Κύπρος

Επίδειξη δύναμης των εισβολέων – Πέταξαν επάνω από την Λευκωσία τουρκικά F-16!


TurkishArmyS11Επίδειξη δύναμης στα Κατεχόμενα με μία μεγάλη στρατιωτική παρέλαση την μεγαλύτερη των τελευταίων ετών και υπέρπτηση επάνω από το ελεύθερο τμήμα της Λευκωσίας, τεσσάρων τουρκικών F-16. H παρέλαση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κατεχόμενο τμήμα της Λευκωσίας για την 26η επέτειο της ανακήρυξης του παράνομου τουρκοκυπριακού κρατιδίου.

Τα τέσσερα τουρκικά μαχητικά πέταξαν τέσσερις φορές πάνω από την ελεύθερη Λευκωσία, παραβιάζοντας τον κυπριακό εναέριο χώρο, ενώ σε μία περίπτωση πραγματοποίησαν βύθιση πάνω από το χώρο της παρέλασης.

Πάνω από την παρέλαση πετούσαν πολεμικά ελικόπτερα και άλλα μικρά αεροσκάφη, ενώ έγιναν ρίψεις αλεξιπτωτιστών κοντά στο Πενταδάκτυλο.

Το απόγευμα έγινε επίδειξη της ακροβατικής ομάδας της τουρκικής Αεροπορίας, στην κατεχόμενη Κερύνεια, όπου βρίσκονται αγκυροβολημένα δύο σκάφη του τουρκικού Ναυτικού.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

1 thoughts on “Επίδειξη δύναμης των εισβολέων – Πέταξαν επάνω από την Λευκωσία τουρκικά F-16!

  1. Εμείς γιορτάζουμε το 21 κάθε 25η του Μάρτη .
    Δηλαδή την απελευθέρωση μας από τον τουρκικό ζυγό.
    Στην 28η Οκτωβρίου γιορτάζουμε το « ΟΧΙ » δηλαδή την συμμετοχή σε έναν πόλεμο για χάρη των συμμάχων την στιγμή που η Ελλαδίτσα μας ήταν ουδέτερη χώρα.
    Και στους δύο εορτασμούς έχουμε να θυμόμαστε χρυσές σελίδες ηρωισμού και μεγάλα κατορθώματα, αλλά όχι για κατακτητικούς σκοπούς, μόνο για απελευθερωτικούς και υπερασπιστικούς της πατρίδας σκοπούς..
    Τι εθνικές επετείους να έχουν οι τούρκοι;
    Αυτοί είναι οι τούρκοι, γιορτάζουν την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως, την σφαγή της Σμύρνης, την σφαγή των Ποντίων και την ξεφτίλα του Αττίλα στην Κύπρο.
    Γιορτάζουν σφαγές αλώσεις και υποδουλώσεις.
    Πράγματι ένδοξος ο τουρκικός στρατός στην Κύπρο, όπου πολέμησε χωρίς σχεδόν αντίπαλο και παραλίγο να χάσει, είναι να μη το γιορτάζει;
    Όσο για την αεροπορία της και το πολεμικό της ναυτικό στον πόλεμο της Κύπρου, θα έπρεπε να ντρέπονται και όχι να γιορτάζουν.
    Ποιος άλλος λαός στον κόσμο γιορτάζει τέτοια σπουδαία εγκλήματα;
    Αν είχαμε αληθινούς συμμάχους και όχι αληθινούς εχθρούς με το πρόσχημα του σύμμαχου,
    θα μπορούσαν ακόμα και να κηρύξουν παράνομη κάθε παρέλαση και κάθε εκδήλωση του τουρκικού στρατού κατοχής στην Κύπρο.

Σχολιάστε