ΕΛΛΑΔΑ

Tέλος η Defendory, έρχεται στην Θεσσαλονίκη η Defensys…


Kαι επίσημα πλέον, τέλος και για την Defendory, αλλά και στους επίδοξους διαδόχους της: Τον Οκτώβριο θα κάνει πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη η 1η Διεθνής Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας «Defensys», την οποία διοργανώνει η ΔΕΘ Α.Ε. σε συνεργασία με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η ΔΕΘ Α.Ε. ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της Έκθεσης για να καλύψει το κενό που θα δημιουργούνταν από τη μη διοργάνωση της έκθεσης Defendory, στην Αθήνα. Υπέβαλε το σχετικό αίτημα στον υπουργό Εθν. Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο κι εκείνος απάντησε θετικά.

Στην πραγματικότητα τα γεγονότα ακολούθησαν την ακριβώς αντίστροφη πορεία (πρόταση Βενιζέλου προς την ΔΕΘ Α.Ε.), αλλά αυτό λίγη σημασία έχει πλέον.

Η Διεθνής Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας θα πραγματοποιηθεί από τις 28 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2010 και φιλοδοξεί να καταστήσει τη Θεσσαλονίκη σημείο αναφοράς της διεθνούς αμυντικής βιομηχανίας και των συστημάτων ασφαλείας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες το υπουργείο Οικονομικών διεξάγει έρευνες στο προηγούμενο οργανωτικό σχήμα της Defendory (ιδιοκτησίας οικογένειας Δημητρόπουλου) για να διακριβωθεί αν έχουν υποπέσει στο αδίκημα της φορδιαφυγής.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

1 thoughts on “Tέλος η Defendory, έρχεται στην Θεσσαλονίκη η Defensys…

Σχολιάστε