"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΘΡΑΚΗ / Σκόπια

18 thoughts on “Ανθελληνικό παραλήρημα Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ σε Σκοπιανό κανάλι

  1. Είναι γνωστός ο γραφικός αυτός τύπος τον γνωρίζουμε όλοι είναι για γέλια ο Μογγόλος . Τουρκικό καθαρό έθνος δεν υπάρχει αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Οι νεοέλληνες σύμφωνα με πολλούς ερευνητές έχουν το ίδιο DNA με τους αξεπέραστους δημιουργούς του Δυτικού Πολιτισμού ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  2. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Ο ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥ (ΒΛ. ΔΡΑΓΩΝΑ)

  3. Se oli tin Tourkomoggolia leei oti eiparxoune mono kamia 1 ekat. anthropi me skizmena matia xaxaxa, ti leei re o kathisterimenos??? Einai para polla atoma me tetoia matia, apla den theli na ta dei o vlakas. Apistefto oti exoume tetoio zoo stin Ellada. Siko fige vre malaka moggole apo ekei pou irthan h dikoi sou.

  4. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ‘ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ’ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.ΠΡΟΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ‘ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ’

  5. ιστορική αναδρομή από την δικιά του σκοπιά με σκοπό,αφενός να χαϊδέψει τα αφτιά των γύφτο σκοπιανών αφετέρου να δημαγωγήσει και να δημιουργήσει εντυπώσεις.αφού είναι εθνομιδενιστις γιατί δηλώνει εθνική καταγωγή αφού όπως λέει δεν θεωρεί τον εαυτό του τούρκο.το κυριότερο και το γνωρίζει πολύ καλά είναι ότι η χώρα μας δεν αναγνωρίζει μειονότητα τουρκική γιατί έχει υπογράψει με την τουρκια ότι είναι μουσουλμανική μειονότητα.Άρα τα παράπονα του στην τουρκια.κουτοπόνηρος μισθοφόρος είναι,αν του στάξουμε μερικά φράγκα η φαΐ τίποτα ψιλές θα δείτε πως θα το παίζει και Κολοκοτρώνηs,Νικηταράς ο τουρκοφάγος θα γίνει.

  6. Τι μαλακας? Το παιζει δηλαδη και ιστορικος? Ου να χαθεις παλιογυφτε! Μαλακα κωλοπροδοτη της δεκαρας!
    Τι παραληρημα ειναι αυτο ρε?

    Αυτος μιλαει για την Ελλαδα η οποια δε μιλαει ποτε για τιποτα και που δεν εχει πειραξει ποτε ουτε μιγα?
    Αϊ πηδηξου γεροξεκουταρε!
    Ποσα σου ταξανε?

    Και κατι ακομα, μη φοβαστε και πολυ, η Θρακη δεν κυνδινευει. Ποτε δεν καταφεραν οι ξενοι τουλαχιστον να κερδισουν κατι ελληνικο, χωρις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κοπο και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ!
    Επειτα, πουστη «Ελληνα» μαθε πως τα παντα στη ζωη, ποσο μαλλον στην ιστορια ειναι σχετικα και πως ο τροπος που τα μεταφραζεις και τα εξηγεις εχει τεραστια σημασια. Αν φυσικα δεν εισαι και πολυ-πολυ Ελληνας, δε θα κανεις και ΤΗΝ προσπαθεια να δεις τα πραμματα με καλλο ματι. Καλυτερα αντε ζητα να σε ενταξουνε σε κανενα αλλο κρατος, γιατι για κατι τετοιους αλητηριους, η χωρα μας δεν εχει θεση.
    Ξερουμε τι συναιβει στο παρελθον σε τετοιους ανθρωπους. Κι αν οχι, φαντασια εχουμε, αρα…

  7. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 100 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1880 , ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΕ ;
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΜΑΔΕΣ , ΟΠΩΣ Η ΚΡΥΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ.
    ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ!!!

  8. Είναι γνωστό σε όσους ασχολούνται με τα εθνικά μας θέματα ότι ο Ντεντε είναι πράκτορας της ΜΙΤ και ότι δρα ανθελληνικά στην Θράκη με σκοπό να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Άγκυρας εις βάρος της Ελλάδας.
    Εργάζεται σκληρά κι επίμονα για την «ανεξαρτητοποίηση » και τουρκοποίηση της Ελληνικότατης Θράκης μας.
    Εκείνο που πρέπει να προσέξουμε ιδιαιτέρως όλοι όσοι παρακολουθούμαι τα Εθνικά μας Θέματα, είναι ο ισχυρός άξονας (των ξεβράκωτων αλλά επικίνδυνων)τούρκων, σκοπιανών και αλβανών.

  9. Ντεντέ? Τωρα το προσεχω! Ειναι ελληνικο ονομα αυτο?
    Κι επειτα, κοιταχτε μουρη! Αυτο το πραμα σιγουρα ΔΕΝ ειναι ελληνικο!

    Ελα να δεις πως gamai η Θεσσαλονικη ρε ξεφτιλα με το σαπιο βρακι! Παλιο-γιουφτε!

  10. milaei gia tin makedonia kai tin xorizi apo tin ipolipi ellada,oti einai ksexoristo kratos..les kai oi makedones den einai kai den itan pote.. ellines,einai sovaros o kirios..me ta sxista matia…? opos to thetete kirie oloi eseis…tote doste stin ellada oti tis aniki,an eseis zitate pou exete parei tosa polla apo emas tote emeis ta theloume ola….pirate politismo pirate ta panta apo tin ellada kai apo tous ellines kai thelete na tous dioksete apo pou…..?? apo tin eidia tous tin patrida…..? mathe prota istoria kirie..kai meta na milas…kai oxi na mathenete tin istoria opos sas simferi… giati kirioi eseis pou lete pos eiste makedones den kserete ta ellinika…? giati arage na milate slavikia glosa….? kai giati oi ellines tou pontou para ton kserizomo tous apo tous tourkous den ksexasan pote tin elliniki tous glosa….? giati…..kirie…??? kai kati teleuteo kirie… einai apodedigmeno diethnos pos oi neoellines einai i sinexia ton arxaion ellinon, gia na mathenis..kai kati….

  11. Παιδιά πρέπει να τονώσουμε το Χριστιανικό πληθυσμό στη Θράκη.
    Εγώ κάθε χρόνο δίνω 20 ευρώ στην ενορία μου για τη βοήθεια προς τους χριστιανικούς πληθυσμούς της Θράκης.
    Ας δώσει το κράτος εκτάσεις γης σε άπορα και ορφανά Χριστιανόπουλα για να φτιάξουν τη ζωή τους εκεί.
    Σε ομογενείς από Ρωσία κτλ όπως έκανε ο Βενιζέλος να δώσει γή.
    Πρέπει να ξυπνήσουμε αυτό το κράτος από το λήθαργο του πριν είναι αργά. Το Ισραήλ προσελκύει δεκαετίες τώρα Εβραίους από όλο το κόσμο και εμείς που έχουμε εκατομμύρια Έλληνες που λατρεύουν τη πατρίδα μας, τους γράφουμε κανονικά .
    Να δώσουμε δικαίωμα ψήφου στους καταξιωμένους ομογενείς της Αμερικής , Παρακαλώ όπως υποστηρίξτε το group στο facebook :

    Voting Rights to the Greeks in the U.S.

    Link : http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=314679347593

  12. Συμπέρασμα: Έλληνες δεν υπάρχουν, Τούρκοι δεν υπάρχουν αλλά υπάρχει Τουρκική μειονότητα! Άτοπο?

Σχολιάστε