"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Τουρκία

Αυτοί φέρνουν στρατό και πλωτά και εμείς σκάβουμε τάφρους Οι Τούρκοι ετοιμάζονται στον Έβρο


του Χριστόφορου Πετρίδη

Η πρόσφατη ενίσχυση των δυνάμεων του τουρκικού στρατού στη μεθόριο των δύο χωρών, σε συνδυασμό με την επιθετική τους διάταξη (για πρώτη φορά από το 1974) και την ενίσχυση του τουρκικού μηχανικού με νέες και μεγαλύτερες γέφυρες τα τελευταία χρόνια, ώθησε την ελληνική πλευρά να προβεί στην κατασκευή μιας νέας αντιαρματικής τάφρου, με ίδια μέσα (είναι και η κρίση στη μέση…).

Το Μηχανικό του στρατού μας ετοιμάζει την τάφρο στο Κάραγατς, στο χερσαίο κομμάτι των ελληνοτουρκικών συνόρων, όπου οι Τούρκοι έχουν το πλεονέκτημα του προγεφυρώματος. Σύμφωνα με όσα μας είπαν ανώτατοι αξιωματικοί στο ΓΕΣ (ανακουφίζοντάς μας), η νέα τάφρος πληροί τις απαιτούμενες νέες προδιαγραφές.

 

Λάβετε εδώ υπόψη σας ότι πλέον εμείς δεν χρησιμοποιούμε νάρκες κατά προσωπικού στη μεθόριο, παρά μόνο αντιαρματικές, σεβόμενοι τις διεθνείς συνθήκες, κάτι βέβαια που οι Τούρκοι δεν κάνουν, διατηρώντας τα σχετικά ναρκοπέδια…

Επίσης, καλό θα ήταν να αναφέρουμε ότι ενώ οι Τούρκοι κατάφεραν να εξαιρεθούν οι περιοχές όπου διατηρούν στρατιωτικές εγκαταστάσεις και σχηματισμούς, από το google.earth, η βραδυκίνητη ελληνική πλευρά δεν κινήθηκε σε αυτή την κατεύθυνση, με τις συνέπειες τις οποίες αντιλαμβάνεστε: οι Τούρκοι (και όσοι άλλοι θέλουν), έχουν πλέον δορυφορική κάτοψη σε πράγματα που δεν θα έπρεπε…

Η λαθρομετανάστευση και ο Έβρος

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης περιέπλεξε κατά πολύ τα πράγματα τα τελευταία χρόνια.

Οι Τούρκοι κάνουν τα κλειστά μάτια στα κυκλώματα που διακινούν λαθρομετανάστες, με τη συνεργασία (με το αζημίωτο…) Τούρκων αξιωματικών.

Οι λαθρομετανάστες, εισέρχονται στην ελληνική επικράτεια από τα γνωστά ως- «μυστικά περάσματα», εγείροντας «θέματα» για το κατά πόσο οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας μας είναι σε θέση να φρουρούν αποτελεσματικά τη μεθόριο, αλλά και να αποτρέπουν την έλευση εδώ των λαθρο-μεταναστευτικών ορδών. Φυσικά, αυτό που συνεχώς τίθεται ως ζήτημα επί τάπητος, είναι το κατά πόσον ο στρατός μας πρέπει να συμμετάσχει σε αυτή την προσπάθεια…

Όμως, η διεθνής πίεση στην Άγκυρα και η παρουσία της FRONTEX, άρχισε να πονοκεφαλιάζει τους Τούρκους… Και ήρθε η συνάντηση του Έλληνα Α/ΓΕΣ αντιστράτηγου Φράγκου Φραγκούλη, με τον διοικητή των χερσαίων δυνάμεων της γείτονος, στρατηγό Erdal Ceylanonlu, για να λεχθούν… «περίεργα» πράγματα, αλλά και η συνάντηση αξιωματούχου της ΕΥΠ στην Αδριανούπολη, με υψηλόβαθμο παράγοντα της τουρκικής κυβέρνησης, η οποία φυσικά δεν δημοσιοποιήθηκε, ανέδειξε όμως ένα νέο πλαίσιο (ερήμην της ελληνικής κοινής γνώμης και · των κομμάτων της αντιπολίτευσης) στις διμερείς σχέσεις, που θα οδηγήσει όπως όλα δείχνουν, σε ένα νέο mea culpa.

Πάλι μας «τούμπαραν»;

Στις διαμαρτυρίες λοιπόν του Έλληνα ανώτατου αξιωματικού (μιλά άπταιστα την τουρκική, έχει μάλιστα υπηρετήσει στην πρεσβεία μας στην Άγκυρα ως στρατιωτικός ακόλουθος) για την τουρκική «αδράνεια» στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, ο ομόλογός του, του απάντησε άτι η ευθύνη ανήκει… στην ελληνική πλευρά!

Με λίγα λόγια, του είπε ότι οι Έλληνες δεν φυλάσσουν καλά τη μεθόριο τους, ιδιαίτερα στο χερσαίο κομμάτι των συνόρων, μήκους 12 χλμ, στο Κάραγατς (από εκεί περνούν οι λαθρομετανάστες το χειμώνα)! Μάλλον οι Έλληνες αξιωματικοί εκεί, τους έχουν μπει στο μάτι και σπέρνουν τη διχόνοια οι Τούρκοι, για να τους ξεφορτωθούν…

Σημειώστε εδώ ότι σύμφωνα με δημοσίευμα σε πολυσύχναστη ιστοσελίδα (olympia.gr) που ουδείς από το ΓΕΣ μπήκε στον κόπο να διαψεύσει, η ελληνική πλευρά φέρεται να παρέδωσε στην τουρκική χάρτες με… «μυστικά περάσματα», ώστε να «διευκολύνει» την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης… από τους Τούρκους!

Με την επιστροφή του Α/ΓΕΣ από την Άγκυρα, ασκήθηκε «πίεση» στον διοικητή της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού Ρίμινι, ταξίαρχο Χρήστο Μαυρίκο, καθώς ο σχηματισμός που διοικεί είναι υπεύθυνος για τη φύλαξη στο χερσαίο κομμάτι των συνόρων, στο Κάραγατς, δύο βήματα από την Αδρια­νούπολη

Το τι λεγόταν στους διαδρόμους του ΓΕΣ από ανθρώπους του αρχηγού κατά του προαναφερόμενου αξιωματικού (για τον οποίο πολλοί ανώτεροι και ανώτατοι μας είπαν τα καλύτερα, λέγοντας πως κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και παλεύει σκληρά καθημερινά για να διατηρήσει το αξιόμαχο των δυνάμεών του…), δεν περιγράφεται!

Στον Έβρο, βρίσκεται σε εξέλιξη μια διαρκής μάχη, με τους Έλληνες αξιωματικούς να δίνουν στην κυριολεξία την ψυχή τους, για να θωρακίσουν την άμυνα της χώρας μας, έναντι των Τούρκων, οι οποίοι δεν έχουν σταματήσει στιγμή να απειλούν την εδαφική μας ακεραιότητα.

Οι τελευταίοι, ενισχύουν συνεχώς το Μηχανικό τους, χωρίς να κρύβουν την πρόθεσή τους: θέλουν να περάσουν το ποτάμι!

Όμως, θα πρέπει να διαβούν, κομμάτι δύσκολο, τη νέα ελληνική αντιαρματική τάφρο.

Λες και ο στρατός είναι υπεύθυνος για την ανάσχεση των λαθρομεταναστευτικών ορδών! Τη στιγμή μάλιστα, που στη χώρα μας οι διάφοροι «παράγοντες» αντιδρούν στην ανάληψη καθηκόντων ασφαλείας, έστω και στη μεθόριο, από το στρατό, κάτι που βέβαια είναι αναπόφευκτο να συμβαίνει σε κάποια σημεία της επικράτειάς μας όπου δεν υπάρχει άμαχος πληθυσμός (πχ Φαρμακονήσι) ή δεν υπάρχει άλλη λύση (τουλάχιστον στο Αιγαίο, υπάρχει τον τελευταίο καιρό, ισχνή έστω παρουσία της FRONTEX, με πλωτά και πτητικά μέσα, καθώς το Λιμενικό, μετά την αδικαιολόγητη όσο και εθνικά ανεύθυνη κατάργηση του υπουργείου Εμπορικής Ναυπλίας, έχει σοβαρά προβλήματα).

 

Τελικά, ώρες-ώρες κάποιοι στην Αθήνα δίνουν την εντύπωση ότι υιοθετούν τα τουρκικά επιχειρήματα, πέφτοντας συνεχώς στις παγίδες που τους στήνουν οι απέναντι… Ώρα είναι να μας πουν οι Τούρκοι και ποιους προτιμούν για διοικητές των ελληνικών σχηματισμών στον Έβρο (και να μας βάλουν και να «τσακωθούμε»)! Αν και με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ & GAP-Δρούτσα, τίποτα δεν αποκλείεται…

Οι απέναντι…

Θέλουν να διαβούν το ποτάμι οι Τούρκοι και δεν το κρύβουν. Η πρόσφατη μετακίνηση της 3ης και 5ης Στρατιάς τους στα μετόπισθεν, αποτέλεσε για το ΓΕΣ σήμα κινδύνου, καθώς σημαίνει την προετοιμασία επιχειρήσεων.

Όμως, αυτό που πραγματικά θα έπρεπε να μας έχει θέσει σε συναγερμό, είναι η δημιουργία εκ μέρους των Τούρκων, νέων συνταγμάτων Μηχανικού.

Ο προσανατολισμός εδώ για την ανάληψη νέων επιχειρήσεων, είναι παραπάνω από ορατός. Αμφίβιες επιθετικές γέφυρες (όπως αυτές τύπου Samur, που θα παραδοθούν σύντομα στις τουρκικές ΕΔ), γεφυροφόρα άρματα (όπως τα τύπου Leguan) και άρματα διάσπασης ναρκοπεδίων (τύπου Kieler), αποτελούν κάποια χαρακτηριστικά για τις προθέσεις των Τούρκων, «τεμάχια», που προμηθεύονται οι στρατιωτικοί της γείτονος.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω δεν θα τοποθετηθούν στη μεθόριο της Τουρκίας με το Ιράκ και μην εκπλαγείτε αν επιβεβαιωθεί η παρουσία τους στον Έβρο.

Εφημερίδα: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

159 thoughts on “Αυτοί φέρνουν στρατό και πλωτά και εμείς σκάβουμε τάφρους Οι Τούρκοι ετοιμάζονται στον Έβρο

  1. είπαμε το φάρμακο για τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες είναι ,,πάρτε όλοι η ελληνες σπιτιασας από ένα γουρουνάκι ,στην αυλισας ,,,αντί για σκυλάκι η γατάκι,,, γουρουνακιααααααααααααα

  2. Συνέλληνες δέν τά γράφω τόσο καιρό; Ότι ό καιρός πού οί τούρκοι θά χτυπήσουν πλησιάζει; Πότε θά είναι; επακριβώς μόνο οί ίδιοι ξέρουν… Αλλά ό καιρός είναι κοντά… Πιθανόν μετά τίς τουρκικές εκλογές τού Ιουνίου μετά από Κεμαλικό πραξικόπημα; τά πράγματα στό Κουρδιστάν ζορίζουν γιά τούς Τούρκους…. Υπόψιν ότι ώς τά ερχόμενα χριστούγεννα ολοκληρώνουν οί τούρκοι τίς παραλαβές τών αμφιβίων γεφυρών-οχημάτων samur. Καί ή οικονοπολιτική στρατιωτική κατάσταση μας τούς διευκολύνει αφάνταστα… Καθώς τή μοίρα μας αυτή τή δύσκολη επικίνδυνη ώρα τή διαχειρίζονται προδότες πολιτικάντηδες, πού πρακτορεύουν ξένα συμφέροντα. Ήδη στό Αιγαίο καί τή Θράκη μας ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ. Τί σημαίνει αυτό; Σύμφωνα μέ τήν αμερικανοεβραική μεταπρατική εμποροκουλτούρα τους : »άς δώσουμε στούς γείτονες τούρκους λίγα νησιά, λίγα μίλια θάλασσας γιά νά κοιμώμαστε ήσυχοι» . Τό παιντί τό έχει διακηρύξει από τό 1999. Όσοι συνέλληνες τού εμπιστεύτηκαν τήν μοίρα τής πατρίδας ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΥΠΕΞ [ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΖΕΜΠΕΚΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣΣΑ ΤΖΕΜ]. Κατά συνέπεια συνυπολογίζοντας όλα αυτά καθώς καί τήν εξοπλιστική μας καταβαράθρωση λόγω οικονομικού μπατιρήματος καί εντολών τής πραγματικής μας Κυβέρνησης [ΔΝΤ].Δημιουργούνται οί συνθήκες εθνικού εδαφικού ακρωτηριασμού μας. Καί οί ΤΟΎΡΚΟΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠ ‘ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ 1912-13 ΚΑΊ ΤΟ 1920 [ΔΥΤ ΘΡΑΚΗ]. Άν καί πολλές φορές χλεύαστηκα γιά τίς αναφορές μου σέ προφητείες Αγιορειτών [Αγ Κοσμά Αιτωλού , Παισίου κ.τ.λ.]. Σάς προτρέπω νά ερευνήσετε καί σάν σενάρια νά τίς δείτε εδώ τείνει μετατραπεί σέ ρεαλιστική πραγματικότητα! Προτού μέ χλευάσετε ερευνήστε. ΥΓ ΠΡΟΣ ΔΙ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΙΟ : παρά τήν πτώση τής ποιότητας ποιότητας τού ιστολογίου λόγω τών »γνωστών» αθυροστόμων κυρίων . Κάνω μιά προσπάθεια γόνιμπου προβληματισμού προστατέψτε την.

  3. Πιστεύω πως όλη η Τουρκική κινητικότητα στον Έβρο έχει σκοπό να μας τραβήξει την προσοχή απο τα νησιά. Εκεί περιμένω δράση.
    Ας έρθουν!
    Δέν θα φοβηθούμε!
    Εξάλου θα είναι μια καλή ευκαιρία να προχωρίσουμε στα 12ν.μ αφού η απειλή ήδη θα έχει πραγματοποιηθεί!
    Και σε περίπτωση που ταπεινωθούν, τότε δεν θα έχουν δικαίωμα ούτε για ψάρεμα, ούτε και ασκήσεις.

  4. Σαν απάντηση στο πάνο, και επειδή αναφέρεται στον ανθέλληνα κοσμά τον αιτωλό, θα αναρτήσω τα γραπτά του. Φυσικά η βιβλιοθήκη έχει και πολλά για τον αγράμματο προφήτη παΐσιο.

    Τριακόσιους χρόνους μετά την Ανάστασιν του Χριστού μας έστειλεν ο Θεός τον άγιον Κωνσταντίνον και εστερέωσε βασίλειον χριστιανικόν• και το είχαν χριστιανοί το βασίλειον 1150 χρόνους. Ύστερον το εσήκωσεν ο Θεός από τούς χριστιανούς και έφερε τον Τούρκον και του το έδωσε δια ιδικόν μας καλόν, και το έχει ο Τούρκος 320 χρόνους. Και διατί έφερεν ο Θεός τον Τούρκον και δεν έφερεν άλλο γένος; Δια ιδικόν μας συμφέρον• διότι τα άλλα έθνη θα μας έβλαπτον εις την πίστιν, ο δε Τούρκος άσπρα (χρήματα) άμα του δώσης κάμνεις ο,τι θέλεις.

    Πρέπει να είναι κανεις πολύ πωρωμένος για να μη καταλαβαίνει τα αυτονόητα! Ζητάει και προστασία!
    Την ψυλλιάζεται ότι θα του την πέσουν με αλήθειες και που να πάει να κρυφτεί!

  5. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία…Στον Έβρο θα χτυπήσουν.Την Θράκη έχουν στο μάτι…

  6. Γιώργο μπορούν να χτυπήσουν και στα νησιά και στον Έβρο ταυτόχρονα!
    Πλέον έχουν αυτή την δυνατότητα!
    Και μην ξεχνάς ότι είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στρατός του ΝΑΤΟ (με μικρή διαφορά από την Γερμανία)

  7. Το έργο του Ελληνικού Μηχανικού είναι το μεγαλύτερο των τελευταίων τριών δεκαετιών.
    Εργολάβοι που το είδαν, «τρόμαξαν» για το πόσο γρήγορα επετεύχθηκε. Βέβαια το κλιμάκιο δουλεύει κυλιόμενο ωράριο από πρώτο μέχρι τελευταίο φώς.
    Όμως, ως γνωστόν, στατική άμυνα = ήττα. Η άμυνα αν δεν περιλαμβάνει ευρείες αντεπιθέσεις είναι ήττα.

  8. …και συμπληρώνοντας, το κόστος του έργου είναι ίσο με τα καύσιμα και τις ζημιές των μηχανημάτων Μηχανικού λόγω καταπόνησής τους.
    Δηλαδή σχεδόν μηδέν σε σχέση με το να το αναλάμβανε εργολάβος.

  9. Zanglos

    Ακόμα και για τις πλωτές γέφυρες των τούρκων, πάλι ο χριστιανισμός φταίει…..
    Από εδώ το είχες, από εκεί το είχες, «τσουπ» ο Κοσμάς ο Αιτωλός ….
    Δικαιώνομαι για σένα….

  10. Θάνο, όλο με κανεις παρατηρήσεις, (δεν με πειράζει) και όλο πέφτεις σε λάθη.
    Ο πάνος, άσε να μη πω το τι πιστεύω για δαύτον γραφει στο σχόλιο του 3:
    !Άν καί πολλές φορές χλεύαστηκα γιά τίς αναφορές μου σέ προφητείες Αγιορειτών [Αγ Κοσμά Αιτωλού , Παισίου κ.τ.λ.]. Σάς προτρέπω νά ερευνήσετε καί σάν σενάρια νά τίς δείτε εδώ τείνει μετατραπεί σέ ρεαλιστική πραγματικότητα!»
    Δηλαδή μας λέει ο κύριος αν θέλουμε να μάθουμε το τι μέλει γενέσθαι, να διαβάσουμε τον αιτωλό και εγώ τον απάντησα!
    Μα είναι σοβαρά πράματα αυτά ρε συ θάνο? είπαμε είστε χριστιανοί, αλλα αυτό ξεπερνάει τα όρια του γελοίου!

  11. Δεν το καταλαβαίνεις?
    Λες «Από εδώ το είχες, από εκεί το είχες, «τσουπ» ο Κοσμάς ο Αιτωλός»
    Μα δεν το έφερα εγώ! παρά αυτός ο τυπάκος που σε όλα του τα σχόλια, ανεβάζει και μια προφητεία και με φέρνει ναυτία..μπλάχ…

  12. Μην έχετε τέτοιες διαφωνίες ρε παιδιά για το που σχεδιάζουν οι Τούρκοι να επιτεθούν εναντίων της Ελλάδας!Προς το παρόν δεν θα χτυπήσουν πουθενά!Εκβιάζουν οι Τούρκοι στρατηγοί για οικονομικές κυρίως παραχωρήσεις στο Αιγαίο και συνεκμετάλευση!Το έχω πει και εγώ δεν ξέρω πόσες φορές!Έχουν κατά πολύ μεγαλύτερο στρατό όσο αναφορά σε αριθμό στρατιωτών και εφέδρών σε σύγκριση με εμάς!Οι πόλεμοι όμως σήμερα όπου γίνονται κυρίως με ηλεκτρονικά μέσα και κουμπιά εκτόξευσής πυρομαχικών!Οι στρατηγοί της γειτονικής χώρας ξέρουν πως αν επιτεθούν στη χώρα μας ,ακόμη και να μας νικήσουν, θα υποστούν ανυπολόγιστες καταστροφές και αυτοί στις πιό τουριστικές τους περιοχές όπως Σμύρνη ,Κων/πολη,Μποντρούμ κτλ διότι τα σημερινά οπλικά συστήματα είναι πιο καταστροφικά και πιό φονικά από ποτέ!.Άφήστε που θα καταστρέψουν την ταχύτατα αναπτυσόμενη οικονομία τους!Οι Τούρκοι δεν το θέλουνε με τίποτα αυτό!Τον φοβούνται και αυτοί τον πόλεμο, μην σας πω πιό πολύ και από εμάς!

  13. Γιάννη
    Οι τούρκοι χωρίς την… «άδεια» των Η.Π.Α. δεν θα κάνουν τίποτα … (βλ. Κύπρος)
    Εδώ θα φανούν 2 πράγματα :
    1ον Πόσο πραγματική είναι η φιλία-συμμαχία με τους ισραηλινούς.
    2ον Αν και πόσο οι τούρκοι (με την νεοοθωμανική μαλακία τους δέρνει) θα αψηφήσουν τις Η.Π.Α.

  14. Ακριβώς Γιάννη, είναι μοχλός πίεσης, στυλώνονται και φοβερίζουν και τα μασάνε οι δικοί μας χέστηδες πολιτικοί. Δεν μπορούν να μας πάρουν ούτε νησί ούτε μέτρο στη θράκη, γιατί αυτό θα είναι boomerang στην εξωτερική τους πολιτική και στις σχέσεις τους με ΕU και USA. Τώρα κατά ποσο το καταλαβαίνουν ΓΑΡ και Δρούτσας δεν ξέρω αλλα τα στρατιωτικά επιτελεία μας είμαι βέβαιος ότι έχουν προγράμματα άμυνας.

  15. Επι πιθανής επιθετικής ενεργείας των Τούρκων, το βιβλίο του Νταβούτογλου δίδει σαφείς ενδείξεις: επεμβαίνουμε στρατιωτικά, όπου έχουμε νομικά ερίσματα. Συνεπώς δεν θέλει πολλή σκέψη. Εξάλλου στο Αιγαίο, με τις γκρίζες ζώνες, ο στόχος της Τουρκίας προχωρά.
    Τι εννοείτε λέγοντας οτι άνθρωποι του Α/ΓΕΣ κατηγορούσαν τον Δκτη της 3ης ΤΑΞ για τη φύλαξη των συνόρων; Ο Α/ΓΕΣ δεν βασίζεται στο επιτελείο του; Ακούει άλλους πλην του κανονικού επιτελείου;

  16. Σιγά ρε μεγάλε! προσβαλθηκες? Ούτε ένα καλαμπουράκι δεν σηκώνεται! Πω πω αδελφέ μου, όλο τσατίλα είστε, μήπως μένεις και εσύ στην Αθήνα, με τα καυσαέρια το στρές και τους λαθρομετανάστες? Αν ναι, σε συγχωρώ,

  17. προσβαλθηκες??????????????????
    Κλά σου λέει ο Βασίλης να μάθεις ελληνικά!!!
    Ακου ….’προσβαλθηκες’….

    ‘προσβλήθηκες’ είναι το σωστό……

  18. Μπορεί σήμερα να δικαιολογηθεί μια τουρκική επίθεση διεθνώς ;
    ΟΗΕ και εε θα μείνουν Απλά θεατές η θα επέμβουν ;
    Είναι δυνατόν να καταλυφθουν εδάφη ( θράκη) που επίσημα ανήκουν σε ένα κράτος μέλος του ΟΗΕ ;
    Δεν γίνονται Αυτά τα πράγματα σήμερα

  19. Απαιτείται η αγορά επιπλέον μεταχειρισμένων αρμάτων leo-a24 από αυτά που βγαίνουν στο σφυρί. Με ένα σωστό προγραμματισμό όπως με τα Μ-109 και με λίγα λεφτά, χτίζεται ισχυρότερος και αποτελεσματικότερος φράχτης.

  20. Σταύρο,πάντοτε γινονται απο τους ισχυρούς στους αδυνάτους.Επρεπε να το εχουμε μαθει απο την Κύπρο.

  21. Αγαπητοί φίλοι Χρόνια πολλά και με πολύ υγεία για την νέα Χρονιά.
    Στο υστερόγραφο του σχολίου αριθμός 3 του αγαπητού ΠΑΝΟΥ έχω να πω ότι από εδώ και πέρα, όποιος σχολιάζει υβρίζοντας μητέρες και άλλα τέτοια φαιδρά στις αναρτήσεις μου, απλά θα διαγράφεται.
    Καλή Χρονιά.

  22. Θανασάκι,
    Ευχαριστώ για την διόρθωση, ποτέ δεν είπα ότι ξέρω να γράφω καλά Ελληνικά, αν και το 30% τον ασχολιών μου είναι να γράφω e-mail σε διάφορες γλώσσες.
    Όπως καταλαβαίνω όμως θανασάκι ο τρόπος σου να διορθώσεις την γραμματική μου δεν είναι φιλικός και ψάχνεσαι να φαγωθείς, θα το έχω υπόψιν μου, ζαβολιάρη.

  23. Παραπονιάρη Θάνο, δεν με φταίει ο συχωρεμένος, με φέρνει γέλωτα αλλα και προβληματισμό όταν ακούω νέα Ελληνόπουλα να γυρίζουν την πλάτη στην έρευνα, και να αποδέχονται …, ας το πω ευγενικά, λόγια του αέρα, από έναν άνθρωπο που αρνήθηκε την κοινωνική ζωή και με γνώσεις τρίτης δημοτικού παράγει προφητείες!!!

  24. Μία ανέκδοτη προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού:οι Τούρκοι θάρθουν ατουφέκιστοι καί θά πιουν καφέ στό Ντουγρί.Θα φτάσουν μέχρι το Ντουγρί Τριχωνίδας στην Αιτωλοακαρνανία χωρίς να πέσει τουφεκιά!Με λίγα λόγια θα κατακτήσουν έστω πρόσκαιρά το μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας χωρίς πόλεμο!!Πράγματι, τα οπλικά συστήματα χωρίς τα πυρομαχικά που αγόρασε η κυβέρνηση ενώ και από αυτά που έχουμε πολλά εχουν λήξεί ετσι ακούω εγώ τουλάχιστον!Από Φιλούμενος το είδα αυτό!
    Σε πλήρη αντίθεση οι προφητείες του Παίσιου τις οποίες εχω ακούσει εγώ, λένε πως οι Τούρκοι θα φτάσουν μόνο μέχρι τα 6 ναυτικά μίλια από την ελληνική ξηρα μέσω θάλασσας, και δεν θα μπουν καθόλου ηπειρωτική Ελλάδα γιατί θα τους προλάβει καταστροφή!Μπορεί να είναι απλά ψευτικη διαδοση ή η μία ή η άλλη προφητεια και να μην ειπώθηκε ποτέ.
    Αν οποιοσδήποτε προσβλήθηκε από αυτά που έγραψα ζητώ συγνώμη και αν είναι ραδιοαρβύλα αυτά που γνωρίζω τα οποία μοιράστικα μαζί σας και πιστεύω ότι όφειλα να το κάνω αυτό, τον Μιλήσιο τον παρακαλώ σε αυτή την περίπτωση να διαγράψει το σχόλιο!

  25. Γιατί τόση ταπεινότητα αγαπητέ Γιάννη, είπες αυτό που άκουσες και δεν πρόσβαλες κανέναν, και εγώ διάβασα ότι ο αιτωλός, χαιρετίζει την τουρκικη κατοχή, γιατί έτσι λέει εδραιώθηκε ο χριστιανισμός στην Ελλάδα, και αυτά δεν είναι λόγια αρβύλας, αλλα από τις διδαχές του.

  26. Επικολλήστες το εξείς στην αναζήτηση του google : ( Μιά ανέκδοτη προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού! Φιλούμενος )…Kαι αφού διαβάσετε τι ακριβώς λέει(δεν είναι μεγάλο κείμενο) θα καταλάβετε γιατί συνδέω αυτές τις δύο προφητείες!Έλα βρε Zanglos το ξέρω πως δεν πρόσβαλα κανέναν αλλά απλώς θέλω να ελαχιστοποιήσω τις όποιες πιθανότητες να παρεξηγηθώ γιατί οι προφήτες που ανέφερα είναι ιερά πρόσωπα για πάρα πολλούς συνανθρώπους μου και κατ επέκταση και αναγνώστες του μπλογκ, όπως σέβομαι πλήρως και τα δικές σου θρησκευτικές απόψεις και άλλων αλλόθρησκων που ίσως διαβάζουν αυτά που γράφουμε όπως οι Έλληνες μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης!

  27. Αγαπητέ »Μιλήσιος» τόλμησες νά ανεβάσεις link μέ ομιλία τού Οσίου Γέροντος Παισίου [κηφήνα,αγράμματο, όπως τόν αποκαλεί ό περί ού λόγος αναφερόμενος παρακάτω] ] ; ΤΌ »ΚΡΑΞΙΜΟ» ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΎ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟΥ ΖANGLOS ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΣ; ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟ. TO PRIDE ΤΌ ΘΕΩΡΕΙ »ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ» ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. Λυπάμαι πού τό γράφω αλλά έχει πάρει ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

  28. Πάνω, σκούπισε τα σάλια σου που σε ξέφυγαν από την λύσσα σου, εγώ δεν μιλώ με μισος παρα με στοιχεια. Ο παΐσιος ήταν της τρίτης δημοτικού και ένας άνθρωπος που μονιάζει και είναι αντιπαραγωγικός για το σύνολο της κοινωνίας είναι κηφήνας!
    Αν οι 50 χιλ και πλέον νέοι της πόλης δεν γινόντουσαν κηφήνες, ίσως να μην έπεφτε η πόλη. Και επίσης να είσαι ποιο προσεκτικός στις εκφράσεις σου γιατί θα σου μιλήσω την γλώσσα που σε αξίζει, ποντικέ.

  29. ΔΈΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ZANGLOS ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΑΠΑΞΙΩ. ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΦΙΜΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗ »ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΗ» ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ. Η ΝΤΡΟΠΗ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ »ΜΙΛΗΣΙΟ» ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΝΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.

  30. Πάνο, αυτή η πολύ μεγάλη ανοχή των διαχειριστών, με έχει προβληματίσει και εμένα….

  31. Θα πρέπει να μάθεις πανηβλακα ότι έχουμε δημοκρατία και ο καιρός που σουβλίζατε τους ανθρώπους γιατί δεν προσκυνούσαν στον θεό της ερήμου έχει παρέλθει.
    Η αλήθεια ΔΕΝ είναι ύβρις, του αιτωλού τα ανθελληνικά διδάγματα υπάρχουν και ο προφήτης (χι.. χι..) παΐσιος ήταν αγράμματος και έλεγε λόγια του αέρα.
    Αυτό το blog δεν έχει θρησκευτικές η πολιτικές παρωπίδες και γίνεται ένας πλατύς διάλογος, αν δεν μπορείς να το δεχθείς πάρε το κουβαδάκι σου και τραβα σε μια παραλια με παπάδες, κατάλαβες ποντικέ?

  32. Έλληνες είστε όλοι με διαφορετικά θρησκευτικά πιστεύω!Μόνο και μόνο που δείχνετε ενδιαφέρον να μαθαίνετε για τα στρατιωτικά και πολιτικά δρώμενα που αφορούν την πατρίδα μας και να λέτε την γνώμη σας, αυτό δείχνει πως νοιάζεστε και πονάτε τήν υπέροχη Ελλάδα μας!Διαφωνίες θα υπάρχουν και αλοίμονο αν δεν υπήρχαν, όμως δεν χρειάζεται να τσακώνεστε!Αρκεί κάποιος να αισθάνεται Έλληνας και ας είναι και βουδιστής!

  33. mavroprovatos έχεις δίκιο!!!

    Ζανγκλός να ανακαλέσεις τις βρισιές :
    ποντικέ
    πανηβλακα

    Μιλήσιε και Δ.Ι. το κακό έχει παραγίνει….

  34. Ρε βλάκα με είπες κουτσαβάκι και μαντρόσκυλο, αυτό δεν είναι βρισιές? ανόητε πανηβλακα..

  35. Sorry pig νόμιζα ότι ήταν ο πάνος, αλλα γιατί ανακατεύεσαι εσύ?
    Μήπως δεν είδες ότι και αυτός με έβρισε, άντε από κεί καραγκιοζάκο!

  36. Λοιπόν επειδή το έχεις χέσει και θα ακολουθήσω την ιδία τακτική και θα το τραβήξω στα άκρα και θα σε βρίζω σε οποιαδήποτε ανάρτηση αφού οι διαχειριστές δεν κάνουν τίποτα και το εκμεταλλεύεσαι !!!
    Μουνόπανο!!!!

  37. Είπαμε η απαγορευμένη λέξη είναι το αιδοίο, για να δούμε τι θα πει ο γιατρός, όσο για σένα τσογλανάκι, σε ζήτησα συγγνώμη γιατί έκανα λάθος, θέλεις να το τραβήξεις που ρε ξεκωλιάρικο αλητάκι? στα άκρα? ποια είναι τα άκρα? Να βρίζεις και να κρύβεσαι? τραβατο, αλλα εγώ θα τραβήξω την ψυχούλα σού την τρεμουλιάρα. ασβέ. Ου να χαθείς ποντικέ!

  38. Άντε ρε σουηδοέλληνα ζανκλισσεν αθεοφασιτα παγανιστομαλάκα που θα μου την πεις κιολας καραγκιοζοπαίχτη και πανηγυρτζή με την μαιμού και την λατέρνα στους δρόμους της στοκχόλμης!!!
    Βλάκα ε βλάκα
    Τσόγλανε !!

  39. Ρε κοτόπουλα, τακιμιασατε με τον πανηβλακα για να μου τη βγείτε? Τι λέτε ορε ζαγάρια?
    Για διαβάστε τα σχόλια όλα προσεκτικά και κρίνεται με λογική, αν έχετε από αυτή την ουσία! και ξαναελάτε να το συζητήσουμε, ψοφίμια. Και μη βρίζεται γιατί θα γίνει ο χαμός!

  40. Ζάγκλε,

    Καταλαβαίνεις ποιος είναι ο κώδικας συμπεριφοράς που σου είπα?

    Μπερδεύεις την ελεύθερη άποψη με τη συνεχή και προκλητική προπαγάνδα του δεδεκαθεισμού σου. Είπες πάμπολες φορές τα πιστεύω σου. Τα ακούσαμε και τα καταλάβαμε. Δε σου επέβαλλε κανένας να ασπαστείς το χρισταιανισμό.

    Βλέπεις ότι πολλοί ενοχλούνται αλλά εσύ συνεχίζεις σα Δον Κιχώτης.

  41. Δεν ξέρω γιατί, αλλα διαβάζοντας τα υβριστικά σου σχόλια pig, γελώ χε..χε.. μου φαίνεσαι σαν ξεμαλλιασμένη κατίνα χε..χε..χε..χε..
    Νόμιζα ότι τα είχαμε βρει μαζί, αλλα τώρα κλατς.. κάτι έγινε στη γειτονιά και αρπάχθηκε η κατινιώ χε..χε.. Ηρέμησε pig δεν έχω τίποτα μαζί σου OK?

  42. Ζανκλισσενούλα….
    Αντε μωρη μουλάρα
    Α βρε λουλού!!
    Πουτάνας γέννημα γαμιέσαι !!!!
    Τράβηξε μαλακία ο Δίας και βγήκες εσύ!!!
    Πουτσοριξιά!!!!

  43. Σιχαμερέ υβριστή, στο χωριο που γεννήθηκα δεν υπάρχουν πουτάνες, αλλα βουνίσιοι πουτσαρεδες.
    Το να βρίζεις την μάνα μου και τους θεούς μου με δίνει το δικαίωμα όχι μονο να πω αλλα και να πράξω εναντίον σου τα πάντα!
    Περιμένω αν θα υπάρξει καμια ενέργεια από την διοίκηση η είναι μονο λόγια.
    Για σένα βασίλη και για τους λοιπούς επισκέπτες που γελάν η κλαίνε με τα γραφόμενα, σας προτρέπω να διαβάσετε όλα τα σχόλια μταξύ εμενα Zanglos, πάνος, και μετά το τσουτσούνι pig και βγάλτε τα συμπεράσματα σας αν δεν είστε ήδη σε κάποιο μέτωπο λόγο θρησκείας!!!

  44. Οσο γραφεις σε αυτο το ιστολόγιο ρε καραπουσταριο θα σε βρίζω!!!!!
    Τέρμα!!!!
    ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ!!!!!!!

  45. Θα χάσω πάσα ιδέα για τους ανθρώπους του συγκεκριμένου μπλογκ αν δεν σβηστούν όλα τα παραπάνω υβριστικά σχόλια!Την αγαπάτε και την πονάτε την πανέμορφη πατρίδα μας Zanglos, Pingback και άλλοι αλλά δεν πρέπει να βάζουμε την οποιαδήποτε θρησκεία έχουμε ασπαστεί πάνω από την ίδια την εθνική μας συνείδηση και να βρίζεστε με τέτοιο τρόπο ενώ κανονικά θα επρεπε να ειστε ενωμένοι! σας σέβομαι και σας εκτιμώ και τους δύο αλλά δεν είναι πράγματα αυτά!Με σεβασμό και στους αξιαγάπητους ανθρώπους του μπλογκ ιδιαίτερα συγκινητική η προσπάθεια τους να ενημερώσουνε τον κόσμο!Η αλήθεια όμως θα πρέπει να λέγεται!

  46. OK, καμια αντίδραση από τους κυρίους ιστολόγους, μήτε από κανέναν άλλον ευαίσθητο σχολιαστή! άρα ελεύθερα να πούμε τη γνώμη μας.
    Εσένα κέρατο πουτάνας γιέ γαμώ το μουνί της μάνα σου και όλο σου το σπίτι κίναιδε.
    Όσο για τον Δία τον θεό τον Ελλήνων, που βρίζεις, ναι γαμούσε ήταν άνδρας και την έβρισκε, το αντίθετο από τον ομοφυλόφιλο jushua που τον γαμούσε ο πέτρος, μια φορα μονο πήγε σε μπουρδέλο και τον πήρε ένα τσιμπουκάκη η μαγδαλένα!
    Aπάντησε και θα σου πω και για τη μαρία και όλο της το σκυλοσοΐ, αλήτη.

  47. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε Zanglos και Pingback!
    Ήθελα απο ώρα να παρεμβω αλλά το μετάνοιωνα.
    ΕΙΡΗΝΗ !
    Η αντιπαράθεση δεν οδηγεί πουθενά και κυρίως είναι ψυχοφθόρα!!
    Με μαγάλη μου χαρά είδα τον χτές τον Zanglo να τείνει χείρα φιλίας ή να θάλει να βάλει τέλος στην χρόνια αντοπαράθεση με τον Βασίλη.
    Κάντε το ίδιο μεταξύ σας.
    Το ίδιο κάναμε με τον Pingback και σημειωτέον σε αντιπράθεση 2 ημερών το πολύ.
    Εστω αγνοείτε ο ένας τον άλλον αν δεν μπορείτε να τα βρείτε.
    Έχετε μέσα σας φλόγα; Βρίστε την καταραμένη την Τουρκιά!!
    ΕΙΡΗΝΗ!!!!

  48. Επώνυμε χρονια πολλά και καλά, Θυμάμαι που είχες μια κόντρα με το αυτό το τσογλάνι που σε απαντούσε με ύβρις παντού, στο τέλος αναγκάσθηκες σε συνθηκολόγηση.
    Σε μένα δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια, συνθηκολόγησα με τον βασίλη γιατί αυτός με έβριζε με το γάντι, αλλα αλητάκια σαν το pig ποτέ, ας μας κρίνουν οι επισκέπτες.

  49. 1. Please,μην συνεχίζεις με τσογλάνια κ.τ.λ
    2. Την συνθηκολόγιση την ζήτησα εγώ, την πρωτοχρονιά και συγγνώμη, επειδή είναι ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ.
    Έχουμε που έχουμε τα ψυχοφθόρα εθνικά θέματα μια αναμεταξύ μας κόντρα μας έλειπε!!
    Σου υπενθυμίζω πως οι ΜΙΤατζίδες που διαβάζουν, γελάνε με την πάρτη μας!!
    ΕΙΡΗΝΗ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ,ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ!!!!!

  50. ΥΓ:
    Φυσικά είμαι πάντα έτοιμος για πόλεμο και κυριολεκτικά και μεταφορικά αλλά προτιμώ ΕΙΡΗΝΗ,κυρίως στις ανθρώπινες σχέσεις, που στο κάτω κάτω ο πόλεμος είναι ανώνυμα και εκ του ασφαλούς.

  51. ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΧ.66
    Φυσικά είμαι πάντα έτοιμος για πόλεμο και κυριολεκτικά και μεταφορικά αλλά προτιμώ ΕΙΡΗΝΗ,κυρίως στις ανθρώπινες σχέσεις.
    Θέλω και e-ειρήνη στις ανθρώπινες σχέσεις που στο κάτω κάτω ο e-πόλεμος είναι ανώνυμος και εκ του ασφαλούς.

  52. Φιλε Επώνυμε, δεν είχε κανένα λόγο η μαϊμού να πεταχθεί και να τακιμιάσει με τον βλαμμένο καντηλανάφτη πάνο.
    Eγώ έκανα λάθος νομίζοντας ότι με απάντησε και τον έβρισα, αλλα του ζήτησα συγγνώμη!
    Αλλα αυτό το αλητάκι έπιασε μανάδες και αιδοία, που είπαμε ότι δεν επιτρέπονται!
    Άρα, έχω δικαίωμα να του κόψω το λαρύγγι όπως στο φιλμ με τους μουσουλμάνους χε..χε. αν και όπως τους είδα ήταν πολύ ερασιτέχνες, το κεφάλι για να το κόψεις θέλει τέχνη…

  53. Οι άθεοι και οι παγανοδωδεκαθειστές είναι εχθροί του Ελληνισμού και της Πατρίδας!!!!

    Καμία σημασία δεν δίνουν οι άθεοι αν εσφαγιάσθησαν 1.000.000 Έλληνες ή ένα δισεκατομμύριο. Δεν θα τους ένοιαζε ακόμα και αν δεν έμενε ούτε ένας Έλληνας αφού ήταν αλλόδοξος.
    Οι άθεοι χαίρονται όταν μαθαίνουν την πραγματική φύση της ψευδοθρησκείας τους γιατί τους δίνει την αίσθηση νίκης που η πλαστή ιστορία της ειρηνικής αποδοχής τους είχε στερήσει.
    Είναι περήφανοι για τις σταυροφορίες τους και κατά των συγγενών τους ακόμα αρκεί να είναι νικηφόρες.
    Για τον επίπεδο νου τους είναι η νίκη του ιδρυτού της ιδεοληψίας τους στην ιστορία και η ευωδόσητου εκδικητικού ισοπεδωτικού ψυχισμού τους. Η ασθενής ανασφαλής ιδιοσυγκρασία τους, αυτή η ενοχική ψυχούλα τους ζητάει την ασφάλεια της ισότητας και της τιμωρίας του θεού πάνω σε κάθε δυνατό ελεύθερο περήφανο στην ζωή.
    Εξαφάνισαν την θρησκεία από την γη και την αντικατέστησαν με ένα ξόανο, την Ιερή Παράδοση με μπαλώματα και τον Ιερό Λόγο με ρεκάσματα. Σαδιστές ως είναι ζητάνε συνεχώς να τους αποδείξεις με στοιχεία λες και τους νοιάζει, μόνο και μόνο για να δουν μήπως τους διέφυγε κάτι και να το καταστρέψουν.
    Οι δειλές ψυχές τους δεν θέλουν την γνώση και τη σοφία. Επιζητούν μόνο τη θεία τιμωρία που λειτουργεί ήδη πάνω τους. Τιμωρία που επενεργεί αδιαλείπτως πάνω τους όντες αφύσικοι. Αυτό που τρέμουν δεν είναι η κόλαση που η βλακεία τους τούς καταδικάζει αλλά η διαφυγή. Η κάθε προσπάθεια διαφυγής των άλλων που δεν την αποδέχονται.
    Η σύγκρουση με τα λείψανα του χριστιανισμού ως ετικέτα πιά αφού έχει συντριβεί ηθικά και ιστορικά είναι αναπόφευκτη όχι γιατί την επιζητούμε αλλά γιατί θέλουμε να την αποφύγουμε. Αυτό είναι που δεν αντέχουν, όχι την σκλαβιά τους, αλλά την ελευθερία μας.
    Ας αναρωτιούνται στραμμένοι στην έρημο από πού θα έρθει η Νέμεσις. Από το αδερφικό χέρι του Ισλάμ, από το πατρικό χέρι του Διός ή τα χέρια των παιδιών τους για την ασέβεια προς τους Θείους Νόμους και την ανίερη στάση απέναντι στον Κόσμο που καταχρηστικά κατοικούν.

  54. Μια καλή αρχή θα ήταν να εξαλειφθούν οι χαρακτηρισμοί.
    Το δεύτερο βήμα είναι να βάλετε(βάλουμε) «όλοι νερό στο κρασί μας».
    (Οσο για το κλίπ, ήταν επαγγεπλατικός ο αποκεφαλισμός!Έχω δεί και χειρότερους!
    Αν έχεις το link, δές τους 5 και θα καταλάβεις!
    Αν δεν έχεις το link, sorry, θα σου πω μόνο to justsickshit!)
    Έχετε δει τον Λάλα τι μας συμβούλευε σε μια συνέντευξη!
    «Ειμαστε λίγοι, ας είμαστε μονιασμένοι»
    Ξέρω πως τώρα είσαι εν βρασμώ, χαλάρωσε αύριο θα ξημερώσει μια διαφορετική μέρα.
    Στα λέω εσένα αλλά ξέρω πως τα(ή θα τα) διαβάζει και ο Pingback.

  55. Τι κράζεις ρε καλικάντζαρε βλάκα? Οι Έλληνες έσφαξαν χριστιανούς? Μα τόσο μαλάκας καραγκιόζης είσαι? Το αντίστροφο ότι οι χριστιανοί έσφαξαν και ρήμαξαν την Ελλάδα το παραδέχεται ακόμη και η εκκλησία και οι χριστιανοί! Το ήξερα ότι είσαι μωρός αλλα τόσο πολύ!

    Από τα γραπτά σου καταλαβαίνω ότι είσαι μια κατίνα, μπα ούτε κατίνα δεν είσαι μάλλον κατινίτσα θα σε λέω χε..χε..
    Λοιπόν κατινίτσα θέλω να σε γνωρίσω, δεν ξέρω γιατί αλλά όλες οι γυναίκες και προπαντός οι πουτάνες με ερωτεύονται!
    Εσύ τι λες κατινίτσα? γιατί με ερωτεύονται? θέλεις να το μάθεις? Θα σε κάνω να αναστενάζεις σαν γελάδα στο σφαγείο χε..χε..

  56. Η Νέμεσις (λυπάμαι) θα έρθει απο τον ουρανό απο όντα που δεν ξέρουν Θεό,Ισλάμ,Δία.

  57. Ψευτοπατριώτες και Δωδεκαθειστές συμπορευτήκαν με τους ρουφιάνους της νέας τάξης!!!

    Το σχέδιο αποδόμησης των συνθετικών ιστών του Ελληνικού έθνους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη …. εκτός από την ‘’Ομαιμον’’ και το ‘’Ομόγλωσσον’’ τώρα χτυπιέται και το ‘’Ομόδοξον’’ !!!
    Αυτός είναι και ο λόγος της λυσσαλέας επίθεσης στην Ελληνοορθοδοξία από μερικούς των γνωστών κέντρων και στα blog τώρα….
    Μην τσιμπάτε με τις μαλακίες του Ζανγκλού και του κάθε Ζανγκλού !!!
    Απομονώστε τους διασπαστές του Ελληνικού έθνους που προσβάλουν με την συμπεριφορά τους και τους αρχαίους μας προγόνους και την πατρώα θρησκεία!!!

  58. E είσαι φοβερα μεγάλος μαλάκας!! Ρε zoo, στο χριστιανικό βυζάντιο ο ορος Έλλην, ισούντο με την ποινή του θανάτου! Φιλοσοφικές σχολές έκλεισαν, ναοί και βιβλιοθήκες πυρπολήθηκαν, τους Έλληνες τους σφάζαν, ραγιάδες και ρωμιούς μας λέγαν και αν έλεγες είμαι Έλληνας σήμαινε θάνατο ρε zoo, καμια σχέση με τους αρχαίους προγόνους μας. Παρόλα αυτά, εμείς οι Έλληνες Εθνικοί τιμώντας τις παραδόσεις και την πατρώα θρησκεία επιζήσαμε και σήμερα άρχισε η αντίθετη μέτρηση, ότι λες βλάκα είναι ακριβώς το αντίθετο.
    Η μόνη σχέση σου με την Ελλάδα είναι ότι γεννήθηκες στη Ελλάδα, δεν έχεις ίχνος Ελληνισμού επάνω σου παλιοκατίνα

  59. Πρώτον μέθε ελληνικά!!!
    Δευτερον καλή η προπαγάνδα αλλα δεν πιάνει.. ζανγκλούλα….

  60. Όλοι εσείς οι οι ελληναραδες δωδεκαθειστες που κατηγορείτε την ορθοδοξία και το βυζάντιο εξυπηρετείτε τα νεοταξικα σχέδια. κατηγορείτε ως ανθελληνικό το βυζάντιο. Δηλαδή χίλια χρόνια ανθελληνισμού!. Διασπάτε την πολυχιλιετη φυλετική συνέχεια του έθνους μας κάτι το οποίο επιχειρείται τόσο έντονα από τους νεοταξικούς (όπως ο Κίσσινγκερ). Εγκληματείτε σε βάρος του Γένους. Χωρίζετε τους Έλληνες σε ελληναραδες και ανθέλληνες(!) Ρωμιούς…
    Κοπρόσκυλα!!!!!

  61. Ακριβώς έτσι αγαπητέ pingback. Τά είπες όλα. Αποκάλυψες τόν διαβρωτικό ανθελληνικό ρόλο τού Ζάγκλου καί τών »δωδεκαθειστών» προπαγανδιστών πρακτόρων τής νέας τάξης. Έχει μαλλιάσει ή γλώσσα μου, νά ξεσκεπάζω τό ρόλο του. Δόξα τώ θεώ ό αγώνας μου έπιασε τόπο καί αντιλαμβάνονται, οί συνομιλητές τό ρόλο του. Τό άτομο είναι αρρωστημένης ψυχοπαθολογίας [ τό λέω από επαγγελματική πείρα ώς ψυχολόγος θεραπευτής. Γιά νά συνέλθει θά χρειαστεί πολλές θεραπευτικές συνεδρίες]. Μέ έχει αποκαλέσει καντηλανάφτη ΤΙΜΗ ΜΟΥ. Έχω αφού τό λέει αυτός καί αυτή τήν ιδιότητα. ΌΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Αυτός είναι Ζάγκλε ό ΠΑΝΟΣ Ο ΠΑΝΗΒΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΠΟΝΤΙΚΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ!

  62. Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση!
    Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες που ξέρετε εσείς για εκείνα τα χρόνια,σίγουρα και θα υπάρχουν και σκοτεινές πλευρές, αλλά εγω αυτό που έχω να καταθέσω στην συζήτηση, είναι οτι ακόμα και οι αλλόθρησκοι, οι Μουσουλμάνοι, οι ανταγωνιστές αν θέλετε, οι ασχολούμενοι με την Θρηασκεία,οι παπάδες τους ξέρουν:
    Κοράνι κεφ 30:
    «Σούρα Ελ Ρούμ»=»Σούρα Ελ Βυζαντίν»=»Οι Έλληνες».
    Εμένα μου λέει κάτι αυτό.
    Δέν θέλω να λάβω ευθέως θέση στην θρησκευτικοεθνοτική αντιπαράθεση σας όμως.
    Δηλώνω ομώς Χριστιανός Ορθόδοξος(μην τρελλαθούμε κιόλας), και υπερήφανος-τυχερός που μου δίνεται η ευκαιρία να συνομιλώ με ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ αλλόθρησκους,γιατί καταλαβαίνω το τρόπο σκέψης τους,και δυναμώνει η Πίστη μου στο Αφεντικό των ψυχών μας.(πάντα χωρίς να χάνω το μέτρο).
    Κάποτε άκουσα:»Η μαγκιά δεν είναι να πολεμάς με τον εχθρό αλλα να συνομιλείς».
    Περίπου έτσι πράττω, αν και του Μουσουλμάνους τους θεωρώ ξαδέρφια.
    Τους Δωδεκαθεϊστές αδέρφια.
    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ!!
    Όσο για τις σφαγές κ.τ.λ περασμένα ξεχασμένα.
    Καληνύχτα, και χαλαρά!

  63. ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΚΛΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΒΩΜΟΥΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΧΑΙΡΙ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΚΡΑΣΟΚΑΤΑΝΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ Ο Κ….Σ ΤΟΥ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΕ ΜΠΕΡΤΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΖΑΓΚΛΟΥ ΕΙΝΑ ΤΟ ΣΑΛΟΜΗ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΧΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΚΑ . ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΣ ΚΥΝΑΙΔΟΣ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΒΑΖΕΛΙΝΟΥΧΟΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ . ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ ΕΥΝΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ Η ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΛΑΚΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ . ΓΙΑ ΣΑΣ .

  64. Πάνος, pig και σατανάς, τρις αδελφούλες σμίξανε, παρτούζα να παρθούνε με ένα πούτσο βουνίσιο Ελληνικό στον κώλο να την βρούνε, φέρτε και τις πούστρες τις μανάδες σας τις σούφρες να σας ανοίγουν, ο βουνίσιος για να μπει θέλει τρυπα χαλαρή.
    Με αρέσει επίσης να γαμώ τον σατανά και τον εβραίο γιαχβέ θεό σας.

  65. Γύρω γύρω θάλασσα
    κι ο π*τσος μου νησάκι
    θα προτιμήσεις τον πνιγμό
    ή ένα γαμησάκι;

  66. Το τσουτσούνι σου μικρέ που το’λιωσες στην μαλακια, κόφτο, πετατο στις γάτες δεν είναι για έρωτα και ιστορία.
    Αυτό που σε προτείνω εγώ είναι γνήσιο βουνίσιο Ελληνικό, με νεύρο και μανία θα σε κάνει να βογγάς σαν προβατίνα στα σφαγεία.

  67. το στήθος σου υπέροχο
    και το κορμί σου φίδι,
    μα από το βρακάκι σου κρέμεται ένα *ρχίδι

  68. ΤΟΝ ΖΑΓΚΛΟ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΜΟΥΤΣΟ ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΑΝΕ ΔΕΚΑ ΣΟΜΑΛΟΙ ΣΤΟΝ Π….ΣΟ.
    ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΖΑΓΚΛΟΣ ΚΑΙ ΒΟΓΚΑΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΤΑΝ ΤΟΝ Γ…..ΕΙ.ΤΙ ΗΔΟΝΗ ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ Γ,,,,,ΝΕ ΤΟΝ ΖΑΓΓΛΟ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ .ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΙΕΤΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΖΑΓΚΛΟ ΤΟ ΠΑΛΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ . ΤΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΖΑΓΚΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΜΟΥ ΤΟ ΧΥΣΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΥ ΧΡΥΣΟ ΣΕ ΧΡΩΜΑ. ΠΙΕΣ ΤΟ ΖΑΓΚΛΕ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ.

  69. ΠΟΣΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΖΑΓΚΛΟΣ ; ΠΕΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥΦΡΑ ΑΙΔΟΙΟ ΜΥΤΗ ΣΤΟΜΑ . ΑΧΟΡΑΤΑΓΕ ΖΑΓΚΛΟ ΜΕΓΑΛ Π…..Α ΕΙΣΑΙ .ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

  70. Xλάπα τις μωρή κατίνα, kάτσε στα φουντούκια σου μικρή μου γιατί θα βρείς στην σούφρα το καυλί μου.

    Εσύ σατανομαρία να χώσεις στη κωλοτρυπίδα σου τον σταυρό γιατί μάλλον είσαι ένα μαζοχιστικό σκατό.

  71. Σε είδα στο ποδήλατο
    γελούσες όλο τρέλα –
    μ’ αργότερα κατάλαβα
    πως έλειπε η σέλα.

  72. Θα παρακαλέσω όσους είναι πραγματικοί χριστιανοί (Pingback, σε παρακαλώ κι εσένα), να σταματήσουν να βρίζουν ακόμα και όταν υβρίζονται (οι ίδιοι, όχι η θρησκεία τους). ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΜΑΡΑ ΜΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ και το θεωρώ αδιανόητο να δίνει χριστιανός (υποτίθεται) αφορμή σε αλλόθρησκο για να το κάνει αυτό. Μαζευτείτε, μην προκαλείτε τους γνωστούς βρωμόστομους, γίνεστε συνυπεύθυνοι στον υβρισμό του Θεού μας! Οφείλετε σεβασμό στις θρησκευτικές πεποιθήσεις των άλλων άν θέλετε το ίδιο για τη δική σας θρησκεία. Οι δε «άλλοι», ας μη νομίζουν ότι μπορούν να υπερθεματίζουν και στη μία βρισιά να απαντάνε με 100. Μην το τραβάτε οι μεν και μην το παρατραβάτε οι δε.

  73. Δεν μπόρεσε να απαντήσει με επιχειρήματα και κατέφυγε στις ύβρις!

    Το έχω δηλώσει!!
    Θα τους πολεμάω λυσσαλέα όλους αυτούς !!!!!!

  74. Ζάγκλο τουρκοχαφιέ ,
    Μιάσματα σαν εσένα ρυπαίνουν το ιστολόγιο
    Μπάσταρδες εντεταλμένες γραφίδες ΕΠΊ ΠΛΗΡΩΜΉ σαν εσένα διακινούν κεκαλυμμένα την δωδεκαθειστική προπαγάνδα.
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!! αλλά ένας μπάσταρδος ΚΟΜΙΤΑΤΖΉΣ.
    Άλλο Έλληνας όπως ΕΜΕΙΣ άλλο ΝΕΝΕΚΟΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ όπως εσύ.

  75. Pingback, αν δεν κάνω λάθος, κάπου είπες πρώτος κάτι για το Δία. Και ο άλλος κρατήθηκε και λιγάκι. Δυστυχώς άργησα να το δώ και έκανε το ακατονόμαστο. Σκέψου την ευθύνη σου.

  76. Ώπα! Γρεβενιώτη, ξέρεις τίποτα ή είσαι διχασμένη προσωπικότητα? Από πότε πλακωθήκατε με το Ζάγκλο? Έχασα επεισόδιο?

  77. Ανδρέα, χαίρομαι που είσαι δίκαιος και βλέπεις ποιος άρχισε με ύβρις και ειδικά για αιδοία και θεία.
    Ο Grevena δεν είναι ο πατριώτης Grevena που αναγκάσθηκε να φύγει από το blog εξαιτίας από αυτά τα τσογλάνια τύπου pig.

    Pig, ο μονος τρόπος να με πολεμήσεις, είναι να με πεθάνεις στις πίπες! Μέρα νύχτα, ποντικέ κίναιδε.

  78. Προς όλους τους επισκέπτες,
    Ο τρόπος που γραφει η μαϊμού Grevena όπως tarzan, Satan και πολλά αλλα, είναι ο ίδιος με το τσογλάνι pig,
    Tώρα ξεσκεπάζονται και παλαιότερα υβριστικά σε όλους σχόλια με διαφορα ονόματα, ου να χαθείς κατώτερο υποκείμενο, σκουλήκι!

  79. Ξεσκεπάστηκες αλήτη δολοπλόκε, γαμημένε ποντικέ…
    Ο βασίλης έχει κάποια προσωπικότητα και μη πας να μπλέξεις άλλους για να ξεγλιστρήσεις, κοπρίτη…

  80. Ίσα ρέ zanglos, τί πίνεις καί δέν μάς δίνεις ;

    Pingback
    Έχει φάει τέτοιες σφαλιάρες ο ΑΓΝΏΣΤΟΥ πατρός κα μητρός μπάσταρδος τουρκοχαφιές που δε ξέρει που να κρυφτεί και τι να πει.
    Τέτοιες μαλακίες έλεγε και έκανε στη Σουηδία ο γραικύλος και τον πλάκωσαν στις κλωτσιές αφού τον γλέντησαν πρώτα. Από το πολύ το ασάλιωτο του ΣΒΕΝ του ΟΛΑΦ και ΚΑΡΛ του έμεινε ΚΟΥΣΟΥΡΙ το χε…χε….

  81. Γιατί γραφεις σε αλλουνού όνομα μωρή μουνάρα? Δεν έχεις αρχίδια ρε κίναιδε? Κρύψου στην τρύπα σου σιχαμερό σκουλήκι, υποθέτω ότι είσαι και χριστιανός, ας σε κρίνουν οι δικοί σου χριστιανοί που είναι έντιμοι.

  82. Θά θελά να ξερα!Ποιος ήταν ο εφευρέτης της……θρησκείας!!!!!!!!!Ας πούμε και κανένα αστείο!!!

  83. Προς τους διαχειριστές του ιστολογίου¨

    Τόσο δύσκολο είναι να απαγορεύσεται την πρόσβαση στο ιστολόγιο όσων βρίζουν συστηματικά ή ανοίγουν περισσότερους του ενός λογαριασμούς;

    Κατάντησε αηδία.Σαν διαμαρτυρία και μόνο[άλλωστε τί σημασία έχει] αποχωρώ από την αξιόλογη κατά τα άλλα προσπάθειά σας.

  84. zanglos ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΑΠΟΡΙΠΤΕΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΥΔΑΙΟΣ ΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΨΕΩΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΔΕΟΣ ΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ ΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΘΕΟΣ ΥΛΙΣΤΗΣ ΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΝΑΙΔΟΣ ΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑΣΑΛΟΔΟΞΟΣ ΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ ΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΓΟΥΣΗ ΕΙΣΑΙ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΔΡΑΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΟΥ.

  85. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΧΙΟΥΜΟΡ , TA BLOGS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ ΔΙΟΤΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΕΝΩ Η ΠΟΛΛΗ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΦΩΝΗ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΤΟΝΟ ΥΠΟΤΟΝΙΚΟ , ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ . ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΕΙΛΗΣ . ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΜΕ ΔΟΣΗ BLACK ΧΙΟΥΜΟΡ ΓΙΑ ΣΑΣ

  86. Ο Εωσφόρος είναι ο tarzan, o satan, ο μαϊμού Γρεβενά, ο μαϊμού μαύροπρόβατο κλπ, ένας σιχαμερός δολοπλόκος.
    Από τον τρόπο που γράφεις βρομομουνάρα καταλαβαίνω ότι είσαι πούστης στο σώμα και στο μυαλό.
    Όλα αυτά που γραφεις για μένα πιστεύω κοιτούσες στον καθρέφτη όταν τα εγγραφες αλήτη ξεκωλιάρη.

  87. ΡΑΤΑΤΟΥΗΣ Όταν κάποιος βριζει επειδη δεν έχει επιχειρηματα θα παίρνει ως απάντηση πάλι υβρις!!!

  88. Zangloula ο μαυροπρόβατος έχει μέρες να γράψει και όλο πιο αραιά….
    Τον εκτόπισες και αυτόν!
    ΚΑΘΑΡΜΑ!!!
    Μόνο ο Βασίλης σε κάνει μάγκα εσένα και μαζί του και εγώ!!!

  89. Εσύ μπορείς να με τρελάνεις μονο στις πίπες, τον μαβροπροβατο βλάκα το ανέφερα γιατί παλιά αυτό το μουνί που γραφει με πολλά ονόματα, έγραψε και σαν μαβροπροβατος, το οποιο το διέψευσε ο μαβροπροβατος, κατάλαβες κατίνα?

  90. Ασε τα πουστικα σου ζανκλισσεν και δεν θα σε αφησω να κάνεις το blog σαν τα μούτρα σου, άθεο, καταλαμβάνοντάς το και εκτοπίζοντας όλους όσους πιστευουν σε Θεό!!!
    Παρ’το χαμπάρι θα με βρίσκεις απέναντί σου συνέχεια!!!!

  91. Στη πουτσάρα μου καρφωμένο θέλω να σε δω, τι λες? θα τα βρούμε? μη φοβάσαι, ξέρεις με την βοήθεια του θεού και λίγο σάλιο, γίνονται θαύματα, θα το δεις θα το χωνέψεις όλο και θα γουστάρεις, ποντικέ.

  92. Απάντηση σε τι ρε ψοφίμι? με ρώτησες κάτι? Το μονο που κάνεις βρίζεις και δηλώνεις ότι θα με βρίζεις παντού!
    Στον ΡΑΤΑΤΟΥΗ (115) απαντάς ότι δεν έχω επιχειρήματα και για αυτό βρίζω! Η αλήθεια βεβαια είναι ακριβώς το αντίθετο, αλλα, έχω μια πρόταση, σταματάμε να βριζόμαστε και αρχίζουμε να επιχειρηματολογούμε, τι λες?

  93. Απάντηση στο σχόλιο 100 του Pingback:
    Ρε, στο 51 και 53, ο Ζάγκλος βρίζει ΕΣΕΝΑ, όχι τον (υποτιθέμενο) Θεό σου! ΕΣΥ στο 58, βρίζεις το θεό του και αυτός συγκρατείται πρόσκαιρα να μην απαντήσει με τον ίδιο τρόπο. Ξέρω, βέβαια ότι έχει σκυλοβρίσει τα θεία μου (και ίσως και σου)και ψάχνει αφορμές και ευκαιρίες να επιτεθεί στο χριστιανισμό (δικαίωμά του, βέβαια, το δεύτερο) ο Ζάγκλος και άλλοτε και γι αυτό δεν τον συμπαθώ, χωρίς να ξέρω αν είχε προκληθεί και τότε, ΟΜΩΣ ΕΣΥ, ΑΦΟΥ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΙΣΕΙ ΤΑ ΘΕΙΑ ΣΟΥ (ΚΑΙ ΜΟΥ)?
    (ΥΓ:ΡΕ?)

  94. Φίλτατε Ανδρέα, ποτέ δεν βρίζω αν δεν με βρίσουν, αν βρίσουν τα θεία μου δε απαντώ με το ίδιο νόμισμα.
    Ναι είναι αλήθεια ότι αντιμάχομαι τον χριστιανισμό, αλλα με στοιχεια και συχνά αναρτώ σχετικά με το εκάστοτε θέμα επιστολές και συγγράμματα γραμμένα από ιεράρχες!
    Δεν λέω ψέματα! Προκαλώ έναν διάλογο και πολλές φορες είχαμε διάλογο με κάποιον ΙΩΑΝΝΗ βαθύτατα χριστιανό αλλα ευγενικό και δεν είχαμε πρόβλημα να πούμε τις ιδέες μας!
    Αυτοί που αντιδρούν με ύβρις στα ιστορικός καταγεγραμμένα γεγονότα, είναι γιατί δεν μπορούν να επιχειρηματολογήσουν!
    Τέλος, εσύ μπορεί να μη με συμπαθείς γιατί συχνά πέφτω σε κόντρες με χυδαιότητες, αλλα εγώ σε συμπαθώ γιατί πάντα είσαι σωστός, το ότι εσύ είσαι χριστιανός και εγώ άθεος η 12θεϊστής, δεν πρέπει να μας χωρίζει, είμαστε Έλληνες πάνω από όλα!
    Η εκκλησία θέλει να μας έχει εχθρούς γιατί αν συμφιλιωθούμε, εύκολα πολλοί Έλληνες θα ανακαλύψουν την απάτη του χριστιανισμού έναντι στο Έθνος τον Ελλήνων.

  95. Ανδρέα βριζει και μάλιστα ασυστολα!

    Ζανκλισέν αυτα περι ελληνικότητάς σου, ξέρεις που τα γράφω…..
    Ελληνα γιαλαντζή!

  96. Ναι Pingback, γιαυτό μην του δίνεις αφορμή να βρίσει το Θεό, την Παναγία μας. ΆΝ πιστεύεις. Βλέπω καλή θέληση εκ μέρους του να μην το κάνει αν δεν του θίξεις κι εσύ τη θρησκεία του.
    Επίσης, κι εσύ βρίζεις. Δεν είναι «και πολύ» χριστιανικό αυτό. Θα μπορούσες να τον αγνοήσεις.

  97. Ζάγκλε, ειλικρινά θέλω να σε συμπαθήσω αλλά είδα τυχαία κάποια υβριστικότατα σχόλιά σου πάνω σε σοβαρότατα θέματα δικής μου πίστεως που μου έχουν προκαλέσει βδελυγμία και απέχθεια. Ακόμη κι άν είχες βρίσει εμένα τον ίδιο πολύ χειρότερα, δεν θα αισθανόμουν έτσι.
    Μπορεί να είχες προκληθεί, δεν βρήκα το κουράγιο να το ψάξω αλλά μην ξεχνάς ότι δε βρίζεις μόνο τα θεία αυτού που σε προκαλεί αλλά και κάποιων άλλων (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δικαιολογώ αυτούς που σε προκαλούν, αντίθετα, τους θεωρώ συνυπεύθυνους). Πιστεύω ότι κάποιος θα έπρεπε να λογοκρίνει τις βλασφημίες προς οποιαδήποτε θρησκεία. Απόδειξη, το ακατάσχετο υβρεολόγιο από το οποίο δεν μπορούν να απόσχουν κάποιοι, έστω δείχνοντας ανωτερότητα, καθώς και η πικρία που μένει στις Ελληνικές μας καρδιές προς αλλήλους.
    Επίσης, δε λέω ότι λές ψέμματα, δίνεις όμως αρκετά συχνά μεροληπτικές ή μονομερείς ερμηνείες στα στοιχεία που παρουσιάζεις. Και παρά το γεγονός αυτό (της, εν πολλοίς, υποκειμενικότητας) είσαι, κατά τη γνώμη μου υπερβολικά επιθετικός και ως προς τη συχνότητα και ως προς την ένταση, εναντίον του χριστιανισμού. Δεν θέλω να σου αποστερήσω κανένα δικαίωμα αλλά το βλέπεις πόση ένταση φέρνει αυτό και πόσο κακό κάνει και στο μπλόγκ και στην ομόνοια των Ελλήνων μεταξύ μας. Συμφωνώ ότι ως Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Λυπάμαι που το να βλέπω ότι βρίζεις ότι έχω ιερότερο και οσιότερο, το θέτει αυτό το ευκτέο σε κίνδυνο. Λυπάμαι, αλλά έτσι αισθάνομαι. Και η λογική επιβάλλεται στο συναίσθημα μέχρι ενός λογικού ορίου.

  98. Ανδρεα
    Έτσι κι αλλιως βριζει τα θεία, δεν χρειάζεται αφορμή απο εμένα ….

    ζανκλούλα άντε ρε ημιέλληνα απο δω πέρα….

  99. Φίλτατε συνέλληνα Ανδρέα,
    Στον χριστιανό Έλληνα έχει γαλουχηθεί από την εκκλησία η θέση ότι είναι OK να υποτιμάς, να βρίζεις, να ειρωνεύεσαι τους 12θεϊστές και τους θεούς τους.
    Εδώ είναι η αντίδραση μου, δεν είμαι καν 12θεϊστής, δεν πιστεύω σε δημιουργούς θεούς και παραμυθια! Αλλα είναι οι θεοί τον προγόνων μου και δεν ανέχομαι την αυθάδεια και το μίσος που έχει η επίσημη εκκλησία έναντι τον αρχαίων Ελλήνων.
    Πίστεψε με, ειλικρινά, όταν αναγκάζομαι να αντιπαρατεθώ με τα ίδια όπλα, δηλαδή με ύβρις, αισθάνομαι ενοχή έναντι σε ανθρώπους όπως εσύ, η μάνα μου τα αδέλφια μου οι φίλοι μου, αλλά, ο καρπός αυτού του αγώνα είναι αυτό ακριβώς που στοχεύω και εσύ λες στον pig, μην βρίζεις τα θεία του για να μην βρίσει τα δικά μου/σου.
    Καλο βραδυ!

  100. Αντε ρε που θα τον αποκαλέσεις »συνέλληνα» ρε έλληνα απομιμηση….
    Αντε να παρουσιάσεις το άσπρο για μαυρο στον αντρέα υποτιμώντας την νοημοσύνη του, λες και δεν ξέρει οτι εσύ προκαλέις και πας να βγεις και θυμα κι απο πάνω….
    Γουρουνοημηέλληνα

  101. ΣΚΟΥΠΙΣΟΥ ΖΑΓΚΛΕ ΣΤΑΖΕΙΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ, ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΩΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΠΟΙΟΝ; ΤΟΝ ΣΑΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ , ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΑΡΕ ΜΟΥΣΙΤΣΑ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΕ

  102. ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΖΑΓΚΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΗΔΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ;ΡΕ ΣΟΥΦΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΣ

  103. ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ ΤΟΝ ΖΑΓΚΛΟ
    ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΜΟΝΟΤΟΝΑ ΚΟΙΝΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

  104. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΤΟΝ ΖΑΓΚΛΟ
    Να φας αράπικη ψωλή σαρανταπέντε πόντους
    τέσσερα δάχτυλα χοντρή και φλέβες να’χει κόμπους.
    Παπάρι να’χει σα γροθιά τ’αρχίδια σαν τουλούμια
    να κρέμονται απ’τον κώλο σου σα Συριανά λουκούμια.

  105. Σαράντα πέντε μάστοροι και εξήντα μαθητάδες
    παίζανε τα παπάρια τους και πέφταν οι σοβάδες!
    ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΖΑΓΚΛΟΥ

  106. Τη μια satan την άλλη εωσφόρος, την άλλη γαμώ το μουνί της μάνα σου, ποιο είναι το πρόβλημα σου τελικά ρε ομοφυλόφιλε?
    Το ότι η μάνα σου έπαιρνε βίζιτες όταν ήσουν μικρός σου έμεινε κουσούρι?
    Το ότι γεννήθηκες πούστης δεν είναι δικός σου λάθος, ο θεός σε έκανε έτσι.
    Ξέρεις κάτι? θέλω να γαμώ τους σατανάδες διαβόλους σαν και σένα, με πολύ μισος.

  107. Τη μια βριζεις τον Χριστό την άλλη την Παναγια, την άλλη γαμας τα μουνιά των μανάδων όλων εδω μεσα, ποιο είναι το πρόβλημα σου τελικά ρε ομοφυλόφιλε?
    Το ότι η μάνα σου έπαιρνε βίζιτες όταν ήσουν μικρός σου έμεινε κουσούρι?
    Το ότι γεννήθηκες πούστης δεν είναι δικός σου λάθος, ο Δίας σε έκανε έτσι.
    Ξέρεις κάτι? θέλω να γαμώ τους εθνοαποδομητές άθεους σαν και σένα, με πολύ καυλα.

  108. Μόνο οι πουτάνες γραφουν με δέκα καλλιτεχνικά ονόματα, το νέο σου όνομα είναι σερίφης πουτάνας γιέ?
    Βλέπω ότι το ομοφυλικο σου πάθος σε έκανε και ποιητή της πούτσας.

  109. Εσύ πουστρακη pig, είναι σίγουρο ότι η μάνα σου ήταν βιζιτού, αλλιώς δεν εξηγείται γιατί σ’αρέσει τόσο πολύ να παίρνεις πίπες.

  110. Αυτός που εφεύρε στην αρχαιότητα το θεσμό της …θρησκείας έπρέπε…. να λιθοβοληθεί!!!!Οι συμπατριώτες μου σήμερα σκότωνονται εξαιτίας του…..

  111. ΜΟΝΟΚΟΓΕΙ Ο ΖΑΓΚΛΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ
    Μου πήρες τον αράπη μου
    μαζί το δονητή μου
    και μ’ άφησες μονάχο μου
    να παίζω το πουλί μου.

  112. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΖΑΓΚΛΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ Στείλτε ένα δικό σας: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ, ΠΟΙΗΜΑ ή ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Το βλέπεις το ηφαίστειο
    που τώρα έχει λάβα;
    Θυμάσαι που σε πήδαγα
    και φώναζες Ελλάδαα;!

  113. Ποιητή της πούτσας, είσαι πιτσιρικάς αδελφή που κάνει βίζιτες και μισεί τους άνδρες, έτσι δεν είναι μωρή ζούλα μπινεκλα πουτάνας παιδί?

  114. Εσύ πουστρακι zanglos, είναι σίγουρο ότι η μάνα σου ήταν βιζιτού, αλλιώς δεν εξηγείται γιατί σ’αρέσει τόσο πολύ να παίρνεις πίπες.

    Αυτός που εφηύρε το θεσμό του δωδεκάθεου τάχα ως θρησκεία των Ελλήνων έπρεπε…. να λιθοβοληθεί!!!!

    Άλλος ο Σερίφης, άλλοι οι άλλοι δυο!

    Βλέπω ότι το δωδεκαθειστικό σου πάθος σε έκανε και ποιητή της πούτσας.

  115. Δεν θα γλυτώσεις, θα σε χώσω ένα μαχαίρι στη σούφρα, στο υπόσχομαι, θα γίνει ιερή αποστολή στη ζωή μου…

  116. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΖΑΓΚΛΟ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ Ύπαγε γαμηθείναι.Λάβε τους όρχεις ημώνΣου συνουσιάζεται ο οίκος όπου διαμένεις ομοφυλόφιλε.Ποιώ έρωτα δια το αιδοίον της μητρός σου.Λάβε κίναιδε.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  117. Δεν θα γλυτώσεις, θα σου χώσω ένα καυλί στη σούφρα, στο υπόσχομαι, θα γίνει ιερή αποστολή στη ζωή μου…
    Θα σ’αρέσει….

  118. Γαμώ τον πέτρινο θεό σας γαμώ την Ηρα σας γαμώ και τον Δια σας και όλο σας το σπίτι, πούστρες..

  119. Έχει τον Χαρδαβέλα τωρα νομίζω!Θα είναι ενδιαφέροντα αυτά που θα λέει στην εκπομπή του!!!

  120. Pingback |ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

  121. Όχι κάτι έλεγε για τον Τόυρκο αξιωματούχο που απειλούσε να μην εξορύσουμε τα πετρέλαια του Αιγαίου!Έτσι πληροφορήθηκα!!Λάθος πληροφορία ε;

  122. ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΖΑΓΚΛΕ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΕΙΣ Η ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΚΟΜΠΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ , ΕΙΣΑΙ ΠΛΗΓΗ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΟΥ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΤΟΥ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ,

Σχολιάστε