σκανδαλίζη, έκκοψον αυτήν και ρίψον από σού• διότι σε συμφέρει να χαθή εν των μελών σου, και να μη ριφθή όλον το σώμα σου εις την γέενναν». Ματθ.5.28-30

    Τι είναι η γυναίκα;
    Αιτία Διαβόλου, ανάπαυση όφεως, Διαβόλου παραμυθία, απαρηγόρητος οδύνη, υποκαιόμενη κάμινος, ξενοδοχείον ασώτων, εργαστήριον δαιμόνων (!).
    Τι είναι η γυναίκα;
    Φίλτρον πονηρίας, αναίσχυντον θηρίον, ακράτητος ορμή (;) αχαλίνωτον στόμα, μυστηρίων θρίαμβος, σκοτίας οδηγός, παραπτωμάτων δάσκαλος, απολαύσεως πονηρία, ακόρεστος επιθυμία, κολάσεως αιωνίου πρόξενος.

    Μήπως μιλάει για την μάνα σου κίναιδε? Γιατί από ότι ξέρω ήταν επαγγελματίας (και καλή!) πουτάνα!

  184. Ζάγκλο,

    Ασε το copy paste από τα αρχεία σου. Δε μπορείς να μιλήσεις απλά ελληνικά έμαθες και καθαρεύουσα????

    Δωδεκαθειστή καρνάβαλε. Δηλώνεις λάτρης των αρχαίων ελλήνων. Μιας και αποδεδειγμένα ΔΕ ξέρεις ελληνικά και ΚΟΠΙΑΡΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑ ξέρεις αρχαία ελληνικά ?

    Για να δούμε μπουρδολόγε Δωδεκαθειστή τι γνωρίζεις από αρχαία μιας και μας έχεις ζαλίσει.

  185. Γαμώ σαν αρχαίος Έλληνας και γουστάρω τις πουτάνες σαν την μάνα σου την παρτουζιαρα, γαμώ και όλο σου το σπίτι

  186. Το copy paste σε πείραξε, ο μισογυνισμός του σιωνιστή jususa δεν σε πείραξε? το ότι η μάνα σου γαμιόταν στα μπουρδέλα δεν σε πείραξε? γαμώ την ψυχή σου και το σπίτι σου άθλιο σκουλήκι!

  187. Όχι μωρή μουνάρα δεν ξέρω αρχαία Ελληνικά, λοιπόν? Να ντρέπομαι? Εγώ ρε αλήτη τιμώ τους προγόνους μας ενώ εσύ τους χλευάζεις άθλιε συκοφάντη.
    Όλο ρούστικα γυρίσματα είσαι για να κερδίσεις επισκέπτες, εγώ θα σε λέω όμως πάντα ποιος είσαι, ένας μπάσταρδος πουτάνας γιος, διεστραμμένος που ψάχνεται να μαλώσει και να συκοφαντήσει.
    Δεν θα σε περάσει όμως θα σε γαμώ 8 φορες την εβδομάδα ώσπου να πεις το κύριε ελέησον, κίναιδε!

  188. Μάλλον θα σε στείλω τον ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ να σε γαμήσει ντυμένος παπάς, τι λες? Χε..χε.. και εσύ να φωνάζεις το κύριε ελέησον την κωλοτρυπίδα μου! χε..χε..

  189. Ρε Βασίλης αυτός δεν ξέρει ούτε τα νέα ελληνικά καλα-καλα ρε … θα ξέρει αρχαία;;;;;

    Ζανκλε πρέπει επειγόντως να βρεις γκομενακι…. σε έχει φάει η μαλακία!!!!

  190. Ε τώρα θα γελάσω.

    Δηλώνεις Λάτρης των αρχαίων ελλήνων και δε ξέρεις τη γλώσσα τους!!!!!!!

    Δηλώνεις ελληνας και δε ξέρεις ελληνικά!!!!!!

    Δηλώνει γηγενής ελληνας και είναι σουηδός υπήκοος !!!!!!!

    Το Λιαντίνη πως τον διάβασες και τον κατανόησες ????? Στη Νοηματική????
    Είδες τι κάνει το COPY PASTE?????

    Ξεφτιλίστηκες τελείως. Πάρε το μπρίκι σου και τη παρέα σου και σε άλλο καφενείο. Εδώ δε παίρνει. Πέφτει η φάπα σύννεφο.

    Πανάξια παίρνεις το τίτλο του βασιλιά Καρνάβαλου.
    Ζάγκλο ζούμε, στο Πατρινό καρναβάλι να σε δούμε !!!

  191. Ομοφυλόφιλε
    Το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά, από μια επαγγελματία πόρνη που ήταν η μάνα σου, βγήκες εσύ ένας αγνωστου πατρός κίναιδος και αυτό φαίνεται από τα ομοφυλικά σου γυρίσματα.

    Δηλώνω λάτρεις του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού, αλλα δεν μιλώ αρχαία Ελληνικά. Δηλώνω και είμαι Έλληνας και ξέρω Ελληνικά.
    Δηλώνω γηγενής Έλληνας αλλα έχω και Σουηδική υπηκοότητα.
    Το Λιαντίνη διάβασα πολλά σχετικά άρθρα στο internet και έχω το βιβλίο του Γκέμμα το οποιο το ξαναδιαβάζω.
    Στο καρναβάλι σε είπα, θα ντυθείς μαρία και εγώ άγγελος κυριου με την πούτσα στο χέρι να συμβολίζει τον κρίνο…

    Λοιπόν, για τι πράμα θα με κατηγορήσεις ρε ανθέλληνα κίναιδε? Εσύ που μισείς κάθε τι που έχει σχέση με την αρχαία Ελλάδα και προσκυνάς στην jerusalem, εσύ ρε ξεχειλισμένη κωλοτρυπίδα πουτάνας γιέ, δεν έχεις τίποτα Ελληνικό μέσα σου, παρα μονο γεννήθηκες στην Ελλάδα.

  192. Ξέχασα να σε αναφέρω, αν σε ρωτήσει η μάνα σου,
    «γιατί παιδί μου θέλει να με γαμάει αυτός ο αγροίκος Zanglos?»
    Να την πεις,
    «Γιατί τον βρίζω και γιατί θέλω να σε γαμάει μωρή πουτάνα!»

  193. καλημέρα ωραίο άρθρο αλλα τα σχόλια που κολλάνε? έχουνε καμια σχέση με το θέμα? ζαγγλέ θα μου επιτρέψεις να σε μαλώσω και να σου πω ότι η συμπεριφορά σου δεν αρμόζει καθόλου ξέρω ότι δεν είσαι τέτοιο άτομο «γιαυτο» και παίρνει την πρωτοβουλία να σου μιλήσω μην του δίνεις σημασία αυτός θέλει να βρίσκετε μόνον στο επίκεντρο τις προσοχής ολονών αυτό είναι όλο με το να τον βρίζεις του δίνεις μονο αέρα στα πανιά και τίποτα παραπάνω, εκθέτεις τον εαυτό σου και έμμεσα τον τοποθετείς σαν το πιο σημαντικό άτομο στο blog σε έχει δηλαδή με αυτόν τον τρόπο εκεί που θέλει και εσύ τσιμπάς από πάνω,αυτό έλειπε να προσδιορίζει ο κάθε ένας εδώ ποιος είναι έλληνας και ποιος όχι ,και αρχαία ελληνικά δεν γνωρίζουνε οι 99,90 % τον ελλήνων παρα μόνον αν τα έχεις σπουδάσει,ούτε καν φιλόλογοι είναι σε θέση ,λοιπόν aston να λέει ότι θέλει ,απαξίωσε τον ,εκτος και αν είναι για εσένα ένα είδος διασκεδάσεις και σου αρέσει ,

  194. Kαλημέρα φιλε Jens,
    έχεις δίκαιο σε αυτά που λες και το ξέρω ότι χάνω στην εκτίμηση τον επισκεπτών, αλλα δεν μπορώ να κάνω πίσω, θα τον βρίζω και θα του λέω τι πιστεύεω ώσπου να να σταματήσει.
    Πολλές φορες θα ήθελα να τον στραγγαλίσω με τα χερια μου, άλλες φορες με διασκεδάζει και γελώ!
    Όλα αυτά που λέει για μένα είναι μαλακίες και όλοι τον βαρεθήκανε, αλλα σαν την πουτάνα συνεχίζει!
    Με κατηγορεί γιατί δεν μιλώ αρχαία Ελληνικά!
    Ότι δεν είμαι Έλληνας!
    Ότι δεν μιλώ Ελληνικά!
    Πρόκειται περί ομοφυλόφιλου στο σώμα και στο μυαλό!

  195. jens,

    Το τι είναι ο καθένας το προσδιορίζουν οι νόμοι του κράτους και όχι το κάθε αυτοπροσδιοριζόμενο ψώνιο.

    Οταν σε ρώτησα ποια είναι τα χαρτιά που το γερμανικό κράτος που πιστοποιούν ότι ένα πολίτης είναι γερμανός το βούλωσες.

    Να μας πεις αν οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες θεωρούν γερμανό κάποιον κάτοικο ξένης χώρας με ξένη υπηκοότητα που δεν ομιλέι καλά κάλά τη γερμανική γλώσσα.

    Σε αυτή τη περίπτωση σαν του ζάγκλου έχουμε καραβιές λαθρομεταναστών «γερμανών» να σου στείλουμε.

    Κοίτα να πληρώσεις τα 2 δις ζημιά της siemens στο ελληνικό δημόσιο και τις πολεμικές αποζημειώσεις στα θύματα και μετά μίλα.

    Αντε μπράβο Ούνε.

  196. Άντε παράγινε η μαλακία.. διαλύστε το τελείωσε το θέμα βγάλτε όλοι τον σκασμό υπάρχουν άλλα θέματα να σχολιάσουμε……….τέλος εδώ.

  197. Ρε βρομιάρη τρισάθλιε πουτάνας αιμάτωμα, συνεχίζεις ρε διεφθαρμένε να με λες μη Έλληνα?
    Ποια τα στοιχεία σου ρε σιχαμερέ? Είπα ότι έχω γεννηθεί στην χαλκιδική από Έλληνες γονείς και ο παππούς μου με είπε «να θυμάσαι εγγονέ μου ότι είμαστε ντόπιοι Έλληνες Μακεδόνες από πάππου προς πάππου!»
    Εσύ ρε πουτάνας γιέ θα με στερήσεις την Ελληνική μου ιθαγένεια?
    Εγώ ο Έλληνας Μακεδόνας Zanglos χύνω στην κωλοτρυπίδα της πουτάνας μάνα σου.

  198. Από που τα έβγαλες αυτά? Από τη χθεσινή ονείρωξη ή από τη φαντασία σου που χρόνια σε γελούσε.

    Για αυτό έμαθες ελληνικά της πλάκας στα γεραμάτα σου όπως μας είπες.

    Εδώ τα Αλβανάκια που γεννιούνται στην ελλάδα και μιλάνε φαρσί τα αλβανικά.

    Την ιθαγένεια και την υπηκοότητα ΨΕΥΤΗ στη στερεί η ελληνική νομοθεσία και οι ελληνικοί νόμοι όχι εγώ.

    Νόμιζες ότι μπορείς να κοροιδεύεις εσαεί με τον αυτοπροσδιορισμό σου και με το COPY PASTE?

    Αντε χάσου ΨΕΥΤΗ και ΜΥΘΟΜΑΝΗ που ανακάλυψες σήμερα ότι γεννήθηκες από ελληνες γονείς.

    Αντε χάσου ΜΑΙΜΟΥ που δηλώνεις λάτρης των αρχαίων ελλήνων και ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    Ενας ΨΕΥΤΗΣ, ενας δωδεκαθειστής μπουρδολόγος, μια εντεταλμένη γραφίδα επί πληρωμή. Αυτό είσαι όσο και να χυδαιολογείς όσο και να χτυπιέσαι. ΨΕΥΤΗΣ-ΜΑΙΜΟΥ

  199. Κανείς δεν με έχει στερήσει την Ελληνική μου υπηκοότητα και όταν έχω ανάγκη πχ όταν έκανα τα παιδιά μου δημότες Θεσσαλονίκης, πήγα και πηγαίνω στην πρεσβεία της Στοχόλμης.
    Το ότι δεν ξέρω αρχαία Ελληνικά, και ποιος ξέρει? Από τους πενήντα επισκέπτες του blog άντε ένας η δυο και λοιπόν? Αν δεν ξέρει κάποιος αρχαία Ελληνικά δεν είναι Έλληνας? Μα τόσο πωρωμένος ομοφυλόφιλος είσαι?
    Σε έχει ξεσκίσει την κωλοτρυπίδα σου ο θείος σου όταν ήσουν μικρός και μισείς τον κόσμο όλο?
    By the way, γουστάρω να χύνω στην κωλοτρυπίδα της πουτάνας μάνα σου!!!

  200. Δηλώνεις Λάτρης των αρχαίων ελλήνων και δε ξέρεις τη γλώσσα τους!!!!!!!

    Δηλώνεις ελληνας και δε ξέρεις ελληνικά!!!!!!

    Δηλώνει γηγενής ελληνας και είναι σουηδός υπήκοος !!!!!!!

    ΒΑΣΙΛΗ

    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΤΕ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ,
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ??

    ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ,ΞΕΡΕΙΣ ΑΡΑΜΑΙΚΑ??

    ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΓΗΓΕΝΗΣ…ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΑ ΓΕΝΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΟΥ??

  201. άλλαξε ο μανολιος και έβαλε την κάπα του αλλιώς….
    Τα συντακτικό και ορθογραφικά παραμένουν ίδια…..
    Σε ταμάς ρε ζανκλέ ?

  202. Φιλε άγνωστε ??????????? οποιος γραφει και αμφισβητεί τις μαλακίες του διεστραμμένου βασίλη, αμέσως αμφισβητείται και η εγκυρότητα του? Με λίγα λόγια εσύ είσαι εγώ!
    Ο Ανδρέας είναι Ανδρέας μαϊμού

  203. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    Ε ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ?

    ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ,ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

  204. Δύο χιλ χρονια προ χριστού! Ο θεός που ήταν τότε ρε παιδιά? Διακοπές σε αλλα αστρικά συστήματα?
    Καλή η παρατήρηση σου άγνωστε ????? κανονικά με την λογική του διεφθαρμένου δολοπλόκου βασίλη, όσοι δηλώνουν Έλληνες πρέπει να μιλούν αρχαία Ελληνικά και οι χριστιανοί Αραμαϊκά!
    Την έφαγε τον κώλο πάλι ο μαλάκας! Χε..χε..

  205. Μαιμού

    Λάτρης του Αραβικού πολιτισμού χωρίς να γνωρίζει αραβικά γίνεται?

    Λάτρης των γαλλικών τεχνών και του διαφωτισμού χωρίς να ξέρει γαλλικά γίνεται?

    Αμερικανόφιλος χωρίς γνώση αγγλικών γίνεται?

    Λάτρης των αρχαίων ελλήνων

    ΠΑΠΑΤΖΗ που μας παραμθιάζεις με την δήθεν ελληνικότητα σου
    Τώρα ανακάλυψες ΜΑΙΜΟΥ τους ελληνες γονείς σου? Γιατί δε σε μάθανε ελληνικά όταν ήσουν μικρός? Σε ποια γλώσσα σε ανέθρεψαν?

    Αντε χάσου ΜΑΙΜΟΥ- από εδώ που νομίζεις ότι με το COPY PASTE και τον αυπροσδιορισμό σου θα μιλάς για την ελλάδα και τους ελληνες και θα μας πουλάς ελληνοφροσύνη.

    ΨΕΥΤΗ-ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕ-ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ

    ΟΥΣΤ από εδώ ΓΡΑΦΊΔΑ.

  206. ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΕΙ!!
    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ 247 ΚΑΙ 252 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. ΖΑΓΚΛΕ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ Ο JENS NA ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ.
    ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ.

  207. Λοιπόν Έλληνες, όσοι δεν γνωρίζεται αρχαία Ελληνικά, όπως και ο γραφων, δεν είστε Έλληνες σύμφωνα με την βασίλιο θεωρεία! Κανονίστε τι θέλετε να είστε, σκοπιανοί, μογγόλοι, δεν ξέρω, εγώ και τα παιδιά μου δηλωμένοι δημότες Θεσσαλονίκης, ο βασίλης μας διαγράφει!
    Και μη το ξεχάσω, θέλω να γαμώ την κωλοτρυπίδα της μάνα σου και εσύ να παίρνεις μάτι, μαζόχααααα!! Γουστάρωωω!!

  208. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΣ αν δεν ανακαλέσεις τότε οι παπαριές του ζανκλού ισχυουν και για σενα!!!

  209. Έλα ρε Zanglo πολλά δικια έχεις αλλά δεν είναι σωστό όμως να μιλάς τόσο άσχημα για τις μάνες των άλλων!

  210. Πελοποννήσιε, νομίζω ο βασίλης γουστάρει, αλλιώς γιατί να με λέει δεν είμαι Έλληνας εφόσον δεν ξέρω αρχαία? Εσύ ξέρεις αυτή η κατσαρίδα pig ξέρει? Ο Κολοκοτρώνης ήξερε? Όχι βεβαια! Άρα δεν είμαστε Έλληνες!
    Τώρα βεβαια δεν είναι πρέπον να βρίζω κατά αυτόν τον τρόπο, αλλα φίλε μου δεν απευθύνομαι σε άνθρωπο, παρά σε ένα αιμάτωμα πόρνης! Με το μπαρντόν!

  211. Τελικά το National Pride (μετά τις προτάσεις μου) δυστυχώς παρέμεινε καφενές ξεχαρμανιάσματος και σκουπιδοτενεκές ξεφορτώματος σεξουαλικών απωθημένων και εκτόνωσης καφρίλας, καθώς και διαφόρων άλλων ζωωδών ενστίκτων.

  212. ΒΑΣΙΛΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΟΜΩΣ

    ΕΣΥ ΑΡΑΜΑΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ?
    ΤΙ ΜΙΛΑΣ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΟΥ??

  213. Zanglo δεν υπάρχουν στις μέρες μας γνήσιοι λαοί!Το DNA των λαών αλλάζει σταδιακά με την πάροδο πολλών ετών αφου σε πάμπολλες περιπτώσεις ένας λαός αναμιγνείεται γεννετικά με τους γειτονικούς λαούς του !Το αναρωτήθηκε κανείς γιατί μοιάζουμε τόσο πολύ με το μεγαλύτερο μέρος των Τούρκων;Μοιάζουμε και με τους Ιταλούς και κυρίως τους Ισπανους έχουμε όλοι ινδοευρωπαικά χαρακτηριστικά μεσογειακού τύπου!Το παν είναι τί είσαι και τί αισθάνεσαι!

  214. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΣ Πριν 2.000 χρόνια οι έλληνες τις μεσογείου ήταν 100.000 !!
    Σήμερα πόσοι είναι ; Πόσοι έχουν ελληνικό DNA και είναι διασκορπισμένοι σε άλλα κράτη ;

    Μην ακούω για ‘’ινδοευρωπαϊκές’’ μαλακίες!!!

  215. Φιλε μου αισθάνομαι Ελληναράς βιολογικά και αισθησιακά μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματος μου, αλλα τώρα τελευταία άρχισα να αμφιβάλλω αν είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, γιατί η τύχη και η καταραμένη φτώχεια τα έφερε έτσι στον δρόμο μου που δεν έμαθα αρχαία Ελληνικά! Και για την πούστρα βασίλη δεν είμαι Έλληνας!
    Φυσικά πλακα κάνω, τον γράφω στα παπάρια μου το τι λέει, δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, μια ακόμη γελοία τρικλοποδιά που έπεσε στη λάσπη ο ίδιος, όπως πάντα!

  216. Θέλω να πώ πως οι σημερινοί νεοέλληνες είμαστε ένα συνοθύλευμα λαών η αλήθεια να λέγεται!Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν κατά μέσο όρο πιό ξανθοί σε σύγκριση με εμάς τους σημερινούς!Δεν λέω οι επικρατέστερες ρίζες μας μπορεί και να είναι γνήσιες αρχαιοελληνικές όμως σήμερα υπάρχουν και πάρα πολλοί Έλληνες εντός ελληνικής επικράτειας που έχουν σλαβικές, φράγκικές,ελάχιστες τούρκικές ακόμη και αλβανικές ρίζες!Το παν είναι τι είσαι και τι νιώθεις!Η αλήθεια να λέγεται!Δεν ξανασχολιάζω σε αυτό το άρθρο!

  217. Τι σχέση έχει ο Κολοκοτρώνης ρε ξεφτιλισμένε
    ανιστόρητε με εσένα τη μαιμού.

    Ελληνικά δε ξέρεις παρά κάνεις συνεχώς copy paste από ετοιμα κείμενα,

    Αρχαία δε ξέρεις και μιλάς συνέχεια για τους αρχαίους.

    Υπηκοότητα ξένη έχεις. Και ΟΙ Λαθρομετανάστες νιώθουν ΈΛΛΗΝΕΣ. Να τους κρατήσουμε εδώ????

    Ασε ρε ΜΑΙΜΟΥ που θα μας πεις ότι τα παιδιά σου είναι δημότες Θεσ/νίκης. Σε ποιον τα πουλάς αυτά?

    Πως έγιναν δημότες?
    Με ποια οικογενειακή μερίδα?
    Με ποιο πιστοποιητικό γέννησης?
    Με ποια μόνιμη κατοικία δηλωμένη???
    Με ποια φορολογική δήλωση???
    Με ποιο ΑΦΜ εκδοθέν από ΔΟΥ???

    Ισα ρε ΨΕΥΤΗ, ΜΑΙΜΟΥ ΓΕΛΟΙΕ.

    ΥΓ. Η μάνα μου βλάκα έχει πεθάνει σε τροχαίο και είναι δύο μέτρα κάτω από το χώμα. Στο έχω πει τουλάχιστον 3 φορές. Πως τα κάνεις όλα αυτά που πειγράφεις ρε ανώμαλε ψυχασθενή??? Μέσω πνευμάτων όπως επικοινωνείς με το ΔΙΑ?????

  218. Ο, σε ευχαριστώ φιλε πέλοπα που με κανεις να αισθάνομαι πρισσότερο Έλληνας, δεδομένου ότι είμαι ξανθός με πράσινα ματια όπως ο πατέρας μου και τα παιδιά μου!
    Εξ αλλου τα λόγια του παππού μου όπως και πολλές άλλες ιστορίες είναι ανεξίτηλα χαραγμένες στο μυαλό μου.
    «Nα θμάσι εγγονιέμ ότι yμίς ίμαστι Έλληνις Μακιδνί από πάππου προς πάππου!»

  219. Στη Ελλάδα έχουμε μεγάλο πατρικό σπίτι όπου μένει η μάνα μου και όπου περνώ μέρος τον διακοπών μου κάθε καλοκαίρι μαζί με τα αδέλφια μου.
    Τώρα για τα υπόλοιπα, δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να σε απαντήσω, έχεις ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητας, είσαι γενικά να σε κλαίνε οι ρέγγες!
    Εντάξει εφόσον η μάνα σου είναι πεθαμένη, θα σταματήσω να την γαμώ, αλλα θέλω να γαμώ κάποιον στην οικογένεια σου ώσπου να σταματήσεις να με βρίζεις, τι λες? Θα στηθείς?

  220. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΣ »Δεν ξανασχολιάζω σε αυτό το άρθρο»
    Τι να σχολιάσεις ρε κακομοίρη……
    Εσυ μπορεί να έχεις σλαβικές, φράγκικές,ελάχιστες τούρκικές ακόμη και αλβανικές ρίζες!
    Χεστηκαμε….

  221. Θα σου δώσω μία ευκαιρία ρε ξεφτίλα να αποδείξεις αυτά που λες.

    Στείλε e-mail στο Ιστολόγιο τη διέθυνση στη χαλκιδική και θα δώσω το όνομα μου τη διέθυνση και αντίγραφο της ταυτότητας μου.

    Θα πάω το ΠΣΚ στη Χαλκιδική. Αν έχεις δίκιο α)ΔΕΣΜΕΎΟΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ
    β)θα κάτσω να με φτύσει η μάνα σου και τα αδέρφια σου μέχρι να βαρεθούν
    γ)όταν θα έρθεις ελλάδα θα κάνω ότι μου πεις.

    Αν όμως λες μούφες θα εύχεσαι να μη είχες γεννηθεί.

    Δέχεσαι????

  222. Φιλε Πελοποννήσιε, φίλοι Ιουλιανέ, Ανδρέα, Ηλίας, Στεφ, Κακός, Εθνικός Έλληνας, και άλλοι που δεν θυμάμαι, όπου δικαιολογημένα με κρίνατε αρνητικά για τις ύβρις μου στην μητέρα του βασίλη, εδώ πιστεύω είναι ο επίλογος και η απολογία μου και θέλω να πω.
    Πριν αποφασίσω αυτή την κατακριτέα τακτική, σε όλα τα σχόλια ο βασίλης με αποκαλούσε, Miasma, μπάσταρδο αγνωστου πατρός της οδού φυλής, σκοπιανό πράκτορα, τουρκοχαφιέ, και πολλά αλλα βγαλμένα από το λεξικό!
    Τότες αποφάσισα να τον πολεμήσω με τα ίδια του τα όπλα, σε λίγο σταμάτησε τις μεγάλες βρισιές αλλα συνέχισε με το δεν είμαι Έλληνας, μια γελοία υπόθεση που δεν αξίζει να υπερασπισθώ!
    Τώρα φτάσαμε να με προκαλεί να συναντηθούμε, OK, το δέχομαι, δώσε στοιχεια βασίλη να βρεθούμε και η να τα βρούμε η να σφαχτούμε, μέσος δρόμος δεν υπάρχει.
    Η μάλλον υπάρχει αν γίνεις άνθρωπος και σταματήσεις να ειρωνεύεσαι και να προκαλείς.
    Στα αδέλφια μου πάντως δεν σε πάω για το δικό σου καλο, αν θέλεις να ποιούμε καφέ και να γνωρισθούμε δεν έχω πρόβλημα, με έβρισες σε έβρισα, τέρμα, ας γυρίσουμε σελίδα.

  223. Ζανγλος ακόμα περιμένω τον ιδιωτικό αστυνομικό που θα βάλεις να με … ξετρυπώσει….. και να με κάνει …ντα!

  224. Γρήγορα στην τρυπα σου αρουραίε και μην παίζεις με τη φωτιά, αν σε πάρο στα σοβαρά, έσβησες.

  225. Πως με προκαλείς δηλαδή και γιατί? Με προκαλείς με μαχαίρια στα 30 μετρα? η με πιστολια στα 300 μετρα, η με το να βριζόμαστε πίσω από την ανωνυμία? Και πάνω από όλα γιατί με προκαλείς? Αν δεν συμφωνούμε η να διαλογισθούμε η να μη μιλάμε καθόλου!

  226. Το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι να βάλεις μια μάσκα και με άλλο όνομα όπως στο παρελθόν να αρχίσεις να βρίζεις, δεν θα απαντήσω όμως.
    Άλλος τρόπος να με αντιμετώπισης φυσικά η διαλογικά δεν μπορείς είσαι φοβερα μικρός για τα κιλά μου!
    Και δεν έχει λογική!

  227. Ελα στην Θεσσαλονίκη ή να έρθω εγώ στην στοκχόλμη να καθαρίσουμε!!! Μπορώ να σε βρω και χωρίς ιδιωτικό αστυνομικό ρε σκουλίκι και να σε πατησω κάτω σαν τσιγάρο!!!!

  228. Χα..χα..χα.. γεια σου ρε θερίο pig! Έτσι γουστάρω να είσαι άνδρας μωρέ! Θα με πατήσεις σαν τσιγάρο!! Χα..χα.. E λοιπόν πάω πάσο εντάξει? Με πόνεσε η κοιλιά μου από το πολύ γέλιο! Χα..χα…..

  229. Ζάγκλε,

    Καταλαβαίνω από την απαντηση σου ότι δέχεσαι τη πρόταση μου.

    1)Περιμένω να στείλεις διεύθυνση στους διαχειριστές.
    2)Μόλις μου πουν ότι την έλαβαν θα στείλω τα δικά μου στοιχεία και αντίγραφο της ταυτότητας μου. Θα σου το επιβεβαιώσουν και μετά θα μου πεις ποια μέρα μπορώ να επισκεφτώ το πατρικό σου να πιώ καφέ με τους δικούς σου.

    Αν λες αλήθεια και είμαι λάθος θα ισχύσουν για εμένα στο ακέραιο αυτά που σου εγραψα.

    Αν λες μούφες τότε θα βγείς θα το πεις δημόσια και δε θα ξαναγράψεις στο μπλογκ.

  230. Βασίλη
    Θα πρέπει να μάθεις ένα πράμα, ακόμη και αν έπρεπε να κονταροχτυπηθώ με 30 βασίλιδες δεν θα έκανα πίσω ποτέ, στο σχόλιο 277 και 280 υπάρχει η απάντηση μου στην πρόκληση σου. Η αποδέχεσαι η σταμάτα την κοκορομαχία.
    Αυτό που ζητάς πάντως, να επισκεφτείς το πατρικό μας στη Χαλκιδική για επιβεβαίωση της καταγωγή μου, είναι κωμικό!

  231. O κύριος στα σχόλια @251,@255,@267,@278 και @279 πάτε στοίχημα πως είναι το ίδιο πρόσωπο;

  232. ίσως και να έχω κάνει λάθος και κάποιο τσόγλανο να έχει χρησιμοποιήσει το όνομά σου εκνευρίζοντας με αφάνταστα πριν λίγο καιρό!Δεν ξέρω!
    Και εγώ συμφωνώ με το σχόλιο του μαυροπρόβατου!

  233. ζαγκλος δεν ταιριαζει το συγγραφικο υφος (στυλ) καθως και το συντακτικό και καποιες εκφρασεις!
    Ριξε μια λεπτομερη ματια και θα το διαπιστωσεις!

  234. Ώπα παίδες το συντακτικό και το στύλ μοιάζει με κάποιου άλλου που όντως γράφει στο ιστολόγιο!
    Έπεσα έξω από ότι φαίνεται!

    Από εδώ και εμπρός όποιος γράφει με περισσότερα του ενός ονόματα και δεν το παραδεχεται του προτείνω να βάλει φουστάνια!
    Τα ονόματα που εγώ εχω χρησιμοποιήσει στο ιστολόγιο είναι τα:ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΣ,Γιάννης, και δυστυχώς τα :ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ και ΕΙΜΑΙ ΝΕΦΕΛΙΜ!!Τα παραδέχομαι!

  235. Κύριε Δημήτρη, Μιλήσιε και λοιποί φίλοι του ιστολογίου θέλω να ζητήσω συγνώμη για τις παραπάνω προσβολές και χλεύη εναντίων των ιερών σας θείων!Παρόλο που έχω τη χειρότερη γνώμη για τις θρησκείες δεν επιτρεπόταν να γράψω τα όποια προαναφερθέντα σχόλια που βλαστημούν τα θεία σας!
    Συγνώμη και από τον Pingback που κατηγόρησα άδικα χωρίς αποδείξεις εδώ στο σχόλιο 291!
    Έγραφα και εδώ με το όνομα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΣ από το άλλο gravatar profile!

Σχολιάστε